- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Daite savet!!!Spe6no!!!
Hora,mnogo e spe6no,az sam na 14 godini i predi 3 dni razbrah,4e sam bremenna.Znam ot kogo e,no nqma da kaja na roditelite si,pone zasega.Nz dali tova e pravilno i vuob6te sam tolkova oburkana 4e ne znam kakvo da pravq!!!Molq vi daide mi adekvaten savet,4e 6te napravq nqkoq glupost.
ето ти адекватен съвет - кажи на родителите си
а, ако си прайш ташак и ми губиш времето - дано умреш от гъбички в мозъка![]()
МИ НА 14 СКЪПА КАКВО МОЖЕ Д АПРАВИШ???? АБОРТ
naistina e po-dobre da kajej kakto na roditelite si,taka i na mom4eto ot koeto e...deteto...se pak toi ima pravo da znae.... a ina4e....mislq 4e v na4aloto va6te 6te sa malko bqsni no p1k.....posle 6te ti pomognot predi da stane tv1rde k1sno...a btw v koq sedmica si i za6to ne ste izpolzvali prezervativi?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne, dano i se izpraznqt 4 pati v nosa, da se zadu6i i da umre, pak gabi4kite v mozaka da si gniqt - hrana za 4erveiteПървоначално написано от Seizure of Power
ако си на 14 и си бременна значи си най-безотговорното същество на света и можеш да си теглиш един патрон па ако ти се живее казвай на ваще ама и те сигорно ще ти теглят куршума !
pffffffff na 14 bremenna????za taq rabota si ima prezervativi i ako stane gaf vednaga se piat hap4eta nai-4esto POSTINOR DUO!!!!!!ujas i po-dobre kaji na va6te 6toto posle 6te stane po-lo6o v edin moment 6te se okaje 4e ve4e ne moje6 da go mahne6 i togava ......izhod nqma....ima hora s mnogo niska polova kultura i za sujalenie v BG te sa mnogo
EMI MILA NAI-DOBRE 6TE E DA KAJE6 NA RODITELITE SI,ZA6TOTO TE SA HORATA KOITO VINAGI 6TE TE PODKREPQT!MOJE DA TI IZ4ETAT NQKOQ LEKCIQ NO TOVA E ZA TVOE DOBRO, I PO DOBRE NAPREAVI ABORT,ZA6TOTO INA4E 6TE SI SASIPE6 CELIQ JIVOT! I TOVA DA TI E ZA UROK VZEMI SI POUKA I NE PRAVI POVE4E TAKIVA GRE6KI!STISKAM TI PALCI!
Spored men kaji na ba6tata i ako toi e po-golqm ot teb bihte mogli da vzemete reshenie ......no napravi abort,za6toto si mnogo malka o6te i 6te si provalish jivotaPazi si gaza i drugiq put vnimavaite poveche
![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
ПАТРОН ЗАРЕЖДАЙ КАЗАХ ТИ
Първоначално написано от nemepoznava6
Ако направи аборт пак ще си съсипе живота .. защото аборт на тази възраст ... но после може никога повече да не може да има деца.А ако бащата е по-голям от нея .. какво решение могат да вземат двамата?! Те са деца за бога !!!
Ако остави детето също ще е провал, но пък някои жени прокопсват ...
Успех малката !
mi kazva6 na va6te na ba6tata an deteto na nnegovite roditeli i re6avate problema..............malko 6e vi po smymrqt ma epo dobre da znaqt otkolkoto da razberat posle uspehhhhh
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.СаМо LP
ne moje da ne imkaje6...trqbva tqhno syglasie za da napravi6 abort no ot tozi abort moje da se uvredi6 i cql jivot da nqma6 decaПървоначално написано от ани_мими
trqbva da kaje6 na maika ti...zadyljitelno...Kaji na maika si.zadyljitelno govori s neq
Blagodarq na vs za burzite otgovori.Pri men situaciqta e malko po-slojna,za6toto ba6ta mi e tvurdo protiv abortite i veroqtno nqma da mi pozvoli da napravq.Maikata na edna moq priqtelka e lekarka i moje da mi uredi abort bez da razbirat na6te.Mom4eto,ot koeto sam bremenna e na 18,no sega e v Antaliq za 2 sedmici,no vednaga kato se vurne 6te mu kaja.
Миличка след този заплануван вече аборт ще си съсипеш живота... и недей чака да се върне бащата на бебето .. вземи кажи на майка си .. може да ядеш шамарите, да си наказана, но по-добро решение от т'ва просто няма .. Тя ти е най-близката приятелка колкото и да не го вярваш .. обясни и .. няма да сбъркаш
Kazwai na maika si ili pone na priqtelq ti ... nedei da deistwash priburzano ... I kwo znachi che bashta ti e protiw abortite?Edwa li e mislil che dushterq mu shte zabremenee edwa na 14 god,kogato go e kazwal ... Gowori s roditel!Nqma drugo reshenie.
хммм...или си пикла дето си няма работа или верно си бременна..и в двата случая-лошо...на 14 и вече си спала с момче..по темата - аборт ако не ти става млада майка
no exit
и аз мисля така, говори с него, той има право да знае. Кажи и на ваще, ще е трудно и кофти, но само те могат да ти помогнатПървоначално написано от Diablue{F}
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
na 14 godini bremenna??....nai-dobroto koeto moje6 da napravi6 e da kaje6 na va6te,predi da e stanalo kasno.ina4e razbira se i ba6tata trqbva da razbere,za6toto i toi e otgovoren za tova..i vnimavai ve4e!!
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
Точно така. Кажи на родителите си. Аборт на черно е самоубийство, а ако не умреш може да се разчуеПървоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Хм .. обаче трябва освен на бащата да кажеш .. ами и на неговите родители ... и на двамата трябва да ви дръпнат по един хубав бой .. да се научите за другия път!
знаеш ли от колко време си бременна, през 1-я месец или първите 2-седмици може да се предизвика аборт с хапчета, предписани от гинеколог!!!
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....