- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- BOJE,MRAZQ Q!!!!!!!!!!
Малък, прост комплексар. Съмнявам се, че дори Азис би те харесал.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Първоначално написано от jony
![]()
![]()
![]()
![]()
ПС:завърнааах се!
Т'ва не го зацепихПървоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
I azПървоначално написано от jony
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Малко кофти ситуация...Даже доста кофти.
Има един такъв малоумник, който се ме оглежда все едно момиче не е виждал.
И аз първо много му се дразних защото няма подход и е грозен и тн ама ... най-добрия начин е да игнорираш дадения човек - в твоя случай онова момиче. А ако тя много те дразни -- иди при нея и и кажи в очите да престане защото не си заинтересован![]()
abe vij sa shto ne i da desh edna tvoq snimka i da se kaefi tam![]()
Най-гадното приложи пренебрежението-не и обръщай внимание!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ти си ограничен , радвай се че някой изобщо те харесва![]()
Да си чувал за израза "Майната ти"?
аве напрай се че и ти ... опрай я един два пътио .. после я за*би и ще видиш как няма те погледне повече .. и няма да се вманиячява вече![]()
Ми тегли и един фуй и ше миряса.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Но запомни момиче/жена не се бие (макар да си го търсят понякога).![]()
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Бои секс и наркотици, дай ми я на мен гадинката да и го тураПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
И забрайх да кажа, аз съм Питър4о
Мхммм...много точно казано!Първоначално написано от Sarabi*
![]()
Покани я на кафе и си тръгни, оставяйки я да плати сметката - така ще стане.
6to prosto ne se opita6 da govori6 s neq bez da si agresiven i tq bi trqbvalo da razbere za kfo stava na vupros![]()
МАЛЕ КАК МоЖЕ ДАСИ ТОЛКОвА ЗЛЕ БЕ! НЕ ТЕ хАрЕСВАМ! мнооооГО ОТДАВНА! Как може да пишеш теми тук и там! Като вярваш на всеки срещнат така ще е!![]()
Сега кой се излага - аз или ти!
ПРОСТ НЯМАМ ДУМИ!![]()
![]()
Игнорирай я , но ако това не подейства говори с нея и и кажи да спре защото колкото и да се опитва и колкото и да говори на цялото даскало пак няма да я харесаш..![]()
Kaji i 4e ne q xaresva6 ne ti dopada dosadna ti e i pro4ie.Pomoli q pove4e da ne se zanimava s teb ...i taka.Aide dano se oturve6kusmet4e
Da be, vqrvam ti! Ako naistina tva si ti, zakleam se, samo da mi padne6! 6te prebiq! ot mn vreme mi kazva6 4e ne me haresva6, ma znae6 li kfo! Ne az sum zle, a ti! Mraza te be kurvo!Първоначално написано от хахаха - ГЛУПАААААК!
![]()
МДАААААААМ! Това е пример за цивилизован разговор!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Vij kvo are ne me zapla6vai 6tot mi pisna ot tvoite gluposti!!!I bez tva ne se zasi4ame po ulicite.Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Ами ако не знаеш кво да правиш, земи си едно маце и я натисни пред нея, не вярвам да е толкова голяма мазохистка, че още да иска да тича по тебе![]()
![]()