- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Daite savet!!!Spe6no!!!
[quote=malka opasna][quote=neli_f_15]hi na ani_mini a be ti si mnogo smelo i gotino momi4e na vsi4ki tia de sa pisali
nai-razumnoto ne6to v tozi moment e da kaje6 na va6ite nqma kude da hodi6 ti maka mu si na 14 ....kak moje da ima takiva typi de4kovci kato tebe be...az ne moga da razbera kakvo iska6 sega ,za6to pi6e6 po forumite...o4akva6 sigorno vsi4ki da ti kajem edno golqmo ''BRAVO'' i da kajem eee tq e super tq e nai-qkata na 14 i ve4e e bremenna.za hora kato teb spasenie nqma edinstvenoto re6enie e da hodi6 da se hvyrli6 ot nqkude...kak moje be hora purvo na 14 ti e rano za sex kamoli za bebe ama aide re6ila si napravila si go e dobre de kude e prezervativa v slu4eq....ti nai-prostia da si 6te se seti6 4e moje da stane golqm gaf po tozi na4in i bebeto e nai-malkoto znae6 li kakvi ne6ta mogat da stanat vlez v google pri izobrajeniata i napi6i HPV da vidi6 za kvo stava vypros i dori prezervativa da e bil skusan ima hap4enca ne moje da ne vidi6 4e mu ima ne6to i toia TAPAK deto si spala s nego ne moje da nee usetil 4e svyr6va .abe hora stegnete se malko be ...BG e na 1-vo mqsto po nejelani aborti...za6toto horata sa s niska polova kultura!!!!!!!!vie ste pulni TAPANARI
Томски..бива бива грешки...ама чак такива !!!!
Цената няма значение. Използвала съм от 20 стотинки и не са се късали. А и от много време ако се налага, използвам Виталис и пак не съм забременявала.Първоначално написано от Анонимко
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Искаш ли и аз да ти направя едно детеДеба малкото курве, деба ... тръгнала да ми прави секс на 14 год. Сигурно преди да станеш "майка" не си знаела кфо е патка, путка или сперма ... та ти изобщо имаш ли и цици да го кърмиш
![]()
ОФФФ аре стига само сте я обиждали и псували.И кво значи:"Преди да станеш майка"?!Доколкото знам,тя още не е майка.Мен лично много ме кефи тва момиче и виждам,че е по-различна.Пък и упреците няма да накарат бебето да изчезне!Първоначално написано от Анонимко
Не взимай живота твърде на сериозно, така или иначе жив от него няма да излезеш
em koga 6te fanete da se nau4ite 4e kat se ebe65 tree da si s kondom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IF U R NOT HAPPY FAKE IT
![]()
![]()
a be ti lud li si be kvo se pravi6 na po goliam aaaaaaa mnogo si kuh 4estno 4e tia moje li da znae 4e prezervativa ne struva aaaaaa??????'' ina eb moje da stane i ima cici spoko sigurna sam ta nali i az sam na 15Първоначално написано от Анонимко
NE OBIJDAITE ANI_MINI NE E VINOVNA STAVAT TAKIVA NE6TA
ZNAM 4E NE E HUBABO DA SE ZABREMENIAVA NA TOLKOVA GODINI NO.... STANALOTO STANALO
tva ot po gore go pra6ta neli_f_15
Абе защо сте такива гадняри? Станалото, станоло.Не стига че детето си има проблем, ми и вие я направихте на пет стотинки.Това е като гавра с труп.Късно е да обяснявате какво е трябвало да направи.Проблема вече е на лице.
Мъниче, казвай по-скоро на ваште, за да решите проблема докато още е възможно.
Поздравлиния,че си задържала детето!!!Абортът е убийство,а убийството е грях!
