.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Kakvo da pravq?

SlAdKa^OtRoVa
    Guest

Kakvo da pravq?

Na4i hodq s edno mom4e ot 2-3meseca i mi e mn mn mn qko s nego vapreki 4e e na 25 a az sam na 15,ama za men vazrastta ne e ot zna4enie.Ta iskam da vi popitam ve4e se 4udq dali moga da pravq Sex s nego pri polojenie 4e mu imam palno doverie????????????6toto prez poslednite 1-2 dena nqkaf mi namekva............

Град
    Пловдив
    тва си е лично твое решение кво ша правиш...щом мислиш че ти е време и му имаш доверие ок

Мега фен Аватара на Blab
    можеш ли?че можеш - можеш, а дали го искаш, след като питаш?

SlAdKa^OtRoVa
    Guest
    Ami moje da se kaje..oba4e me e malko strah.......

Цитирай Първоначално написано от SlAdKa^OtRoVa
    Като те е страх не го прави и ти му намекни , че не си готова..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен
    kato vyzrastta ne e ot zna4enie 6to ne trygna s 13 godi6en a?

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Цитирай Първоначално написано от SlAdKa^OtRoVa
    Като те е страх не го прави и ти му намекни , че не си готова..
    съгласен..
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

mi spored men da 6tom my ima6 doverie pak i plus tova vse pak toi e golqm i se nyjdae ot polov jivot mi nz kakto re6i6 no spored men e napalno normalno
    jivei si spokoino jivotata ponqkoga e rozov dryg pat ne e taka 4e spoko

Град
    bulgaria
    ako ti se pravi sex ,go napravi,straha 6te iz4ezne kogato se otpusne6 i ostavi6 v rucete mu.

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено, че ще ти намеква-та нали е батко и нали е на 23 години.Сама си реши, но ще си много заблудена, ако му пуснеш без да го искаш.Помисли си, но дано не си от тези момичета, които батковците въртят на малкия пръст.

Ако си готова за това и го изкаш истински не защото тои го намеква а защото чустваш че само целувките и преградките не те задоволяват -ДА , а ако не го искаш а се чустваш длажна -НЕ
    Обновения форум Teenproblem.com

Супер фен
    Ако си готова и го искаш...направи го! Няма никаква причина която да те спира според мен...щом ти е хубаво с него и вс е 0К
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Град
    kalofer
    Blagodarq vi za savetite

Цитирай Първоначално написано от be_true
    можеш ли?че можеш - можеш, а дали го искаш?
    Май ти се иска , ма не ти стиска а? Хем те сърби, хем те боли? Еее така е. Само ти си знаеш, дали искаш, дали можеш и дали ще го направиш. Кво ние?

Guest
    SlAdKa^OtRoVa
    moje li da te popitam ne6to 6te mi kaje6 li kak se kazva6 za6toto nika ti mi se stryva adcki mnogo poznat oba4e ne se se6tam na kogo be6e plssssssssss molq te [-o<

Нас ли пита666 дали е добре ве4е да прави666 секс с него Не сме ние тези, които трябва да ти казаваме . Ти ако го иска666 и се 4увства666 готова - давай, ако не - недей и тва е
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

SlAdKa^OtRoVa
    Guest
    Ami mislih dalgo i mi iznikna o6te edin vapros-DALI TOVA6TE ZAZDRAVI VRAZKATA NI????????????????

Град
    Terra incognita!
    Решението е само твое!Въпросът е дали ти самата искаш да правиш секс с него.Това е голяма крачка във взаимоотношенията между двама,но не е нужно да се прибързва.Недей да правиш нещо,което не желаеш.Най-добре сподели терзанията си с приятеля ти,обясни му твоята нерешителност.И ако не си готова,просто му кажи.Щом се обичате,това не би било проблем!А доколко това би заздравило връзката ви,е трудно да се каже.Но помни,че една връзка не се крепи само на физически контакти!!!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    Varna
    Какви времена настанаха, набраво да си ебеш майката.
    Ехооо, ейй вие луди ли сте бе, не разбирате, че ства въпрос за поредното педофилство... 15 - 25, само 10 години разлика.
    " Да спя ли с него?" - лягай си мойто момиче с който искаш, но помни, че щтом те ебне вече няма да си интересна...
    Като ходиш с някакъв доста по голям батко, за по умна ли се мислиш от останалите...
    Просто лапе, как няма някой да ти набие акъл в главата...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    На 25 години е разбираемо да няма нужда само от "чиста непорочна любов". Едва ли ще се задържите още много ако не му пуснеш, и не защото те използва и подобни глупости, а защото си има нужди
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на koalka
    Поредния батко, който веднага като те из***а ще те зареже.Твой си е избора, обаче после да не пускаш тема"защо веднага след като правихме секс, той ме заряза".

Цитирай Първоначално написано от kuber
    Ехооо, ейй вие луди ли сте бе, не разбирате, че ства въпрос за поредното педофилство... 15 - 25, само 10 години разлика.
    " Да спя ли с него?" - лягай си мойто момиче с който искаш, но помни, че щтом те ебне вече няма да си интересна...
    Като ходиш с някакъв доста по голям батко, за по умна ли се мислиш от останалите...
    АБСОЛЮТНО съгласен с Кубер. Момичета, абе кфо стаа с вас бе?!?!?

ako ima6 jelanie go napravi,no ako te e strah prosto mu kaji 4e e taka predpolagam 4e 6te te razbere

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от kuber
    АБСОЛЮТНО съгласен с Кубер. Момичета, абе кфо стаа с вас бе?!?!?
    spored men nqma zna4enie kakva e razlikata i moita s moeto gadje e 10god.,no zavisi ot tova dali toi e s neq zaradi samata neq ili prosto zaradi edinq sex

Predlagam tiq deto ne im iznasa da ne pi6at na taq tema 6toto izob6to ne pomagat na momi4eto.
    Ami ako go iska6 i si sigurna 4e toi e nai-podhodq6tiq-Da za6to NE?! Nqma zna4enie na kolko si godini 6tom si uverena 4e toi e 4ovekA nqma problem.UPEH!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си