.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 82 от общо 82
    Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Цитирай Първоначално написано от HopeLesss
    Рева, рева, докато не заприличам на зомби и почвам да се хиля на собствената си простотия... Два пъти в живота си съм била в безизходица и това бяха все случаи, в които нямаше как нещата да се оправят, защото хората, заради които ми беше меко казано тъжно, вече не бяха на този свят Плачеш, страдаш, поглеждаш някоя стара снимка, на която си щастлив и си казваш:"Горе главата, живота продължава"... а той наистина продължава.
    мхмм . . само дето понякога не ми минава с дни
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Повече от фен
    Надувам музиката. . тва винаги ми помага хдд

Успокоявам се с музика и оставам сама, ако е възможно, да се успокоя малко.. И плача, зависи от ситуацията де.

Голям фен Аватара на Stellsy
    Зависи какво е станало. Ако е свързано с любов слушам балади и плача. Ако е нещо друго слушам метъл.. той ме разсейва . Или започвам да мисля на проблема, като нещо смешно и така той става по маловажен.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Голям фен Аватара на ysmivka
    Когато съм тъжна,, предпочитам да остана сама със себе си да помисля, да послушам малко музика. Това май най-добре ми помага!
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Град
    [На Метри От Земята]
    когато съм сама
    Просто аз

аз по принцип рядко се сдухвам понеже винаги се опитвам да мисля позитивно. адски много пъти съм се карала с най-добрата ми приятелка даже веднъж се скарахме за една седмица 4 пъти обаче така или иначе на следващото междучасие нещата се оправяха ми беше все едно. ако искаш да не мислиш за това, по-добре си свали някой адски смотан филм, които поне да е забавен и така поне ще забравиш случките опитвайки се да се засмееш на сеира на останалите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си