- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- BOJE,MRAZQ Q!!!!!!!!!!
леко бе кво толкоз се палиш! я се кротни..моми4ето просто те харесва голям праз!!! просто я изолирай
Ми явно те харесваАма ти щом не я искаш отиваш при нея и и казваш че не я щеш. Че я мразиш и сичко останало. Тя ще се почувства гадно и ще се разкара. Успех дано стане.
=D> Abe pogovori s neq bre mom4e!Az sum 100% sigurna 4e nqma da q prebie6,za6toto tq moje bi izliza navun samo kogato e s fr ili pone taka si mislq!!!Zabelqzala sum 4e mom4etata samo se zari4at 4e 6te napravqt ne6to...a ti mai si takuv.E ima malki izklu4eniqПървоначално написано от Анонимко
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
awe ostavi momi4eto we...tq sama 6te se otkaje....puk kvo ste sednali tuka da obijdate pulnite hora...kvo da prestanat da su6testvuvat li![]()
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Заплашваш ли ме?![]()
Божееееее! Тая ема още ли е жива?![]()
Егати фенкатаняма спасение пич...кажи й че не ходиш с грозни и тя ще ти се обиди и готово
![]()
нямам повод да сънувам....
Ем мнооооо ясно че все още съм жива ти съмняаааш ли сеПървоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми мн си тъп ве човек. Нз къв съвет да дам на толкова тъп човек...не стаа.
Бате пълно е с момчета дет си умират някой да ги харесва а ти ше пребиваш някой щот` те харесвал.
амааааааааааа защо не земеш да се застреляш ве!?!?!?!
![]()
ОК спирам да се правя на идеотка и отивам да пообщувам с хоратаче по цял ден пред тоя компютър чувствам че изгнивам...
![]()
"-Кажи бе мила?Какво искаш?
-Еми идвам малко при тебе.
-Ааа ... не знаеш на къде е кочината ли?
-Не,но ми приличаш на свинар!"
И в този момент си закопан 24124 метра под земята.![]()
Incomplete..........
НЕ Й обръщай внимание!Да си се влачи след теб!Накрая се натискай с някоя мацка пред тази "наглата" и ще й стане тъпичко и ще спре да те преследва!Първоначално написано от Анонимко
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
Здравей!Недей да се ядосваш и да прибягваш до глупави решения като насилие!Просто поговори с нея и й кажи как стоят нещата,но съвсем сериозно,а да се смееш,докато говорите или нещо подобно,защото по този начин тя не би приела думите ти за истинни!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
i kuf si takuv det s edno momi4e nemoje6 da se opravi6 lele