.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 142
    Голям фен

За родителите и музиката

Айде и аз да пусна една тема, стига съм ви гледал сеир... Въпросът е: каква музика слушате и какво мислят родителите ви за нея?
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Град
    гр. Перник; жк. Изток; за друго ще ми пишете ЛС
    Тстстс мани мани майка ми вече 6 години не може да свикне жената, че слушам метъл! Продължава да ме мисли за някакъв пропаднал нещастен наркоман... Ходи и иобясни, че освен биологията и химията съществуват и други неща на света(учителка е)
    Гледай само нагоре и напред,
    а ако се обръщаш назад,
    гледай само хубавите неща,
    защото на тях се гради живота!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Az sum na momenti ... slusham pochti wsqkakwa muzika,na roditelite mi ne im prawi wpechatlenie.Nqmat mnenie po wuprosa,a dori i da imat,to ne me interesuwa.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    гръндж, пънк, ска, малко пауър метъл, някъв рок, малко пост пънк, малко хард рок, малко хардкор

наще минаха през мн реакции - от съмнения за наркомания, през дразнене слуха на баща ми, до привикване към музиката ми

но свикват горе-долу бързо

имаше периоди, когато майка ми си припяваше по-мелодичните части на някои песни
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Emmm .. Slusham ot wsichko po - malko ( s izkliuchenie na rok,metal),no predimno Hip-Hop..Na mama i e mn nepriqtno .. a za tati .. toi mu e vse edno ...daje pravi remixove na pesnite koito slusham :Pp~

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Ми аз слушам всичко , даже от време на време като ми стане мн тъпо пускат някоя долна чалга , тогава става скандал .

Голям фен Аватара на tainstvenata
    Po princip slusham vsichko,koeto mi haresa nqmam opredelen stil muzika.Roditelite mi nqmat otnoshenie v tova koeto slusham.Slusham tova,koeto na men mi haresva i mi dostavq udovolstvie..
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    С мама слушаме еднаква музика и си нямам проблеми

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ам аз сичко слушам - майка ми се кефи, пък баща ми само се праи на интересен за чалгата ма кво ми пука
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Слушам всякаква музика,а и на майка ми не и пречи..свикнала си е жената и не ми се кара,когато слушам по-силно музика просто ми затвара вратата
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Фен
    Град
    Варна
    Ми аз си слушам Транс... Псай Транс и Гоа ... майка ми кво да каже ... тя даже не знам дали я разбира тая музика докато баща ми ...... аххаъхъа колкото пъти чуе и ме кара да спирам музиката ..
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

mm slu6am pop i metul... kogato si pusna neshto po tvurdo i maika vednaga po4va s replikite "sloji si slu6alki kato tolkova ne mojesh da ne slu6a6.." "namali" vsqkvi podobiq.. a protiv pop-a nqma mn`protivv slu6a go daje si pravi uprajneniqta na nego a tati kakvoto i da slu6am vse ne mu haresva.. zatova se zatvarqm v staqta i si puskam tihi4ko muzikata ili eventualno kato go nqma moga da si pozvolq da e po silno

Голям фен
    Е, аз слушам основно жици. Майка ми започна да се кефи на по-леките неща, а баща ми се научи да търпи Беше много забавно, когато преди година-две баща ми развиваше разни конспирационни теории за Linkin Park Ся цикля Daath, Soilwork, In Flames и подобни без проблеми.
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Слушам техно,хард-техно,габба,шранц и т.н хард...
    Нашите по тоя въпрос не могат да се изкажат,защото тази музика не са я чували нито веднъж в истинското и лице...Смисъл аз не обичам да слушам шранц самичка вкъщи на слабите ми колони с кофти бас...И те вкъщи такава музика не чуват..А не знаят как стоят нещата по партитата и купоните иии...Почти не ми говорят за хард техно...
    Вкъщи слушам дръм'н'бейс-ове някакви,транс,псай транс,гоа(когато заспивам) иии понякога се стига чак до хаус изгъзици и недай боже електро
    Но нашите са запознати само с факта че слушам електронна музика,а мнението им е,че е "джангър" и "наркоманска помия"

