сигурно ще ви се стори като поредната сълзлива история,но за мен това не е така.спестете си коментарите от сорта на "гръмни се,разкарай се"и прочие много съм объркана в момента...историята на кратко изглежда така....двама приятели - момиче и момче.момичето лудо влубено в момчето,а момчето адски несериозно страшно красиво и готино с куп обожателки!От както се запознали момичето и момчето ставали все по-близки приятели и така вече 2 години!През това време като били заедно на купони дискотеки и в задушевна обстановка се гушкали,целували с ч дума забивали!От 7 месеца даже започнали и да спят заедно,всички мислели че ходели,защото те така се държали въпреки че били само приятели!Имали моменти на сърдене но после се оправяли и всичко пак било наред и така до сега....Сега когато преди 2 седмици момичето казало че ще ходи на рожден ден извън града,момчето искало да отиде но не можело,работата му попречила.Момичето се върнала на другия ден веднага му звъннала,видяли се но той не бил човека,който я бил изпратил предишния ден!Почнали и проблемите...седмица в която се виждали малко и не разговаряли много и така докато преди 3 дни отново на рожден ден момчето казало на момичето че ходи с друга.Другата е бивша на момчето от преди 2 години!Момичето било в такъв шок,че единственото което могла да каже без да се разплаче бил въпроса "защо?!"...момчето отговорило-"просто съм свикнал с нея....ако искаш сега нещо да правим ще си остане между нас,ако не- не".Момичето нищо не отговорило обърнало глава и се втренчило в телевизора.Момчето почнало да я гали да я гушка и накрая я целунало....вечерта прекарали заедно!И всичко май свършило...от 3 дена не са се чували,нито виждали....Момичето незнае какво да прави.Лута се някъде в ямата на болката...

Ако можете да посъветвате това объркано момиче(аз)...какво да прави с себе си,с момчето ..... ще съм ви благодарна