.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 142
    Guest
    Аз слушам хаус и транс и всякво техно. Майка ми ме мисли за луд че ми харесва тази музика ама... Ще свикне.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Слушъм предимно метъл и рок и родителите ми мразят тази музика . Била прекалено груба за едно момиче , как няма да ме е срам да излеза някъде и да кажа какво слушам и подобни от сорта

Повече от фен
    Град
    КМД
    Слушам рок и метъл.

Баща ми е рокаджия.
    Майка ми е бивша рокмузикантка.
    Така че здраво Крийдънс, Дъ Ху, Пърпъл, Зепълин, Уайтснейк, Юрая Хийп, Деф Лепърд, Джудас Прийст и т.н....

На това са се кефили те като са били колкото мен. Това са част от бандите, на които и аз се кефя. Иначе слушам (и свиря) и доста по-твърдички неща, но мисля, че това за тях не е проблем.

С баща ми сме ходили на много концерти, предимно на български групи - Ахат, Щурците, Контрол, Стари Муцуни, Сафо и т.н.
    Миналата година ходих и с двамата на концерта на Юрая Хийп в Ловеч. Много се кефят на Ахат. Аз също. Това е любимата ми група.

Всъщност ако майка ми не беше свирила в две групи, никога нямаше да започна и аз да се занимавам с банди.
    Мисля, че се радват, че съм избрал "правия път".

LONG LIVE ROCK'N'ROLL. \m/ :P \m/

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    По принцип слушам всякаква музика..но нали от година и половина съм на Хаус вълна и всеки път като слушам Хаус и баща ми ме занася "Ау стига с тоя Хаус ..как можеш да го слушаш това" а аз му отговарям "Ти си късметлия..ако слушах Транс тогава щях да те питам какво щеше да правиш" ..след което му обяснявам че Хауса е модерното Диско..и той понеже се кефи на диското му минава бързо.
    А иначе майка ми се кефи като и пусна нещо от 60те а баща ми като му пусна Pink Floyd,Phill Collins,Queen.
    Но иначе не ми правят проблеми изобщо..само брат ми понеже си пада малко хейтър и като слушам метъл или пънк и все "Пак ли ги слушаш тия откачалки..искаш да убиеш някой а?" и тем подобни глупости!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Ами...те слушат от по-старите рок и поп групи. От сорта на The Beatles, Deep Purple, Europe, Rainbow, ABBA и т.н.

Аз слушам бая бая по-тежки работи и понякога не са съгласни да надувам и то е заради малкия ми брат. Не са съгласни да слуша и той такава музика, защото ще подивее от сега.

Той вече си е бая див де...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на koalka
    Ха, метъл слушам.А майка ми много харесва тая музика.Слуша почти всички групи, които и аз, а е на 45 години жената.

Rubyto
    Guest
    еми аз слушам хадр рок и метал ... понякога и техно ...... мама горе-долу ми понася музиките даже като и пусна Scorpions ili Bon Jovi се изкъртва , но татко е проблем.. на него чалга му дай.. мн зле човека.. неориентиран

Супер фен
    О ами аз почти всичко слушам..............напоследък повече хип хоп и рага (и естествено на майка ми и става лошо)
    Ама като и пусна Еванесънс и мноу са радфа женатъ

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Duff
    chaos

Аз пък ся сматам да събудя баща ми с... кво да бъде... Opeth
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Фен
    Град
    софия
    Слушам сичко(зависи от настроението ми де) ама предимно поп Dance хаус от време на време като няя ко да се слуша и ко да се прави дразна една бабичка на долния етаж с ЧАЛГА пускам и мн стари и изнервящи чалгийки мн се кефя като се дразни и тропа по тръбите (тогава усилвам до дупка) А относно наще.....Ко да кажат хората с майка ми слушаме поп а баща ми няма възражение относно въпроса "музика". Ама се дразнят и те като пусна чалгата на бабичката...ама тва го правя попринцип когато ги няма
    Ох стана ми мн смешно е са пак ше пусна малко чалга... стискайте палци жената да не земе да почине вече Или ае няма нека да поживее още мако.Тоя път ше се смиля над нея
    Секс,
    пози,
    дози,
    алкохол,
    дим от цирари,
    това е девиза на
    всички гъзари

слушам всичко без 4алга,метъл и рок.ми нз какжо мислят но определено ги дразни

mi kakto pove4eto i az slu6am PO4TI vsi4ko (i folk)tate se kefi ama mama postoqnno mi opqva na glavata ma na mene ne mi puka \:D/

Слушам малко имокор,малко пънк,малко метъл,малко рок,малко рага и малко хип хоп-от всичко по малко ии Майка ми се кефи,а бащата е заклет чалгар.

