- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ako maika mu vi hvane v deistvie...?
Igrahme, gonihme se, pryskahme se s voda i nakraq padnahme umoreni na legloto. boje be6e bojestveno.bqhme goli i se celuvahme... toi be6e vyrhu men i 6te6eda vleze v men, kogato vhodnata vrata se otvori, posle holnata a tazi na staqta mu be6e otvorena. stresnahme se a toi sedna v krevata ivikna:
-Mamo ne vlizai - i stisna o4i ipak vikna - mamo ne vlizai!
-za6to - popita tq - sam li si? koi e s teb? i gopita dali esmen a toi:
-Mamo ne vlizai.., i go povtorinqkolko pyti no ne kaza 4e e e s men, no tq qvno se doseti oblqkohme se i tq ni vikna v kuhnqta.Iz4ete ni edna lekciq i re4e 4e 6te se obadi na roditelite mi... kakvo da pravq sega... kak da q pogledna neq,a kato zvynne... offfffffff slu4valo li vi se e ne6to podobno...?
SpokoImala sum su6tata ujasna istoriq
i nai-nakraq maika mu kaza na nashe 4e pravim sex i 4e ni e hvanala no az pogovorih s maika mi i kazah "tq e luda na men li 6te vqrva6 ili na neq
" i v kraina smetka nashte razbraha 4e ve4e ne sum devstvena no ne povqrvaha na ostanalite gluposti
Mnogo zapleteno stana
Spokoino vsi4ko 6te e nared
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
иии жестока ситуация мацко!...
![]()
спокс ще го прежевеете
tva opredeleno e gadno,no na me ne mi se e slu4valo!az mislq 4e nqma da se obadi na va6te!a na kolko godini ste?
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
ami..mili4ka kvo da ti kaja...hmm poznato mi e...samo 4e ne s maika my i ne samo da se kissvamezna4i nakarai go da obqsni na maika si 4e s16tnost samo ste se kissvali....ne 4e tq 6te my povqrva no p1k.... a kolkoto za tova kak da q pogledne6..izvestno vreme gledai da ne se motae6 mn mn v tqh kogato tq e tam...do maximum sedmica tq ve4e 6te e zabravila vsi4ko...
stiskam palci da nqma ser posledstviq... dano s1m ti bila ot polza...
Podobno neshto ne mi se e sluchwalo.A wsushtnost na kolko godini ste?I zashto maika mu shte zwuni na roditelite ti,nima prawite neshto greshno?Situaciqta e mn nelowka i neudobna,no moje bi kogato maika mu ti e kazala che shte se obadi na washite e bilo prosto momenta reakciq ... da se nadqwame ...![]()
na kolko si bila katose e slu4ilo...
lo6oto e 4e skoro imahme skandal i te nameriha prezervativ(neizpolzvan) imam i tatko 6tqha da polu4at udar i az v kraina smetka obesnih, 4e edna fr mi go e dala v 4as po bio (pokazala mi go) iazsymzabravila da go hvyrlq... maise hvanaha ama ako sega maika mu kaje: idvam si az v ky6ti i i sina mise provikva: mamo ne vlizai... i tonqkolko pyti i kakvo mislite gospojo, mojeda sa pravilidy6terq vi isina mi!?boje boje... aidemama nqkaksi6te go prieme ama tatko!!!!!!!!!
когато си на 13-14 е грешно, да!Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Imenno zatowa pitam na kakwa wuzrast saПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
ako mama me hvane v deistvie 6te i kaja "6te se prisaedini6 li? troika 6te stane qko!"
ебаси хората има..кво като прайте секс????тва е нещо нормално...ебаси хората има на тая земя..тцтцтцтц не ми се е случвало ама ако ми се случи ще й обясня че не ми пука кво мисли...а наще така или иначе ще разберат че съм спала с момчее
![]()
no exit
abe malka sym - na 14 sym...i tva e gadnoto. vinagisymosyjdala tezi koitona tazi vyzrast go pravqt,no nqkak sine osyjdam sebe si, moje biza6tototaka miiznasq... I naistina tova koetose slu4va6e dnes e gre6no... no prosto ponqkoga ne moga da se spra - toi prosto me podludqva... prosto blagodarq na gospoda4e tq ne vleze za6toto... male male...
E nie ne samo se kissvahme - bqhme na pyt da se slu4i vsi4ko dokrai...
4e ti na kolko si?Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
Vijdam 4e si ujasno pritesnena no mislq 4e nqma da kaje![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
еми как ще реагира майка ти ако просто кажеш 4е сте се натискали....вярно едва ли ще повярва защото гаджето ти е казало няколко пъти не влизай!!!!...ами ще кажеш 4е е извикал така защото просто му е било неудобно да те свари и тебе таммм не знам измисли нещо
ам само д ате питам ти детствена ли си?
ADSKI MNOGOSE NADQVAM...![]()
![]()
Na 14 .... tctc ... az mislih che goworim za nqkakwa po-zrqla wuzrast,da rechem 16,17 godini ...
Da be ... prosto sa bili goli na legloto i prosto sa se celuwali i natiskali ... i prosto q nqmalo da se sluchi nishto drugo ... twa na koito i da go goworish nqma da ti powqrwa ..Първоначално написано от bqsna_teenagerka
за жалост ако телефорнират на родителите й няма измъкване! а пи4а и той ли е на 14?
еми вие сте леко глупави де ама аре... сичко ще се нареди! Но следваштия път ЗАКЛЮЧЕТЕ ВРАТАТА !
17Първоначално написано от elud
![]()
no exit
e ne smqtam da kazvam 4e sme bili goli (napylno) a samo ot krysta nagore i sme se celuvali i t.n., trudno 6te q ubedq 4e pove4e ot tova e nqmalo da se slu4i no 6te se probvam...4udq se oba4e s kakvi to4no vpe4atleniq e ostanala maika mu...
Мислела си е браво на моето синче фанало си е момиче което ще му пусне но па сега треа да се правя на добра майка и да ги издам...![]()
A VIE NA KOLKO GODINI STE?