.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: HELLP

Guest

HELLP

Sega sam v 7mi klas i si haresah edno mom4e v 8mi !!!Mnogo e gotin i naistina go obi4am!! Problemat e 4e v sa6toto mom4e e vliubena i nai-dobrata mi priqtelka. Toi znae 4e tq go haresva no ne otgovarq na 4uvstvata i !! Ako toi mi predloji da tragna li s nego?Kak mislite?

Мега фен Аватара на koalka
    Каква "приятелка" си само, не е истина.Говори с приятелката ти и я питай, макар че най-вероятно ще се скарате заради това момче, което е глупаво разбира се.И все пак това не го решавате само вие, ами и момчето-към коя има чувства.Сподели чувствата на приятелката си, кажи й, че го обичаш.Ако тя само го харесва, ще й бъде гадно определено, но не колкото на теб.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Пф, това по принцип са най- неприятните ситуации... ще дам две опции, всяка от които си има и добри и лоши страни, но ти трябв да си прецениш кое ще избереш:
    Да тръгнеш с него, защото заради приятелката си не е честно да изпуснеш шанса си да бъдеш щастлива, а щом той не я харесва- тя няма какво да ти се сърди на теб.
    Да не тръгнеш с него, защото все пак на приятелката ти ще й е адски гадно, като гледа момчето, което харесва с най- добрата й приятелка. Момчета - много, добри приятелки- малко. Ще пострадате и двете, че не сте с него, но ще се подкрепяте взаимно.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

mi 6te e malko podlo no ako tq ti e istinska priqtelka 6te go razbere i 6te prieme fakta 4e toi e izbral teb a mai e po dobre da pogovori6 s neq predi toi da ti e predlojil i da i priznae6 4yvstvata si kam nego
    jivei si spokoino jivotata ponqkoga e rozov dryg pat ne e taka 4e spoko

Най - доброто решение в случая: Бийте му шута и 2те и си останете най-добри приятелки, в противен случай сте обречени на скандали и раздори

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Най - доброто решение в случая: Бийте му шута и 2те и си останете най-добри приятелки, в противен случай сте обречени на скандали и раздори
    Абсолютно вярно!Не си заслужава да изгубиш приятелката си заради някво момче!
    Не взимай живота твърде на сериозно, така или иначе жив от него няма да излезеш

Град
    У нас Си (=
    Щом момчето не отговаря на чувствата на приятелката ти, ти какво си виновна? Според мен ако ти предложи трябва да тръгнеш с него, а приятелката ти трябва да те разбере: Обичаш го, и въпреки че и тя го харесва, той не отговаря на чувствата й => защо ти да си изтървеш шанса...

Ми щом го харесваш,що да не тръгнеш.Тя като ти е най-добра приятелка ще разбере.Ако не,значи не ти е приятелка изобщо.

Да. 666том той харесва теб, а не нея не виждам проблем да сте заедно. И все пак няма да е ло666о предварително да поговори666 с нея.
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Град
    София
    Момче не бива да застава на пътя на приятелството....
    П.П. Поредното клише...
    Вие на хероин ли сте бе?

Супер фен
    Of pisna mi ot va6te priqtelki!!!!!!!!!!!Ne razbrahte li,4e nqma priqtelkI!Male kak se nervq!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Da ne ti puka za 6ibanata "priqtelka" prai kot iska6! maika mu stara!!!!!!!!!!!!!!!!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Of pisna mi ot va6te priqtelki!!!!!!!!!!!Ne razbrahte li,4e nqma priqtelkI!Male kak se nervq!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Da ne ti puka za 6ibanata "priqtelka" prai kot iska6! maika mu stara!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ае това, 4е ти няма666 приятели, не зна4и, 4е вси4ки са като теб !!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от honda^
    Хахахахх аз мога да имам всички приятелки които си поискам щото сичките бягат след мене просто съм супер разочерована от тях и вече не вярвам в приятелството..тия дни пак се разочеровах от една "приятелка" така че аз съм права!то4ка! \/
    214 malkoto_sladur4e

Цитирай Първоначално написано от honda^
    Хахахахх аз мога да имам всички приятелки които си поискам щото сичките бягат след мене просто съм супер разочерована от тях и вече не вярвам в приятелството..тия дни пак се разочеровах от една "приятелка" така че аз съм права!то4ка! \/
    Еми супер като си разо4ерована, това не зна4и, 4е и другите са в твоята ситуация .

Супер фен
    Ne e super to...ama mnogo hora sa v moqta situaciq,i vijdam vse po-malko istinski priqtelki... =D>
    214 malkoto_sladur4e

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    I ti kazva6, 4e si i priqtelka?
    Let The BEAT Control Your Body

Цитирай Първоначално написано от radito
    I ti kazva6, 4e si i priqtelka?
    Е кво му е на моми4ето? 666том той не харесва другата, къде е проблема?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си