- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Daite savet!!!Spe6no!!!
idi pri nqkoi ginekolog i spodeli problema si i go popitai dali moje da se izvur6i abort bez znanieto na roditelite ti. stryva okolo 200 leva samata operaciq. nadqvam se da sam ti pomognala
Ами кажи на ваште.. Да ще викат,да ще крештят,но по добре е да знаят и да те подкрепят ( се пак са ти родители) и да ти помогнат да излезеш от ситуацията(ако една бременост може да се нарече така..) Надявам се да можеж да го преодолееш..аборта де..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Здравей ани-мими,
прочетох сички постинги и найстина мисля че си взела най-правилното решение! Защото на 15 години рискът да се обърка нещо след или повреме на аборт е огромен. Занимавам се с медицина и мога да ти кажа че е самоубийство ако на такава крехка възраст напрвиш аборт! Радвам се също че бащата е поел отговорност, защото ще имаш нужда от него. М/удругото ти от къде си? Ако искаш свържи се с мен по скайп АйСиКю или по поща.
И аз бях доста заинтригувана от темата и я прочетох почти цялата. Наистина такива неща се случват и е супер глупаво да я упреквате - тя сама си е взела решението, както и по рано е взела решението да прави секс. Супер глупаво изглеждате - това си е нейният живот, тя се обръща към вас само за съвет, но все пак това какво ще направи си е нейното решение! Не виждам какво ви пречи на вас... Според мен е свястна, дори и по-зряла от връстниците си. Мисля, че закостенялото мнение, че живота й е съсипан не би й помогнало много, още повече, че няма как да сте сигурни в това. Ако е достатъчно пробивна не е изключено и да успее. Има различни варианти - наистина самостоятелното обучение би било добро решениеАз не я обричам на провал, а й стискам палци всичко да се развие добре. Може да срещне много разочарования, но е важно да вярва в решението си
![]()
kaji na maika ti az ti dvam 100% garanciq 4e nqma da se kara i sestra mi be6e bremenna bredi 2,3 meseca i kaza na mama a tq vse vika6e 4e ako zabremeneeme prdi da zavur6im 6te ni ubie kaka i kaza a tq samo revna i hodiha na napravi abort! v takiva situacii roditelite mislqt pove4e za teb ot kolkoto za avtoriteta si spox bqgai da go maha6 4e ina4e mnogo 6te sujalqv6 nqkoi den
malkoto_sladur4e - MLAKNI MA KURVOOOOOO 13 GODI6NA....!!!!!!
Първоначално написано от Gerom_se_gavri_s_vas!
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от comics
Нека бъдат 2 !Първоначално написано от Gerom_se_gavri_s_vas!
![]()
Иначе по темата --> душко проста си та майката си трака !
Има един въпрос - ако приемем, че аз съм зрял човек и съм взела някои решения в живота си, как така съм ги взела, без да пиша тема в тийнейджърски форум? И още един - уж казваш, че е взела решение, но после пита за съвет непознати. Ако е достатъчно зряла, за да вземе подобно решение за толкова важно нещо, няма да иска съвети от хора, които не познават нито нея, нито приятеля И, нито родителите И, нито мечтите и чувствата И?Първоначално написано от Анонимко
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Na 14 god da dundurka6 bebence ... mila,vijdam,4e ve4e si vzela re6enie,no dokato vzima6e tva re6enie,pomisli li 4e provalia6 ne samo tvoia jivot,no i tozi na deteto si....Pomislila li si kakuv jivot 6e ima to,za edno dete triabvat adski mnogo sredstva,adski mnogo nervi i adski mnogo vnimanie.Kak 6te uspee6 da mu osiguri6 vsi4ko tva.Da,mama i tati 6e pomagat,no do koga 6e e tva...Samo si predstavi kolko podigravki 6te iziade deteto kato stane po-goliamo i vs razberat 4e razlikata vi e 14,dokato na priatelite mu roditelite sa 2 pati po vazrastni ot tebe.Nz,za mene tva,koeto pravi6 e mn jestoko i za tebe,i za gadjeto ti,i za deteto vi. I vse pak ne iskam da te uprekvam,jivotat i izborat sa si tvoiUspeh s bremennostta i dano ti se rodi jivo i zdravo bebence
![]()
idi se grumni![]()
Аз няма да те упреквам. Станалото станало. Ще износиш бебето и си го решила твърдо. Желая ти успех, но знай - ще имаш много проблеми. И бъди така добра да кажеш на детето ти като поротрасне малко повечко за секса и рисковете, колкото може по-рано за да не направи същата грешка като теб.
[-o<
kaji na roditelite,i posle abort...dr na4in nqma
1vo....syperrrrrrrr tpo e da si se ebal na 14 i kamoli da si bremenna...lellelel mn zle,ama sa nqma da se rugaq tvoq si rabota....a i za predpazni merki ne si li 4uvala....na4i ili si prai6 qko ta6ak ili naistina si glupava no i v dvata slu4aq ne e na dobre....otiva6 i kazva6 na maika ti parvo i posle moje ba6ta ti da ne razbere,ako maika ti ne my kaje....prai6 abort i tolko.....
Защо коментираш, като даже не знаеш за какво става дума!?Първоначално написано от shemetaa
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
кажи на родителите си и направи аборт по най-бързия начин.
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
А бе хора, що първо не прочетете цялата тема и неразберете за какво става дума и как са се развили нещата около детето?!?За всички които незнаят, момичето е решило да задържи бебета и родителите са я подкрепили! Евала на бащата, решил е да остане до нея, браво на него!
След 3-4 години ще офейка. 99.99%Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
ми ти глупоста вече си я сътворила...Първоначално написано от ани_мими
Така е... въпроса е до тогава да има бащаПървоначално написано от krem4et0
![]()
porednata ebavka...![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
imam priqtelka koqto be6e na 16 no edinstveniqt ty yshod e da kaje6 na va6ite nikoi druk ne moje da ty pomogne ne gubi vreme za6totot abort moje6 da napravi6 do 3 meseca![]()
1-во зарадвай баща та
2- после баща си
![]()
emi za tva koeto e napravila na 14 nikv suvet nqma da i pomogne...purvo da govori s tehnite da ne go krie i 'bashtata' trqbva da znae...ama ne e za pohvala...
And when I'm gone, just carry on don't mourn,
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm lookin' down on you smiling
And I didn't feel a thing so baby don't feel no pain, just smile back!!!!!