![]()
Направо нямам думи!Тва е много интересно,но същевременно странно и гадно.(испанка,права си)-да си бременна на тази възраст не е грях,грях е да убиеш човешко създание!Много е лошо,че от сега нататък ще трябва да поемаш много повече отговорност и ще трябва да отнемаш от личното си време,за да бъде добре детето ти.Аз лично не намирам чак такъв огромен проблем в отглеждането,защото родителите й ще го гледат като свое,тоест те ще полагат грижи за него,а не тя.И тя разбира се ще помага,но родителите й ще са тези,които ще го гледат.За училището може тази година да мине на самостоятелно обучение...аз леко се увлякох,така че спирам с романите.Целувки на всички![]()
Сташно много ви благодаря за подкрепата!!!Просто нямате представа колко ми помагате,благодарение на вас ставам някак по-силна и наистина страшно ви благодаря.Оценявам това,което правите за мен и подкрепата ви наистина много ме трогна.Може да звучи малко прекалено,но наистина се чувствам така.Бебето е добре и лекарите казват,че би трябвало да няма проблеми.Сърцето му вече се е оформило напълно и даже го чух преди няколко дни.И така...и аз съм добре,но много ми се променил вкуса,миналия ден ми прилоша от пилешко,а попринцип много го обичам.Сутрин ми е лошо и миналия ден повърнах в училище,но това е нормално,така че не се притеснявам.Благодаря ви още веднъж за сериозното отношение и загрижеността!![]()
TI SI LUDA AKO TRUGNE6 DA RAJDA6 !!!!!!!![]()
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
виждам ,че по темата не е писано от около седмица,но все пак искам да изкажа мнението си (не искам да го налагам на никой,за това не ме съдете ,ако не сте съгласни !)
до авторката на темата:
миличка,ако все още не е минала 12тата седмица от бреммеността, е възможно да направиш аборт по желание без усложнения за здравето ти,затова моле те,действай!Никой не може да потвърди,че след аборта няма да може отново да забременееш,колкото и ужасно да звучи аборти се извършват всеки ден !
Защо те съветвам да го направиш ли?Ами според теб не е ли най-малкото противоестествено децата да раждат ?А смяташ ли,че един ден от детето ти ще стане пълноценен човек,че ще успееш да му осигуриш живот като на другите деца?Или пък ще се гордее,че майка му го е родила на 15?Освен това не си въобразявай,че бащата ще иска да се грижи за него !
Ако извършиш аборта,ти ще убиеш купчина клетки.Вярно,ще ти тежи на съвестта ,но в крайна сметка живота продължава ,нали?Ти имаш правото да избираш,така че давай,ако вече не е късно!
Ако решиш да запазиш детето ,със сигурност ще съсипеш твоя живот,този на родителите ти,а също си на път да отгледаш един вече провален живот...
Надявам се,ако прочетеш това поне да помислиш над думите ми !
Късмет
MMm taq tema vleze v 9-q mesec![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
omg..........
abort! ако си поне малко умна това е решението безмислено е да си проваляш живота твоя и на вашите въпреки че щом са те отгледали такава явно доста са провалени.При добър доктор няма да имаш проблем с аборта.Каквото и да ти говорят ваште правелния избор е аборта.Колкото до приятеля ти които сигорно е някав малоумник накисниго колкото можеш заштото след някоия седмица да няма друга бремена от него xxx
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
vqrno e 4e ni opravlqvat cigani i turci ama 6tom sa izbrani ot tezi hora 4iito deca zabremenqvat na 14.....mislq 4e glavnite vinovnici sa roditelite
nqma li moral i vuzpetanie v edno semeisto eto go rezultata
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
http://mainlynews.com/news.php
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Ama,kakvo?Ti 6te go rodi6 ?????????????Ti dobre li si ma koza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
ПРЕЗЕРВАТИВИ! ПОЛЗВАЙТЕ П Р Е З Е Р В А Т И В И!!!!!
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Те са ползвали. аз така и така не разбрах дали се е скъсал.Първоначално написано от Jus7__Me
em kaji na ba6tata i napravi edin abort...6tot....dete da rajda dete...ne varvi..mn si malka...aide i yspeh![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
momi4e ako o6te moje6 napravi abort za6toto po toq na4in susipva6 i svoeto bude6te i na bebeto... tova e moq suvet a ottam natatuk ti si znae6 6tom si re6ila da go zadurji6 davai samo deto trqq da se zamisli6 mnogo kakvo 6te pravi6 sled 5 godini kogato si na 20 s detence na 5...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stanaloto stanalo ama trqva da si ponese6 posledstviqta.. i aborta naistina e po-dobroto re6enie...