- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Когато сте тъжни...
emi igraq na laptopa i naprao zabravqm kvo e stanalo![]()
Kogato sum tajna,a tova znachi i nastroenieto da mi se e skapalo napalno, qsno lichi! Nai malkoto ot muzikata koqto slusham..obicham da slusham muzika kogato ne se chustvam dobre,kogato mi e pisnalo ot vsichko i vsichki...Zaqjdam se s maika i sesta mi nai 4esto...Darja se tapo! Qdosvam se na nai-malkite neshta,naprimer ako ne moga si zastelq leglotose qdosvam qko i napravo si ritnici go opravqm...
kato malkite deca,kakvo da pravq
Mrazq tova chustvo-tagata! Zadavash si tolkova mnogo vaprosi izvednaj i sam si poluchavash otgovorrite, razmislqvash...
![]()
♥ ♥ ♥
Пускам си любимата музика/само да не е от депресарската, че хептен ще се сдухам/ и се занимавам с нещата, които обичам - рисувам, мъча се да плета хек :P, чета забавни книжки. Тоест губя си времето, разсейвайки се![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Като ми е супер тъжно за нещо,отивам или в някой парк или на някое мн затънтено място с една кутия цигари..пуша,рева и си мисля,пуша,рава и си мисля...и така докато не ми мине. Понякога слушам мн мн мн ама много depress музика,за да се сдухам още повече и накрая заспивам![]()
emi az ne qm sladko kogato sum tujna,a si imam dr taina-kriq se v garderoba,moga da si sedq i da si civrq s 4asove tam...povqrvaite mi,pomaga!![]()
При мен е някво странно...Или просто ще съм сдухана и след половин час се оправям,или ще съм в депресий седмици наред.В такива случаи обичам да свивами сама да си я пуша ... или ще се напия като казак и ще се правя ,че ми няма нищо.Когато давам съвети на другите след това никога не ми помагат...затова съм и егоист може би.Най-си ми е хубаво в гората в една стара и разрушена сграда където не ходи никой.Такива филми си вкарвам там понякога когато съм напушена,че не е истина...Случва се и да напиша някое стихотворение.Тва е общо взето![]()
Ако ми е тъжноо си отивам в стаята сядам на земята облягам се на парнотоо,плачаа и ям течен шоколад. като поплача час две и поразмишлявам всичко се оправя и тъгата просто изчезва..
след това споделям сичко с най-добрия ми фр..изливам си душата и ми олеква ...![]()
когато съм ядосана пък отивам в градината при касетката с бурканите и чупя наред..чопля семки(на мен ми помага) или отивам нна едно мое местенцее да си попуша понякога и да си порева и се прибирам кажи-речи в добро състояние..
имало е и случаи на депресия-тогава на никой не му пожелавам да е покрай мен..викам по всички и съм супер раздразнителна![]()
![]()
тогава просто гледам да не общувам много,да не обръщам такова внимание на хората около мен и да избявам места с много народ..
в общи линии това е![]()
![]()
Слушам много тъжни песни,които ме разплакват,после си пускам Менсън,който ми помага да изляза от тази дупка..Или обикалям града сама,късно вечерта като слушам Is this love на Whitesnake,размишляв и плача(но не ми пука,че някой ме вижда в такъв момент),а относно яденето,зависи някой път непоглеждам към храната,а друг път не мога да се спра,набивам сладко,солено..![]()
Затварям се в стаята си...слушам тъжна музика..и плача..а след това се срещам с някоя приятелка и и споделям всичко..така ми олеква..!!
Много ми е кофти когато съм в лошо настроение и наще да ме питат за к'фо плачеш и разни такива...а в повечето случаи не искам да им казвам а те настояват..!!
![]()
![]()
![]()
първо се затварям в себе си и го премислям пак и пак и пак-търся къде се е бъгнала програмата,за да възникне проблема и да ме дапресира...ако съм се депресирала за глупост или глупаци намирам компанията ,говорим си едно хубаво-с 2 -3 момичета и те винаги ми оправят настроението..ако много съм избесняла си го идкарвам словестно на виновника дори да не епокрай мен-пък даже за него по-добре да не епосле се разлигаввам едно хубаво и всичко на 6.
ако проблема е в мене се опитвам да поправя нещата сама ако не стане в краен случай се обръщам към близък човек да помага.....държа рядко в себе си всичко,но някои неща ги спестявам
ми аз се завивам през глава .. и слушам музика ..![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Слушам музика, мисля...
Или излизам да се разходя сама, обичам да ходя на една полянка и да наблюдавам залеза от там - действа ми успокояващо :P
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Първоначално написано от SinisterDoll
If I played you like a toy?
плача за да ми мине и после ми е добре.. олеква ми![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Пускам си депресираща музика и плача .. или отивам някъде навън сама ..
Нямаше логика,беше любов.
пускам си любимите балади и плача, споделям болката с някой ии той ме развеселява .. радвам се, че има такива хора![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
+1Първоначално написано от Ssimonka
ама не наще а брат ми само какво има защо ревеш? мамооо кали реве /той е на 10/![]()
Ами ям шоколади слушам по-тежка музика,така ми става по-добре
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
стоя,викам на всеки,понякога плача или слушам музика
Музиката докрай,опитвам се да не мисля за нищо,а ако някой с някой от семейството се сдърпам си го озкарвам на него...Повечето пъти се обеждавам,че не съм виновна и че всичко ще се оправи
След няколко часа ми минава и се хиля кат дебил
![]()
![]()
Когато ми е тъжно гледам да си оправя настроението възможно най-бързо.Не обичам да слушам балади и тем подобни.. това е тъпоЕстествено,че понякога човек трябва да е тъжен,но в 99% от случаите гледам да си оправя настроението,никой не обича да гледа тъжни лица
![]()
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните :-]
Зимам китарата,слагам слушалките и почвам...ма яко..винаги помага(при мен)