.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Ako maika mu vi hvane v deistvie...?

Igrahme, gonihme se, pryskahme se s voda i nakraq padnahme umoreni na legloto. boje be6e bojestveno.bqhme goli i se celuvahme... toi be6e vyrhu men i 6te6eda vleze v men, kogato vhodnata vrata se otvori, posle holnata a tazi na staqta mu be6e otvorena. stresnahme se a toi sedna v krevata ivikna:
    -Mamo ne vlizai - i stisna o4i ipak vikna - mamo ne vlizai!
    -za6to - popita tq - sam li si? koi e s teb? i gopita dali esmen a toi:
    -Mamo ne vlizai.., i go povtorinqkolko pyti no ne kaza 4e e e s men, no tq qvno se doseti oblqkohme se i tq ni vikna v kuhnqta.Iz4ete ni edna lekciq i re4e 4e 6te se obadi na roditelite mi... kakvo da pravq sega... kak da q pogledna neq,a kato zvynne... offfffffff slu4valo li vi se e ne6to podobno...?

Spoko Imala sum su6tata ujasna istoriq i nai-nakraq maika mu kaza na nashe 4e pravim sex i 4e ni e hvanala no az pogovorih s maika mi i kazah "tq e luda na men li 6te vqrva6 ili na neq " i v kraina smetka nashte razbraha 4e ve4e ne sum devstvena no ne povqrvaha na ostanalite gluposti Mnogo zapleteno stana Spokoino vsi4ko 6te e nared
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)

иии жестока ситуация мацко!... спокс ще го прежевеете

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    tva opredeleno e gadno,no na me ne mi se e slu4valo!az mislq 4e nqma da se obadi na va6te!a na kolko godini ste?
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    ami..mili4ka kvo da ti kaja...hmm poznato mi e...samo 4e ne s maika my i ne samo da se kissvame zna4i nakarai go da obqsni na maika si 4e s16tnost samo ste se kissvali....ne 4e tq 6te my povqrva no p1k.... a kolkoto za tova kak da q pogledne6..izvestno vreme gledai da ne se motae6 mn mn v tqh kogato tq e tam...do maximum sedmica tq ve4e 6te e zabravila vsi4ko... stiskam palci da nqma ser posledstviq... dano s1m ti bila ot polza...

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Podobno neshto ne mi se e sluchwalo.A wsushtnost na kolko godini ste?I zashto maika mu shte zwuni na roditelite ti,nima prawite neshto greshno?Situaciqta e mn nelowka i neudobna,no moje bi kogato maika mu ti e kazala che shte se obadi na washite e bilo prosto momenta reakciq ... da se nadqwame ...

na kolko si bila katose e slu4ilo...

lo6oto e 4e skoro imahme skandal i te nameriha prezervativ(neizpolzvan) imam i tatko 6tqha da polu4at udar i az v kraina smetka obesnih, 4e edna fr mi go e dala v 4as po bio (pokazala mi go) iazsymzabravila da go hvyrlq... maise hvanaha ama ako sega maika mu kaje: idvam si az v ky6ti i i sina mise provikva: mamo ne vlizai... i tonqkolko pyti i kakvo mislite gospojo, mojeda sa pravilidy6terq vi isina mi!?boje boje... aidemama nqkaksi6te go prieme ama tatko!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Podobno neshto ne mi se e sluchwalo.A wsushtnost na kolko godini ste?I zashto maika mu shte zwuni na roditelite ti,nima prawite neshto greshno?Situaciqta e mn nelowka i neudobna,no moje bi kogato maika mu ti e kazala che shte se obadi na washite e bilo prosto momenta reakciq ... da se nadqwame ...
    когато си на 13-14 е грешно, да!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    когато си на 13-14 е грешно, да!
    Imenno zatowa pitam na kakwa wuzrast sa

dovolen
    Guest
    ako mama me hvane v deistvie 6te i kaja "6te se prisaedini6 li? troika 6te stane qko!"

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    ебаси хората има..кво като прайте секс???? тва е нещо нормално...ебаси хората има на тая земя..тцтцтцтц не ми се е случвало ама ако ми се случи ще й обясня че не ми пука кво мисли...а наще така или иначе ще разберат че съм спала с момчее
    no exit

abe malka sym - na 14 sym...i tva e gadnoto. vinagisymosyjdala tezi koitona tazi vyzrast go pravqt,no nqkak sine osyjdam sebe si, moje biza6tototaka miiznasq... I naistina tova koetose slu4va6e dnes e gre6no... no prosto ponqkoga ne moga da se spra - toi prosto me podludqva... prosto blagodarq na gospoda4e tq ne vleze za6toto... male male...

E nie ne samo se kissvahme - bqhme na pyt da se slu4i vsi4ko dokrai...

Цитирай Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
    ебаси хората има..кво като прайте секс???? тва е нещо нормално...ебаси хората има на тая земя..тцтцтцтц не ми се е случвало ама ако ми се случи ще й обясня че не ми пука кво мисли...а наще така или иначе ще разберат че съм спала с момчее
    4e ti na kolko si?

Vijdam 4e si ujasno pritesnena no mislq 4e nqma da kaje
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)

еми как ще реагира майка ти ако просто кажеш 4е сте се натискали....вярно едва ли ще повярва защото гаджето ти е казало няколко пъти не влизай!!!!...ами ще кажеш 4е е извикал така защото просто му е било неудобно да те свари и тебе там мм не знам измисли нещо ам само д ате питам ти детствена ли си?

ADSKI MNOGOSE NADQVAM...

Град
    Sunny Beach
    Na 14 .... tctc ... az mislih che goworim za nqkakwa po-zrqla wuzrast,da rechem 16,17 godini ...

Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    еми как ще реагира майка ти ако просто кажеш 4е сте се натискали....вярно едва ли ще повярва защото гаджето ти е казало няколко пъти не влизай!!!!...ами ще кажеш 4е е извикал така защото просто му е било неудобно да те свари и тебе там мм не знам измисли нещо ам само д ате питам ти детствена ли си?
    Da be ... prosto sa bili goli na legloto i prosto sa se celuwali i natiskali ... i prosto q nqmalo da se sluchi nishto drugo ... twa na koito i da go goworish nqma da ti powqrwa ..

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    eiiii momi4e i kvo kato si na 14???? i az s1m ama ne mi dreme...ooopsss ve4e s1m na 15 de...no tva e...se taq... da ne ti puka...ina4e maika my ne moje da call y vas...p1k i ne vqrvam maika ti da i povqrva.... spox

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

за жалост ако телефорнират на родителите й няма измъкване! а пи4а и той ли е на 14?

Guest
    еми вие сте леко глупави де ама аре... сичко ще се нареди! Но следваштия път ЗАКЛЮЧЕТЕ ВРАТАТА !

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от elud
    Цитирай Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
    4e ti na kolko si?
    17
    no exit

e ne smqtam da kazvam 4e sme bili goli (napylno) a samo ot krysta nagore i sme se celuvali i t.n., trudno 6te q ubedq 4e pove4e ot tova e nqmalo da se slu4i no 6te se probvam...4udq se oba4e s kakvi to4no vpe4atleniq e ostanala maika mu...

Guest
    Мислела си е браво на моето синче фанало си е момиче което ще му пусне но па сега треа да се правя на добра майка и да ги издам...

A VIE NA KOLKO GODINI STE?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си