.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    АМА ПИ4 Я НЕ И СЕ НЕРВИ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ И ОМРЪЗНЕ ДА ТЕ СЛЕДИ!!!КВО СЕ КОСИШ

леко бе кво толкоз се палиш! я се кротни..моми4ето просто те харесва голям праз!!! просто я изолирай

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ми явно те харесва Ама ти щом не я искаш отиваш при нея и и казваш че не я щеш. Че я мразиш и сичко останало. Тя ще се почувства гадно и ще се разкара. Успех дано стане.

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от хахаха - ГЛУПАААААК!
    МАЛЕ КАК МоЖЕ ДАСИ ТОЛКОвА ЗЛЕ БЕ! НЕ ТЕ хАрЕСВАМ! мнооооГО ОТДАВНА! Как може да пишеш теми тук и там! Като вярваш на всеки срещнат така ще е!
    Сега кой се излага - аз или ти!
    ПРОСТ НЯМАМ ДУМИ!
    Da be, vqrvam ti! Ako naistina tva si ti, zakleam se, samo da mi padne6! 6te prebiq! ot mn vreme mi kazva6 4e ne me haresva6, ma znae6 li kfo! Ne az sum zle, a ti! Mraza te be kurvo!
    =D> Abe pogovori s neq bre mom4e!Az sum 100% sigurna 4e nqma da q prebie6,za6toto tq moje bi izliza navun samo kogato e s fr ili pone taka si mislq!!!Zabelqzala sum 4e mom4etata samo se zari4at 4e 6te napravqt ne6to...a ti mai si takuv.E ima malki izklu4eniq
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Голям фен
    Град
    sofia
    awe ostavi momi4eto we...tq sama 6te se otkaje....puk kvo ste sednali tuka da obijdate pulnite hora...kvo da prestanat da su6testvuvat li
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

хахаха-ГЛУПАААААК!
    Guest
    Заплашваш ли ме?

Божееееее! Тая ема още ли е жива?

Егати фенката няма спасение пич...кажи й че не ходиш с грозни и тя ще ти се обиди и готово
    нямам повод да сънувам....

хахаха-ГЛУПАААААК!
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
    Божееееее! Тая ема още ли е жива?
    Ем мнооооо ясно че все още съм жива ти съмняаааш ли се

GGT!
    Guest
    Еми мн си тъп ве човек. Нз къв съвет да дам на толкова тъп човек...не стаа. Бате пълно е с момчета дет си умират някой да ги харесва а ти ше пребиваш някой щот` те харесвал. амааааааааааа защо не земеш да се застреляш ве!?!?!?!

хахаха-ГЛУПАААААК!
    Guest
    ОК спирам да се правя на идеотка и отивам да пообщувам с хората че по цял ден пред тоя компютър чувствам че изгнивам...

Супер фен Аватара на rakiQ
    горкото момиче
    къв си грубян

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    "-Кажи бе мила?Какво искаш?
    -Еми идвам малко при тебе.
    -Ааа ... не знаеш на къде е кочината ли?
    -Не,но ми приличаш на свинар!"

И в този момент си закопан 24124 метра под земята.
    Incomplete..........

Re: BOJE,MRAZQ Q!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    edno momi4e es edna godina po malka ot mene i me tormozi ot kaq na minalata u4 godina! Neprekusnato se vla4i v edna gradika kadeto izlizam s moite fr!
    Kazvah i 4e ne q haresvam 9080787980990807 puti i tq pak! Pisah si s edna neina fr i tq kaza, 4e bila govorela na daskaloto 4e me bila haresvala!
    MRAZQ Q! Nakraq 6te q prebiq!
    НЕ Й обръщай внимание!Да си се влачи след теб!Накрая се натискай с някоя мацка пред тази "наглата" и ще й стане тъпичко и ще спре да те преследва!
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Град
    Terra incognita!
    Здравей!Недей да се ядосваш и да прибягваш до глупави решения като насилие!Просто поговори с нея и й кажи как стоят нещата,но съвсем сериозно,а да се смееш,докато говорите или нещо подобно,защото по този начин тя не би приела думите ти за истинни!Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    i kuf si takuv det s edno momi4e nemoje6 da se opravi6 lele

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си