- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Когато сте тъжни...
Затварям се в стаят си , пиа кафета , коли , пуша - много ! И ям .... седя на компа слушам депресираща музика....
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Затварям се някъде и си слушам музика и размишлявам два-три часа като се пооправя излизам някъде![]()
аз като съм много тъжна си стоя в стаята,понякога слушам музика(такава по-спокойна) или си размишлявам...тук таме някоя сълза .. и тей е то.И най- лошото е че после ставам доста раздразнителна,което не е много приятно за хората около мен.
Ами в повечето случаи случам депресираща музика, плача или просто лежа и гледам в една точка, плачейки.Мъча се да заспя, но не става и започвам още повече да плача.По някога гледам снимки, пуша на терасата, ям ... относително е.Зависи каква е причината.![]()
Слушам музика на компютъра и играя на някаква играили пък понякога когато ми е много тъжно ми идва да рева ама обикновенно се сдържам..
И аз слушам музика..но не знам защо обикновено парчета които свързвам с това което ме е натъжило (обикновено момиче)..или пък когато е топло навън както е сега просто отпрашвам на някое от десетките си любими места из София..които разбира се си ги знам само аз!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
При мен е различно.Зависи.Има ситуация когато съм и тъжен и ядосан, ако съм само ядосан фърча като луд и изпадам в някакви нервни кризи, тръшкам,чупя(така ми минава),ако има някой покрай мен става ужасно..по-добре да няма..Ако съм само тъжен си стоя, слушам си музика или спя.Но някой път ставам с гъза на пред и целия ден ми е крив,а незнам защо ама вече постоянно съм така![]()
i az sum to4no taka samo 4e kato se napu6a i po4ne da me otpuska mi stava mn mn mn po-gadno otpredi nz za6to....Първоначално написано от SinisterDoll
![]()
BIRA !!!
Първоначално написано от SinisterDoll
slu6am muzika i taka tupoto mi nastroenie se opravq![]()
аз стоя пред копютъра слушам музика.. плача когато ми е много тъжнои ям наистина мн сладко ..
![]()
Хаха,колкото и смешно да звучи си пускам музика,която още повече ме натъжава...Не знам и аз защо,може би съм мазохисткаИли лягам да спя,за да забравя,или плача
Но в никакъв случай не се тъпча.Това е много тъпо,като ти е тъжно да се тъпчеш с кви ли не глупости,няма нищо общо с тъгата,ама няма значение
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Ми различно...
--слушам музика(странно но помага)
--изкарвам си го във фитнеса
--изкарвам си го на някой близък,кога гадже,кога мама и тати или някоя приятелка(гледам да не го правя,де обаче...)
--изпростявам...почвам да говоря глупости,смея се на всичко и правя всичко възможно да не мисля за т`ва...
--затварям се някъде и си плача,и си плача,и си плача...
когато съм тъжна ли..хмм. 2 варянта имам или отивам да пазарувам или се затварям в стаята на тъмно една чашка винце няква релаксираща музичка и цигарки![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ами аз се затварям в стаята ми и ям мн сладкоПосле ако ми стане мн гадно (зависи от ситуацията) рева и слъшам тъжни песни
![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
Ами лягам си,пускам си музика или пък филм и ям чипс...пуканки...желирани бонбони и шоколад.
Това е когато съм в пълна депресия
~~~~~~~~~~~~
Отивам по магазините или на кино с фр
Когато ми е супер криво,но не чак толкова депресиращо
Искам да мога всичко да върна както тогава...с теб да бъдем пак
Gledam "Titanik" i si nabivam edna moshtna zlobarka![]()
...ти си точно като мен...Първоначално написано от Анонимко
Аз пък си пускам сериала :"Приятели"-винаги ми помага!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
И аз слушам музичка!!!
На вън отивам.
mesmer
Които са от Борово да драснат едно лс.
Еми то зависи за какво съм тъжна...В Повечето случаи споделям с най-добрата ми приятелка или с...листПускам си тъжна музика....понякога се сещам за хубавите моменти и за това,което ме очаква,опитвам се да се развеселя.Откакто имам котка тя много ми помага в такива моменти
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?