.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Тема: Kakvo da pravq?

Predlagam tiq deto ne im iznasa da ne pi6at na taq tema 6toto izob6to ne pomagat na momi4eto.
    Ami ako go iska6 i si sigurna 4e toi e nai-podhodq6tiq-Da za6to NE?! Nqma zna4enie na kolko si godini 6tom si uverena 4e toi e 4ovekA nqma problem.UPEH!

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Deni4ka93
    Predlagam tiq deto ne im iznasa da ne pi6at na taq tema 6toto izob6to ne pomagat na momi4eto.
    Ami ako go iska6 i si sigurna 4e toi e nai-podhodq6tiq-Da za6to NE?! Nqma zna4enie na kolko si godini 6tom si uverena 4e toi e 4ovekA nqma problem.UPEH!
    Аз пък те съветвам друг път да не си пишеш набора зад ника,щото и без това си личи на колко години си.

Пича по-горе го е казал правилно. Ама кфо ли се занимавам да обяснявам на лапета,за които любовта е щастието след рая?
    Не разбирам защо тука има толкова много хора които мислят,че любовта е вълшебната страна на чудесата,където всичко е идеално. И всички са толкова слепи да не виждат истинския проблем!

"бори се за любовта","като се обичате възрастта няма значение", "вий да сте двамата ,пък на другите майната им!"

Е не е така! Има и други хора около вас! Не ги забравяйте!Намерете си хора с горе-долу вашия акъл,вашите години,вашите настроения,вашите мечти.

Какво е общото между 15 годишна и 25 годинишен?

... ами може би половин живот!

SlAdKa~OtRoVa
    Guest
    Blagodatq na vsi4ki koito mi pomognaha.Napravih go i na pyk na vsi4ki koito kazvat 4e 6te me n****e i 6te me zareje-izob6to ne stana taka daje sq ni e o6te po qko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си