- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Daite savet!!!Spe6no!!!
Лошото е,че...бащата е на 18 и ...не се знае какво ще е отношението му по въпроса.
Няма да кажа,4е това,което сте направили с мом4ето е похвално,определено е трябвало да внимавате пове4е,но станалото,станало.Единстве но мога да ви похваля и теб и него, и родителите ви,4е сте поели адекватно отговорността,надявам се си осъзнала напълно каква отговорност поема6 и също 4е твойто мом4е ще остане наистина до тебе каквото и да стане(дано да му е уврял акъла).Надявам си вси4ко да мине добре и май пове4ето тука ще 4акат още отговори и новини от теб![]()
Е тва мнение верно беше тъпо!!!Щом тя е глупоста как ще се е сътворила сама?!?!?!Ама и вие давате едни адекватни съвети...мани,маниПървоначално написано от Offer*Nissim
Е,ако ти на тва момиче викаш коза,не знам ти ква си!Прайш свирки от 13годишна и имаш наглостта да обиждаш другите!Само Господ има право да ни съди,така че давайте съвети,тя има нужда от подкрепа,а не се правете на много безгрешни!!!Браво,че ще задържиш бебето!Това наистина е отговорно решениеПървоначално написано от malkoto_sladur4e
Мислех да не чета темата до края но се наложи и честно да ти кажа най-свястното мнение което чухе твоетоПървоначално написано от Анонимко
Като е решила да го задържи да го задържи щом може да направи такова решение на 14 години може и да прокопса в живота защото товае доста отговорна постъпка а и според мен и много правилна защото се пак това е живот и това ще си е нейното дете
Единственото което мога да кажа е не се предавай никога дори да се докарваш в кофти ситуации давай напред и не се отказвай
Имам една позната която на твоята възраст беше забременяла!
Като стана очебийно за майка и баща й я заведоха в болницата да предизвикат преждевременно раждане!!!
Но беше такова защото беше вече в петия месец.
Моят съвет е да кажеш на вашите и колкото по-бързо им кажеш толкова по малък е шанса да мине безпроблемно аборта!
Вторяи вариант е да намерите с бащата връзки и много пари да направят аборта без знанието на вашите!!!(БАЯ ПАРИ И ВРЪЗКИ!!!)
И двата варианта са забранени от закона, третия е да си гледаш детето и да си за пример на бъдещите секс-машини какво е да порастнеш без време!!!
Това което сам си посъдиш и най-големия враг не може да ти го направи!!!![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
един родител знае как най-добре да помогне на детето си,даваи сигурна съм че ще те подкрепят ама и конско няма да ти липсва![]()
Rajdai go tva lape, 6te si mlado mai4e za razlika ot drugite!![]()
ми да знайш ли колко ши си фйешън
Здравей, ани_мими!
Значи, не подкрепям това да се забременява на 14, но станалото станало и ако сте взели всички възможни мерки...е станалото - станало.
Много се радвам, че си решила да задържиш бебето.По-безопасно е от аборт а и не отнемаш живот!Много се радвам, за това че и бащата е поел отговорност!Явно е мъж на място и дано да направи това, което казва.Пожелавам ти успешна бременност и успешно раждане!Дано ти се роди живо и здраво бебе!От твойте постове ми се струва, че си умно момиче и не вярвам да се провалиш бъдещето.
Успех за напред, много любов с бащата, да ти се роди живо и здраво бебе, да се грижите всички за него с много любов и не се оставяй на коментари от рода "гръмни се".Ако и на тях се случи кво?Те ше се гръмнат ли?
Та много много щастие ти желая и много внимавай с училището.Седни си на задника колкото можеш и учи!Подсигури си бърдещо, защото в момента е доста деликатно и пак ти кавам не вярвам да го провалиш.И моля ако видиш този пост ми пиши нa ab1234@abv.bg .Бих желал да поддържаме контакт, ако и ти нямаш нищо против.
Хайде отново успех, късмет и щастие от мен!Поздравления и за смелостта.Найстина си трябва кураж за да понесеш последствията!
Чао!И да пишеш![]()
П.С. майла Е истински
На 14 години и ще задържаш бебето?! Възхищавам ти се че имаш куража да го направиш, но осъзнаваш ли че цялото бъдеще ти отива? И ще пропуснеш 8 клас по майчинство? Мислете какво правите иначе успех...
