- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно аналният секс!!
О т известно време започнах да правя анален секс и дори мога да си позволя да кажа че ми харесва.Обаче въпроса ми е следния:При самото проникване в началото няма таква голяма болка за каквато бях слушала обаче се получава едно парене,което след 5-10 мин. отминава.Нека пишат не само момичета които са наясно и имат опит с аналния секс ами също така и момчета може приятелките им да са имали подобоен проблем ако въобще товае проблем.Иначе като цяло аналния секс вече 6 месеца го правя и винаги в началото ми пари.между другото използваме увлажнители от тези в кутииките с презервативите.Пробвах и без такъв лубрикант пак е същото в началото.Ако пък знаете по-добър лубрикант споделете.Мерси предварително на всички!!!
Мисля че е нормално да париВсе пак тая малка дупка толкова рязко да се разшири
![]()
Deso mai sa ti prasnali zadnika ot e...e za tiq 6 meseca a?Mislq 4e za tva ti pari de moe mnenie ne e angajiram nikoi s nego.
xxahxahxa as moqta priqtelka e opuvam na zadna ot kakto hodim o6te 1viq put toest godina i malko i do oniq den nemi e spodelina ni6to takova... mai samo pri tebe stavat teq raboti moito momi4e qvno dupeto ti e po malko ot glavata ti![]()
![]()
![]()
Чисто и просто иди на лекар.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Am neznam obache az pravia ot mnogo vreme sex tam makari i ne tolkova chesto.No nikoga ne se e sluchvalo da mi pari ili neshto podobno.Da me boli leko v nachaloto da no da mi pari ne...