Мама слуша блус,соул,рок-балади т.н. , тате...хахах,тате не слуша музика,него звуците го дразнят,защото е луд програмист... :P
    Демек и двамана изооообщо не ги кефи.
    Пууу някой като мен браво
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Guest
    Слушам ЯКО ЧАЛГА А БАЩА МИ Е МИЛКО!!!!

Град
    София
    Длушам транс,техно,рок,поп,метъл,р тро и още кво ли не..
    от всичко по нещо си ме кефи.
    Ама напоследък само техно и транс набивам ,а за майка ми тва да го слушаш е мъчение
    не обича жената да и блъска нещо в главата,докато аз обожавам
    а иначе тук таме се намира по нещо,което харесва и на двете...

Град
    У дома пред компютъра
    ...

Голям фен
    о всякъкъва слушкам и наще досега не са ми правили забележки
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Град
    EastPerih (Исперих)
    Mi az slu6am metal,malko hard rock i malko pankariq.Na6te nqmat ni6to protiv.
    Ae PEACE \/

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    в наас...ми лавно пънк и хардкор. Иначе стабилно рок, хард-рок и ретро. Наще...ми сещам се за реплика на майка ми "Това не е музика, това са ужаси", "Тази музика ме изнервя". Иначе ми се радват,ч е не слушам чалга, както и аз на тях поради същатат причина Поне баща ми слуша рок, а майка ми само ретро 70, 80 \/

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Еми с тати много се кефим на хаус... аз по принцип слушам всичко (с мънички изключения), но с майка ми не може да се излезе на глава защото е заклета чалгарка
    мразим чалгатаааааа
    >>> House Music <<<

Ми наще не са ми правили забележки за музиката.Понякога ако е нещо по ХАРД ги дразни,ама свикнаха..

Град
    Kill the kifla co.
    Ооо да.Хубава тема. Сещам се преди 3-4 месеца, когато баща ми купи новата кола - тойота корола как още същата нощ излязохме ей така на разходка с него двамата. По случайност носех някакви дискове на системата, на ред хот, скорпиънс, май на гънс имаше също. Мм той дотогава не знаеше, че слушам такава музика и много се зарадва като разбра..ии като наду до дупка..голям кеф беше. Пътуваме си ние нанякъде (беше към 12 и нещо) без някаква цел, просто на разходка и музиката..Страхотно беше!!

Град
    EastPerih (Исперих)
    Цитирай Първоначално написано от Rock & Roll Queen
    Ооо да.Хубава тема. Сещам се преди 3-4 месеца, когато баща ми купи новата кола - тойота корола как още същата нощ излязохме ей така на разходка с него двамата. По случайност носех някакви дискове на системата, на ред хот, скорпиънс, май на гънс имаше също. Мм той дотогава не знаеше, че слушам такава музика и много се зарадва като разбра..ии като наду до дупка..голям кеф беше. Пътуваме си ние нанякъде (беше към 12 и нещо) без някаква цел, просто на разходка и музиката..Страхотно беше!!
    Brao 4ovek.I az gi slu6am tiq.Mnogo im se kefq i sa6to se kefq 4e i drugi gi slu6at.Brao i na ba6ta ti.Pi4 e
    Ae PEACE \/

Nqmam problemi s na6te,za muzikata.Imam problemi s edno babe,koeto jivee na dolniq etaj.. Ina4e slu6am vsi4ko,pove4e chaos,techno,dANCE i malko hip-hop.Pop folk-a,leko ot vreme na vreme....hubavo 4e s maika haresvame edin stil muzika....a ba6tata ne go interesyva,slu6a se vsi4ko!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си