- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да привлека вниманието му
Проблемът е 4е харесвам едно много готино мом4е,но то у4и другаде и живее в друг квартал.Имам му само телефона и скаип но мн рядко влиза в скаип а не мога да му се обадя и да кажа : аз те харесвам!знаете ли как мога да привлека вниманието муОсвен това си има гадже ,но това не е голям проблем защото едва ли и е верен
еми можеш да му се обадиш,но няма да му казваш че го харесваш,а ще го поканиш на кафе...
da no ako mu go kaja toi sigurno shte predpoloji che go haresvamosven tova edin moi sau4enik go poznavam ot mn vreme ama toi e pulen irzud
![]()
ем аз като каня момче което харесвам на кафе обикновено казва "здравей,как си,искаш ли отидем някъде на кафе че ми е скучно и няма с кой" и става номера![]()
Dobre shte go probvam dano samo da se navie i da ne se razocharova ot mene![]()
Е какво стана
Обновения форум Teenproblem.com
Просто започни с мили смс-и нищо любовно, дръж го в напрежение, нека се чуди от кого са тези смс-чета.След време сама ще разбереш какво да му пишеш, ако те отреже не се занимавай няма смисъл да си тровиш нервите.Ако обаче прояви интерес към теб намекни му за среща и т.н.Пожелавам ти успех![/u][/i][/b]
Съгласна съм с всички писали преди мен ... но на мен ми направи впечатление част от поста ти - имал си приятелка, но едва ли и бил верен.
Дали ако се получи нещо между вас, ще бъде верен на теб? Помисли..
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!
ne e hubavo da si drugoto momi4eПървоначално написано от UnBornKb
togava idvat nepriqtnostite
да бе ебаси тъпото. няма с кой и му се обаждаш като резерва на него. аз ако съм няма да изляза с тебе!Първоначално написано от divo_kotence
а по тематадрасни му някое готино смс-че или му се обади ако си по-смела, ама без да казваш така както тая мацка дет я цитирах
![]()
Let The BEAT Control Your Body
thanks u all shte probvam s esems4eta![]()
Мацка защо не му се обадиш и не кажеш : Еи!!Как си?От много време не сме се виждали и за това риших да те поканя на кафе...дори и да осети че го харесваш няма лошо , защото нали все пак целта ти е да тръгнеш с него.Покажи му че се интересуваш от него и той може сам да започне да те търси.....а и за т`ва че живее в друг квартал---преди и аз си падах по едно момче,живееше в другия край на града,та аз си намерих там компания и всеки ден бях там.В последствие моята компания започна да излиза с неговата и така....след извесно време тръгнахме.Айде успех мацка , дано сум ти била полезна
Ми освен да му се обадиш или да му изпратиш няколко смса, едва ли моеш да направиш нещо, при положение, че не се виждате често.![]()
![]()