- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем - 1ви път
=D> Браво! И аз искам приятел като теб!![]()
По темата- ти сам казваш че трябва да си извънредно нежен! Трябва да знаеш че първия ви път, ще се изпълняват единствено нейните желания, и тя ще казва какво да се прави, или какво не, в смисъл, че трябва да я усещаш дали я боли, дали и е удобно и т.н. защото е много вероятно да премълчи известна част от неудобствата, за да не я сметнеш за тъпа или задръстена, заради твоя голям опит с момичета. Наистина в началото няма да изпитва истински оргазъм, но с времето и опита и това ще станеза сега просто ще и е много хубаво. Бъди нежен, изслушвай я. Преди да започнете поговорете, изслушайте се един друг. Предрасположи я с една страхотна игра преди да започнете. Поеми нещата в свои ръце, но не я пришпорвай!
![]()
ОХ, дано съм успяла да ти обясня, защото по принцип нямам дарбата да разяснявам нещо достатъчно разбираемо...![]()
Успех!![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com