.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Помогнете

БЕЗ-ИМЕ
    Guest

Помогнете

Така ето и моя проблем.По принцип не съм срамежлива,даже хич.Преди бях голяма лигла и когато едно момче ми каза че за възрастта си се държа много глупаво и трябва да се променя (а аз много го харесвах) решех че трябва да се променя....и успях,самоче подтискайки лиготията станах много мълчалива(защото незнам кое е лиготия и кое не).Повечето ми приятели се отдалечиха от мен,защото вече не им е забавно с мен..а преди няколко дни едно момче което много харесвам ми каза,че има чувства кум мен но не иска да ме притеснява,защото знаел че съм забавин човек,а когато сме заедно само мълча.Кажете ми какво да направя,за да не съм пак старата лигла,но и да не съм толкова мълчалива

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Бъди себе си и бъде откровена.Лъжата винаги ще бъде разкрита и последствията ще са много по-страшни от истината.

Ае!

намери границата м/у двете...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

mi dryj se kakto predi no ne bydi do takava stepen ligla i s esyobrazqvai s dr i tfa e
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.СаМо LP

Град
    на плажа =)
    badi si takava kakvato ti iska6 !!! ne slu6ai kuco i sakato kvo ti govori

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Вярно намери границата, пък и смятам, 4е е тъпо да се ограни4ава6 да говори6 само за да не си лигава. Някой може пък то4но лигава да те хареса и вземе!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

БЕЗ-ИМЕ
    Guest
    абе аз ако знам къде е границата ще е добре ....пък и вече почти не знам какво е лиготия ....самоче така хората ме мислят за безчувствена сухарка

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Ако искаш другите да те приемат и харесват , приеми се и се харесай каквато си. Не се преструвай , бъди себе си.

Ае!

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, не бъди мълчалива.Не може шегата и лиготията да са толкова еднакви.

Супер фен
    Ооо,в този случей ти сама трябва да си помогнеш ние няма как да ти дадем съвет....успех!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Абе тоя ша ти държи сметка как се държиш за възрастта си,я да си мълчи..като ти се лигави ша се лигавиш...то т,ва му е майката.Има момчета,които харесват лигли.Аз така съм се мъчила да мълча някой път,ама не се получава,щото то отвътре ме избива лигавщината и който не ме харесва да фаща пътя
    щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...

Ами смятам, голямо момиче си, разбираш от шега. Хората я възприемат добре, стига тя да носи положителен заряд. Тва твоето може и да е шега, дет го говориш, но не носи ник'в положителен заряд и приятелите ти мислят, че си лигава. Просто потърси там някъде, къде е лигнята и къде забавната шега, тогава и само тогава ш'те можеш да бъдеш това, което искаш. Късмет.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си