.
Затворена тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 218
    Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от anunu
    Maikooo,na 14 godini,kele6 e bremenna.Pazi Boje!!!Momi4e,ti ne znae6 li,4e ima prezervativi,be? Napravo nz va6te kak 6te go priemat!!!Sigurno 6te te ubiqt s boi!!!
    аре малко да попрочетеш горните мнения-момичето е казало на родителите си и ще задържи бебето!!!! и тя спомена,че е използвала презерватив,но и тя не знаела какво е станало...

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от ани_мими
    Az ot dosta vreme ne sam vlizala v net,za6toto nqmam vreme...Moje da razo4arovam pove4eto ot vas i da re6ite,4e postupvam glupavo,no 6te ostavq bebeto.Govorih i s ba6tata i s mn lekari,i 6te go zadurja.Prosto ne moga da si predstavq kak 6te se 4uvstvam sled edin abort!Puk i use6taneto,4e ne6to jivee v men i az sus lekota 6te go ubiq su6to e gadno.Nai-dobrata mi priqtelka su6to razbra i sled kato i tq me posavetva da go rodq re6ih tvurdo.Drugata sedmica imam pregled,za da mu 4uqt surceto i da vidqt dali 6te imam problemi s iznosvaneto.Tova e zasega
    ami 4estito togava!samo da te pitam kak 6te se griji6 za dete kato ti samata si o6te dete ne mi e asno no kakto si re6i6i
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    ......i'm really.....RAZTREVOJEN !
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Весито_
    Guest
    Е,тва не е толкова лошо
    Аз май съм най-голямата оптимистка в целия форум...
    Ми за секса не е чак толкова зле,четох една тема-"На колко години го направихте за първи път"(или нещо подобно),там мнозинството беше писало 16,но имаше много и на по 13-14,така че просто сега времената са такива и младите имат друг начин на мислене.Тя все пак е използвала презерватив...това донякъде смекчава вината й.
    И сега най-важното,имам приятелка,която роди миналата година(демек на 16),мога да те запозная с нея,сега родителите й се грижат за бебето и тя само им помага(все едно му е кака).Трябва да й кажа за този форум и да си обмените данните

Охх,прочетох всичко най-накрая!Та .. разбрах,че си решила да о задържиш,не знам дали това е най-правилното решение.Сега съвети всеки може да даде,но опре ли до самия него...100% няма да знае какво да прави.Та като ще го задържиш и вашите ще ти помагат ... добре.А бащата къде е в целия филм???
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Re: Daite savet!!!Spe6no!!!

Цитирай Първоначално написано от ани_мими
    Hora,mnogo e spe6no,az sam na 14 godini i predi 3 dni razbrah,4e sam bremenna.Znam ot kogo e,no nqma da kaja na roditelite si,pone zasega.Nz dali tova e pravilno i vuob6te sam tolkova oburkana 4e ne znam kakvo da pravq!!!Molq vi daide mi adekvaten savet,4e 6te napravq nqkoq glupost.
    Хващаш гаджето ти да намери пълнолетен и праиш аборт без да знаят родителитети и си готова или има по лесен начин с тухлата четворка по главата [-o<

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Mishity
    А бащата къде е в целия филм???
    До колкото разбрах, бащата е извън страната, на някакво състезание и сега трябва да си дойде (а може и вече да е пристигнал)

