.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Цитирай Първоначално написано от stefko89
    kato stane gotovo se obra6ta nadolo varhu nekaf vesnik polivai go s kafe i mlqko stava 4ukova kombinaciq
    Не става никаква комбинация. Млякото със НИЩО не помага. Спрете с тези митове и пълни глупости.
    Кафето - да, наистина е хранително. Можеш да поливаш с него. Обаче се предозира много, много лесно. Получава се преторяване на растението, което в много от случаите води до смърт. Не давай акъл като хал хабер си нямаш за какво иде реч.
    Маринка, още нищо не знаеш за тревата. Предлагам ти да прочетеш нещо, образовай се. Така със "засях в една съксийка на балкона" нищо няма да направиш. И не слушай съвети на разни смешковци.
    pi4 kato si mnogo informiran pomagai de foryma nali e za tva kat ima6 problem drygite da ti dadat razre6enie na nego.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    дотук не виждам проблем за да ти помогна.

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    ae q si nameri nqkoe drugo narkoman4e i si obsydete ne6tata,razmenete si opit.ne 4e i az ne dyrpam ama pone znaq kvo praq...za razlika ot tebe

Цитирай Първоначално написано от PaSsioN_GiRL
    ae q si nameri nqkoe drugo narkoman4e i si obsydete ne6tata,razmenete si opit.ne 4e i az ne dyrpam ama pone znaq kvo praq...za razlika ot tebe
    i az durpam ot mnogo vreme i znam kvo pravq ama ve4e iskam da se nau4a i da si gledam 6toto malko mnogo vze da mi stava na sedmica po 50lv da davam.niGGa kaji kvo znae6 ili mi pi6i li4no :P
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)

Така със кажи кво знаеш е смешно..
    като имаш проблем пиши.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си