Хиляди пъти по-опасно е да роди и износи бебе.Първоначално написано от Владо
ako temata ne e bazik(v keto ne se i sumnqvam) ti spihi4ni otkloneniq li ima6 ta da rajda6 na 14![]()
tva prosto ne e normalno pove4e nqq ko da komentiram
Вие наистина не сте с ума си! Кремчето е права - хиляди пъти по-опасно е! Този крехък недоразвит напълно организъм не е готов за такъв стрес и натоварване! Момичето вече е решило едва ли аз ще я разубедя но поне вие не я убеждавайте че това е правилно защото не еПървоначално написано от Анонимко
Хора,защо така и се нахвърляте и упреквате??вярно,че не е хубаво на 14 години да прави секс,но щом обича момчето,взела е решение и както виждате поема отговорност!писна ми от тъпи мнения ,от сорта на"ква си тъпанарка,как можа?Ходи се самоубий"незнам дали някой от тия философите и големите моралисти се е замислил как би се почувствал на нийно място?знам,че после ще вида хиляди мнения като"няма да допусна да стигна дотам",ами случило се е ,станал е инцидент,няма как да върнем времето назад!?упреците и обидите няма да помогнат с нищо!
щом е дошла да пише в този форум,а доколкото знам в него даваме компетентни мнения,на тези,които имат нужда,значи и този път трябва да направим така,както доста от хората направиха-дадоха и кураж,подкрепа и т.н!въпреки че незнам каква подкрепа сме и ние,тъй като контакта ни с нея е само през един монитор!мисля,че поне среща разбиране,което за вея е нужно сега!
миличка,няма смисъл да те съветвам каквото и да било-ти вече си взела решение и ти пожелавам успех!много малко хора имат куража и силата за се справят с проблем като твоя!иначе,моето мнение е ,че абортът е по-доброто решение,тъй като си още малка да раждаш според мен,но това е само мое мнение!щом искаш това бебе ,мислиш ,,че си подготвена,за да го родиш и лекарите са ти казали,че засега не се виждат признаци за усложнения ,се радвам за теб!успех !и браво за смелостта,която проявяваш със задържането на бебчето!
Avtorkata e ve4e 6tastliva maika v nqkoe romsko semeistvo![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Da si mislila s koi kakvo pravi6...
Не е ромна, а едно излагано и бедно момиченце!!!
Hmmm,dosta interesna tema.Minalata godina v moq klas ima6e edna na 15,bremenna,no po-kusno mina na samostoqtelno obu4enie.Posle razbrah,4e bila rodila momi4e.Minalata sedmica q vidqh s koli4ka i s maika si.Za suvsem kratko si pogovorihme,no razbrah,4e si ima dete,suvsem zdravo i normalno,maika i se griji za nego i tq pak si hodi na u4ili6te i samo pomaga na roditelite si za nego.Kolkoto i neveroqtno da izglejda vsi4ko e svur6ilo s happy end,mnogo se nadqvam i s teb taka da se polu4i!A ti sega v koq sedmica si i kak proti4a bremennosta ti?
az nqmam mn opit v sexa,daje nikakuv,oba4e mislq 4e nai-dobriq suvet,kakto bixa sesuglasili i mn drugi,e da kaje6 na roditelite si i na ba6tata,ako moje da se nare4e takuv,za6toto dori da te e strax da im priznae6,vse pak sa ti roditeli i nqma kak da ne ti pomognat!!!! sled tova zaedno 6te namerite nai-dobriq variant,po koito da se razviqt ne6tata-bilo to abort ili zadurjane na deteto!!!no nai-dobriq suvet si ostava da vqrva6 v sebs si!!!!!
АМИ ОТ МЕН - ЧЕСТИТО НА ЩАСТЛИВИТЕ РОДИТЕЛИ \/
Еее хора кфо става с тая тема??? Ани пиши как сте ти и бебето и в кои месец си сега ? Знаещ ли вече дали ще момче или момиче и избрала ли си име (ако трябва ще помагаме се пак ще е най-младия ни съфорумец)
А с таткото как варви,надявам се добре и да сте заедно да си гледате бебока.
ако съм ти баща ще те пребия жестоко![]()
ако пък си правиш ташак с темата, да се случи на твоята дъщеря!!!
нулева толерантност към олигофрения!!!![]()
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!
Ami i az i bebeto sme mn dobre!Ve4e mi li4i i mama pusna molba do direktorkata da svur6a po-rano s u4ebnata godina(i bez tova po vsi4ko sum oformena) i sega sum vakanciq.V dvanaistata sedmica sum,no o6te ne znam dali 6te e mom4e ili momi4e.Za imena e dosta rano da mislq,no nz...Първоначално написано от ~*~By~Myself~*~
S tatkoto sme po-dobre ot vsqkogaObi4am go stra6no mnogo i toi men su6to,naposleduk otno6eniqta ni dosta se podobriha.Nadqvam se da produljavame taka.Ina4e e malko gadno s tva bebe...gadi mi se dosta 4esto i vuob6te ne e komfortno
![]()
Ina4e bqh malko pritesnena,za6toto imah ne6to kato te4enie minalata sedmica,no se okaza,4e ne e ni6to seriozno.
Daje sega kato se zamislq,ako ne6tata vurvqt po plan mai ve4e iskam bebeto,moje da zvu4i ujasno,no samo kato si pomislq za nego i mi stava hubavo.Predi me be6e strah i se pritesnqvah dali postupvam pravilno,no sega ve4e znam kakvo iskam![]()