imam 4 predlojeniq, da napravi6 abort koeto e nai-pravilnoto v slu4aq, pone spored mene (ni6to 4e nqma da go napravi6, ama az pak da ti napomna 4e ima i takava opciq)
    da go rodi6 i posle da go metne6 v nekoq reka, da go nareje6 i zamrazi6 za zimata v kamerata (ostanalite koito bih ti izbroil sa vse svurzani s ubiistvoto na bebeto, no nqma smisul da ti izbroqvam varianti, shvana mi misulta, no do kolkoto razbrah ne iska6 da go ubiva6)
    da go rodi6 i da go dade6 v dom za siraci (pak se oturvava6 ot deteto samo 4e mai i tva ne bi go napravila 6toto posle 6te grize suvestva i nqkvi takiva)
    da go rodi6 i da go zadurji6 kato si precaka6 celiq jivot i nai-dobrata rabota koqto 6te si nameri6 da e kato 4ista4ka i parite da ne ti stigat samo za pampersite primerno (ni6to 4e togava ve4e nqma da mu trqbvat pampersi 6tot 6e e porasnalo kato se naloji da si tursi6 rabota) samo 4e zadurji6 li go deteto kato porasne vseki den 6te mu ide da te zastrelq 6tot si go rodila, i posle da se zastrelq i to za da ne se mu4i, a s tva vuzpitanie koeto ti moje6 da mu dade6 na tvoita vuzrast ima i nqkva veroqtnost da propadne baq (nqma da ti izrejdam kak to4no 6tot ima razli4ni na4ini, a i ne iskam da te strqskam)

Само да ви уведомя, че бебетата не стават така - с презерватив. Става само ако се скъса.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен
    Да, то иначе няма как да проникне спермата, тя да не е вълшебна...

Аз подкрепям напълно момичето на нейно място същото бих направила ако бащата го искаще го изглидам с него още повече,че той е на 18!

Изпускаш едно нещо - той и да иска, и да не иска, детето е факт. Може просто да е отговорен човек, а да не иска деца и изобщо да не иска да е с нея.

Ми тогава аборт и всичко се забравя!

Но ако той е отговорен, няма да ти каже.

YUHU
    Guest
    DA SI MISLILA KATO SI GO PRAVILA!V4ERA6NA PIKLA,SEX STE MI PRAVI.. Ne 4AKAI PODKREPA OT BA6TATA,TOI E EDIN KELE6 KOITO SA6TO NE ZNAE KVO ISKA...AKO BE6E MALKO PO TAKAV NQMA6E DA SPI S 14 GODI6NA! ABORT -NE E ABSURD!TOVA TI E MAI IZHODA...NE MOJE6 DA SE VLA4I6 NA TIQ GODINI S KOREM V DASKALOTO...ILI PAK O6TE POOOOO LO6O S DETENCE V RACE [-o< [-o< [-o< A KOLKOTO ZA RODITELITE TI,AZ AKO BQH NA TVOE MQSTO...S PARCALKITE MI ,I HOP VRATATA TROPVA ZAD MEN!ooohh da ne dava gospod [-o< [-o< [-o< TAI 4E NEZNAM KAKVO DA TI KAJA!ABORTA STE TI OSTAPI MNOGO GADEN MOMENT I NE SAMO MOMENT MOJE I BADE6TE....AMA MAI TOVA E EDINSTVENIQ NA4IN! uspeh... [-o< [-o< [-o<

vinessa
    Guest
    Abe aborta e vuzmojno nai-tupoto re6enie!!!Samo si izmiva rucete.Bravo,4e si re6ila da go rajda6...ni6to,4e si malka,mama i tati 6te si go gledkat kato svoe
    A mejdo drugoto e mn tupo da durji6 smetka na qkoi za ne6to,koeto ve4e e stanalo i ne moje da se popravi.

akulata_bg
    Guest
    OFFF vinessa molq te nedei da misli6!!!Qvno ne ti se otdava
    Kvo zna4i da si "izmiva rucete"???Momi4eto e na 15 i e bremenno!!!Edinstvenoto adekvatno re6enie e abort,vupreki 4e nqma da go napravi.I vse pak da si "izmie rucete" sega e po-dobre otkolkoto na 22 godini da ima dete purvi klas!!!

vinessa, наистина не ти се удава мисленето - като го връчи на родителите си, няма ли да си измие ръцете? Как ще има дете на такава възраст? А то като стане на 15 и майка му е на 29, как ще реагира, като разбере, че тя му е майка, а не му е сестра? Или ще започне да се дрогира, или ще сметне, че е нормално да се води полов живот на такава възраст.

