- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Az sum silnata strana vuv vruzkata ni
Ami pisna mi gadjeto mi da se durji kato p*tka i da mi reve za nai-malkoto i da mi se oplakva po 24 chasa v denonoshtieto kak tova ili onova ne mu bilo dobre, da mi reve kak negovite ne go razbirali, kak priqtelite mu ne go razbirali... aman veche.
Do edno vreme go razbirah, pomagah mu opitvah se da go razbera - ama to negovoto veche vze da stava hronichno!!! 3 mesecsa vse nqkoi drug mu e vinoven, no ne i toi !!! Vse toi e nai-zle, drugite okolo nego nqmat znachenie - veche ne pomnq ot koga ne sum go vijdala usmihnat - vse e nachumeren i navusen.![]()
Nakraq mi kaza, che nikoi i nishto nqmalo znachenie - samo sebe si shtql da gleda.
Az go popitah: "Dori i az li veche nqmam znachenie za teb??? Kak moje da si takuv egoist i da mislish samo za sebe si??? Cseliq svqt da se vurti okolo teb li iskash ? Edin put ne te chuh da se zainteresuvash AZ kak sum. Vse ti gorkichkiq, izstradaliq... pisna mi!" skarahme se, no mi nakipq jestoko.Ne moga poveche taka... obichah go, no tazi visha forma na egoizum i prisustvieto na dumichkata AZ vuv vsqko edno negovo izrechenie i lipsata na dumata TI ili NIE me navejda na misulta, che mai ne trqbva da sum s takuv liglio i egoist... otgore na vsichkoto... na 17 godini e, a se durji kato 5 godishno hlape. Kakvo da go pravq??? Kajete mi. Veche nqmam sili da mu govorq. Pisna mi.
ami mili4ka sama si otogovori na vupros4eto....aide uspeh i si nameri nqkoi,koito da go e grija za teb i za vruzkata viПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Или той е наистина както го описа (егоист, мисли само за себеси и се съжалява без причина), или ти не схващаш че има проблеми и въобще не се мъчиш да му помогнеш. Или той те приема като адски близка щом ти споделя а ти явно не си, или се оплаква за несериозни глупости и трябва да скъсвате.
ИЛИИИИИИИИИИ... стига съм пил.
est
Наистина може да ти писне от такива хора, които се държат като(ти го каза) и не са виновни те.А проблемите могат да се решат, а не само да стоиш и да се вайкаш.
Говори с него много сериозно, и ако не престане се разделете-ако това те дразни много.
Кажи му най-отговорно, че не можеш да бъдеш с него, ако продължава да мисли единствено за себе си, но си готова да му помогнеш да си оправи проблемите, стига още да те обича!![]()
![]()
Every moment is another chance...
Точно така мисля и аз!Първоначално написано от Need_A_Girl
Оставяй го! Да го видим на кого ще се оплаква.
Мен да питаш той те е възприел като "емоционален тампон". Сигурен съм ,че няма сериозни проблеми и нравствено-емоционални дилеми,над които да мисли всеки ден. Използва те,защото явно си добър слущател.
Вече е късно да му обясняваш какво искаш и какво не от връзката ви.
Сама каза,че го "обичаше" ,че ти е писнало , че не можеш да го понасяш и т.н. Ти знаеш отговора на проблема си,ама искаш за всеки случай да видиш хората кво ще ти кажат.
Ние сме на твоя страна.И те подкрепяме в решението ти.няма смисъл да ти се надува главата от лигавщини и ревове! Няма смисъл да слушаш!