Голям фен
    Повечето пъти я одобряват,но има и песни,които въобще не могат да понасят и майка ми постоянно ми вика да намаля [/code]
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Според баща ми слушам "динозавърски рок"
    Демек нещо като метъл Иначе е доволен че не се занимавам с чалгийте.

Слушам хип хоп и мама се кефи - постоянно ме кара да пускам 2 РАС Ама като пусна бг хип хоп и почва да пищи Пък тати.... и тои се кефи \/
    Само кислород искам за да мога да дишам,
    само път свободен искам за да мога да тичам,
    само една надежа искам свободен да пея
    и една марихуана да се смея

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ensnare Forever
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Слушам техно,хард-техно,габба,шранц и т.н хард...
    Нашите по тоя въпрос не могат да се изкажат,защото тази музика не са я чували нито веднъж в истинското и лице...Смисъл аз не обичам да слушам шранц самичка вкъщи на слабите ми колони с кофти бас...И те вкъщи такава музика не чуват..А не знаят как стоят нещата по партитата и купоните иии...Почти не ми говорят за хард техно...
    Вкъщи слушам дръм'н'бейс-ове някакви,транс,псай транс,гоа(когато заспивам) иии понякога се стига чак до хаус изгъзици и недай боже електро
    Но нашите са запознати само с факта че слушам електронна музика,а мнението им е,че е "джангър" и "наркоманска помия"

Мама слуша блус,соул,рок-балади т.н. , тате...хахах,тате не слуша музика,него звуците го дразнят,защото е луд програмист... :P
    Демек и двамана изооообщо не ги кефи.
    Пууу някой като мен браво
    Ахаха чирус (cyris) от кога си нежен, че да се целуваш с момчета?

Guest
    хихи ми аз слушам от всичко по малко кат си пусна хаус и майка ми се цепи "как можеш да го търпиш това?звучи ми все едно ти е зацепил компа" абе горе долу ми приемат музиката ама....
    абе най- забавно ми е кат пусна b.y.o.b. вс живо се изнася на некаде

Град
    Пловдив
    слушам всякаква музика, без опера, родителите ми също обичат някои песни, които аз слушам, общо взето нямат нищо против.
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

С баща ми имам еднакъв вкус за музика.
    И двамата харесваме рока от 70,80 и 90 , включително и някой парчета от 60-те.

Mама пък слуша предимно джаз и българска музика

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Skullbreaker
    Ми аз слушам всичко , даже от време на време като ми стане мн тъпо пускат някоя долна чалга , тогава става скандал .

emo screamo hardcore malko ragga рок
    тва си е мойта музика
    майка не й харесват ма кой я пита....

KYOKUSHIN girl
    Guest
    ami na4i nashte sa razvedeni i vtoriq mi bashta (kazvam mu na ime zashtoto nashte sa v dobri otnosheniq i se vijdam i s tatko) slusha metal i poneje jiveq s nego i mama i az se zaribih po metala. a tati (biologi4niq) e golqm matap4iq i kato sme dvamata puska nqkfi mazni 4algi i varti gube4i da me nervi shtot ne q ponasqm tazi muzika . maika mi e slojen slu4ei tq e zavarshila konservatoriq (muzikalna) i ne moje da stava duma za 4alga ina4e si4ko slusha i ne i puka mn mn ama i narodnata q nedolubva .na tate vtorata jena ddz kfo slusha tq e gati lekoto par4e a deteto koeto rodi tq ot tatko (brat4eto mi na godina i polovina) se kefi na ivana i plqska s race i si tancuva

бе аз слушам гангста рап, и реших и аз да прая рап- напраих музиката ма не мога да измисля текст
    Кирилица ис нот дед!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ...МИЛКО!!!!
    Динозавъра на българския поп-фолк.

Слушам доста неща...

Какво мислят родителите? Нямам идея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми