аз дотолкова се спекох, че питах едно от момичетата, с което слава богу след това останахме много добри приятели и тя каза, че съм се справил много добре, но на нея далеч не и беше за първи път .. в смисъл тя е по-голяма от мен .. пък и вече съм много по-уверен ..
просто ме притеснява идеята, че може да не харесам на приятелката си .. говорил съм с нея по въпроса дали е готова и тя твърди, че е ... също съм забелязал нещо .. не съм много по-голям от нея (с една година) и забелязвам не само при нея а и при повечето момичета на нашата възраст, че не знаят нищо за другия пол ... може би защото много чета или защото имам много приятелки-момичета но аз знам невероятно много и в някои отношения повече от самите тях .. страх ме е защото знам, че първият път няма да изпита оргазъм да не си помисли, че е защото аз съм неспособен ... и да не иска повече да пробваме след това ... просто незнам ... не съм се притеснявал толкова преди първия си път (аз тогава изобщо не се притеснявах, защото бях пийнал)