- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Когато сте тъжни...
мхмм . . само дето понякога не ми минава с дниПървоначално написано от HopeLesss
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Надувам музиката. . тва винаги ми помага хдд
Успокоявам се с музика и оставам сама, ако е възможно, да се успокоя малко.. И плача, зависи от ситуацията де.![]()
Зависи какво е станало. Ако е свързано с любов слушам балади и плача. Ако е нещо друго слушам метъл.. той ме разсейва. Или започвам да мисля на проблема, като нещо смешно и така той става по маловажен.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Когато съм тъжна,, предпочитам да остана сама със себе си да помисля, да послушам малко музика. Това май най-добре ми помага!
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
когато съм сама
Просто аз
аз по принцип рядко се сдухвам понеже винаги се опитвам да мисля позитивно. адски много пъти съм се карала с най-добрата ми приятелка даже веднъж се скарахме за една седмица 4 пътиобаче така или иначе на следващото междучасие нещата се оправяха ми беше все едно. ако искаш да не мислиш за това, по-добре си свали някой адски смотан филм, които поне да е забавен и така поне ще забравиш случките опитвайки се да се засмееш на сеира на останалите.
![]()