- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo da pravq?
Predlagam tiq deto ne im iznasa da ne pi6at na taq tema 6toto izob6to ne pomagat na momi4eto.
Ami ako go iska6 i si sigurna 4e toi e nai-podhodq6tiq-Da za6to NE?! Nqma zna4enie na kolko si godini 6tom si uverena 4e toi e 4ovekA nqma problem.UPEH!
Аз пък те съветвам друг път да не си пишеш набора зад ника,щото и без това си личи на колко години си.Първоначално написано от Deni4ka93
Пича по-горе го е казал правилно. Ама кфо ли се занимавам да обяснявам на лапета,за които любовта е щастието след рая?
Не разбирам защо тука има толкова много хора които мислят,че любовта е вълшебната страна на чудесата,където всичко е идеално. И всички са толкова слепи да не виждат истинския проблем!
"бори се за любовта","като се обичате възрастта няма значение", "вий да сте двамата ,пък на другите майната им!"
Е не е така! Има и други хора около вас! Не ги забравяйте!Намерете си хора с горе-долу вашия акъл,вашите години,вашите настроения,вашите мечти.
Какво е общото между 15 годишна и 25 годинишен?
... ами може би половин живот!
Blagodatq na vsi4ki koito mi pomognaha.Napravih go i na pyk na vsi4ki koito kazvat 4e 6te me n****e i 6te me zareje-izob6to ne stana takadaje sq ni e o6te po qko