Така е, като си глупав ще те боли. Тъпа шаврантия, поне ако и детето ти си има дете на твоята възраст ще бъдеш доста млада баба. Карай - съсипа си живота. Пишеш си отпускното от гимназията, няма как да учиш и паралелно да се разхождаш с надути платна. От тук 9 месеца така + още толкова възстановяване както казаха по-горе. До тук две години така после пак приравнителни изпити ако случайно искаш да си влзенеш с нормално темпо в гимназия, но това едва ли ще стане. Та така, губиш 2 години. Ставаш на 17 и си в 8 клас. От тук следва 9, 10, 11 и 12. 4 години
    ... Така 17 + 4 = колко става ? А да 21. Та на 21 детето ти ще е на 6 годинки, ти ще се абитюриентка и ако има добри възможности да се реализираш като нещо поне фризиорка да станеш или некфа друга проста
    длъжност в обслужващия сектор да заемеш... Ма то пак детето ще иска грижи пък майка ти ще иска да си кара старостта спокойно...
    Все за такива проблеми се сещам...
    Да си имала акъл, тъпа шаврантиo, че с пилешкия си мозък да не си се клецала с първия срещнат дето както виждаш му е било за едното клецане и после е заминал за... Къде беше не се сещам... Та мого да ти кажа, че си много прееебана. И си напът да закопаеш родителите си и себе си още повече. Я вземи им кажи да прочетат тая тема, да видят малко помощ и да се осъзнаят, че имаш нужда от аборт.

ани_мими
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    vinessa, наистина не ти се удава мисленето - като го връчи на родителите си, няма ли да си измие ръцете? Как ще има дете на такава възраст? А то като стане на 15 и майка му е на 29, как ще реагира, като разбере, че тя му е майка, а не му е сестра? Или ще започне да се дрогира, или ще сметне, че е нормално да се води полов живот на такава възраст.
    А вие защо решихте,че ако мама и тате го гледат то ще мисли,че съм му сестра?!Тва беше огромна грешка и страшно съжалявам,но не мога да върна времето и да променя нещата.В никакъв случай няма да възпитавам детето си,че е редно на 14 да се прави секс.Дори,ако има мен за пример и вероятно провъления ми живот(аз не смятам,че ще го проваля)вероятно ще се размисли и няма да допуска грешката,която допуснах аз!

Родителите ми са ревностни пушачи и брат ми пуши от много време. Теорията ти не е вярна. Дори да му обясняваш, че твоят начин на живот не е бил правилен, то ще трябва само да го изпита, за да го осъзнае. И твоите родители сигурно са ти казвали някои неща, но те не са ти повлияли...а може би не са говорили с теб за тези неща, което е по-лошият вариант. И да, ще го провалиш - ще те бъде срам, ще те обиждат, ако онзи младеж не пожелае да бъде с теб и детето, трудно ще намериш младеж, който да го приеме нормално...а ако бащата поиска да е с теб и детето, как ще си сигурна дали не го прави от чувство за дълг или просто от желание да има дете /предполагам, че е доста по-голям/, ами те обича? Да не говорим за учението!

А за другия въпрос - и да не го карате да мисли, че баба му и дядо му са му родители, то пак ще прекарва повече време с тях. И когато поотрасне, и то ще стане обект на нападки и сериозни обиди. Деца в подобно положение не стават нормални!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Да, то иначе няма как да проникне спермата, тя да не е вълшебна...
    Според последните изследвания-може да премине през порите на латекса. за това дори и да не се скъса презервативът е възможно са проникнат сперматозоиди. Аз нещо не го вярвам, ама четох на доста места, че е възможно.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от azazas
    mi kazva6 na va6te na ba6tata an deteto na nnegovite roditeli i re6avate problema..............malko 6e vi po smymrqt ma epo dobre da znaqt otkolkoto da razberat posle uspehhhhh
    И аз съм на това мнение, говори с тях, твоите родители са единствените които могат да ти помогнат!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    само си представете как ще реагира,като разбере ,че майка му го е родила на 15 години...

Град
    Варна
    Кажи на родителите си !!!!!!!Тцтцт....та ти си на 14.....боже на къде тръгна света!?!?
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си