.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 142
    Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Амиии... аз най-общо слушам метъл и пънк. Иии нашите са свикнали (все пак не е от вчера), мама се кефи на Sonata Arctica и Summoning, тати се зарибява по Nightwish, toy Dolls и едни уроци по китара на Алекси, на които свири Годишните Времена на китара. Абе кефят се с две думи.

Saatana vittu perkele hate crew!

ami na6te ni6to ne kazvat :P ina4e te po-4esto slu6at 4alga i takia...i kato im doidat gosti i kato usilqt dolu naprao nemoga gi traq! nemoa si 4uq moita muzika tuka! ROFL
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

DeePurple
    Guest
    А, с наште почти никакъв проблем нямам,освен когато са вкъщи и метъла им дойде в повечко...иначе бащата се радва на найтуиш и лакуна койл, "моите" си групи - пърпъл, скорпиънс, КУИЙН...ае разбираме се, стига да не увеличавам прекалено много...майка е чалгарка, ама тя не мрънка много...

Супер фен
    Град
    в килера
    Ами аз нямам навика да слушам музика силно, ама май не ми одобряват мн музиката... сякаш всичките ми проблеми идват от това че слушам метъл и нося доста черни дрехи... ама горе долу се разбираме аз слушам и доста стара музика от времето на наще. А на концерта на Мейдън ще ходя не с кой да е, а с майка ми

Град
    Sofia
    Ами с мен наште нямат толкова проблеми, защото като ми кажат веднъж "Намали" аз намалям, че почват ени скандали с тях и ужас...Докато при брат ми е най-великото, той като се прибере целия квартал разбира от къде се носи музиката на Линкин Парк
    Аз по принцип слушам музика според настроението ми, БЕЗ чалга и метъл...случва се и аз да подлудявам комшиите ама съм по-примерна :P :P :P

Град
    Нарния
    и други неща около тоя тип...
    наще буквално откачат...

Guest
    яко ретро и техно (класи4ески тип Muzik Ins.) i попа от време на време и естествено DVJ BAZUKA басовете са задалжителни !!!

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от zloto
    ... сякаш всичките ми проблеми идват от това че слушам метъл и нося доста черни дрехи...
    При мен е същото.
    А какво мислят нашите ли?Еми майка ми не я одобрява,но с татко се спогаждаме някак си.

Относно музиката,имаме сходни интереси/Слава Богу!/
    Обаче за силата й ...уу...тя ПРЕКАЛЯВА!
    По-зле от тийновете е на моменти хах
    ...So baby if you want me you`ve got a show me love..

AZ SLU6AM HIP-HOP BA6TA MI POLUDQVA KATO 4UE.

Guest
    Сайкъделик и Гоа транс, Амбиент
    Прогресив също :/

Ми наще хич не им пука кфо слушам.Нали си е мой избор,няма да го слушат те...само да не е мн силно.
    Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Аз също слушам почти всичко, ама напоследък наблягам повечко на ретрото от 80те и моите много се кефят И само ми повтарят "И ние бяхме млади, и ние бяхме млади" А пък аз умирам от смях Ама ще взема вече да си искам няк'ви кинти, задето съм DJ

Голям фен
    Град
    sf
    slu6am jica,no na6ite se primiraha o6te predi 4-5 godini kato po4nat,za6toto po-dobre priemat men i moqta muzika,otkolkoto sestra mi i dolnoprobnata i 4alga!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Не изразяват никакво отношение когато съм си в стаята и съм пуснал музика. Когато я надуя ми мрънкат да я намаля - с променлив успех. Обаче като че ли им дойде в повече когато пусках Бодъм в колата.

Ами аз слушам рок,поп,хип-хоп,рап...У нас е постоянна кавга за това да се спре или поне намали,
    Did you think that i was gonna give it up to you,this time!
    Did you think that it was something i was gonna do and cry.........

Град
    Vraca
    ми баща ми рпавеше пробелеми за хопеца. Майка ми смао ме гледаше на кръв като слушам раги и регета щот мрази растите ма свикан че ме кефат и си ме остави. Даже нецензурния хоп си го прие от самото начало. Ма и двамта не ми давт да зписвам итрябва само сутрин извън присъствието и сичко вече трябва да се планува
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Nqmam problemi s nashte za muzikata...daje bashtata specialno me oborudva s razni muzikalni tehnologii.. Imam samo problemi sas sasedkata do nas....
    ♥ ♥ ♥

Град
    ПрИ АнГеЛиТе В нЕбЕтО...
    С брат ми слушаме популярна музика,мама и тате не се съгласяват те още са на мнение,че Щурците трябва да се слушат от всяко поколение

аз съм слушам най-често R&Be мама и тате слушат същото такаче ням проблеми

Ми аз слушам рок,поп,пънк-рок и т.н.Са мама нямам проблеми,а с баща ми имаме сходни вкусове

Ми слушам почти всичко стига да не е чалга или срабско,а баща ми слуша точно тво и некой ден щие се караме, а мама ще не ще ми слуша музиката по цял ден е май вече я кефи

Ми слушам....Рок, Хард Рок,Метъл и Траш ......по голям рокер от баща ми рядко се среща.....майка ми слуща Пърпъл и Цепелин.....Обикновенно споровете в къщи се състоят от тфа кои са по велики...Zeppelin ili Purple....

ми аз пък слушам дръм, габба, хардтехно, рага предимно...наще не са особено щастливи, защото си мислят че музиката ме разваля....

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    СЛушам всичко което ми е на сърце.. Всичко което се сетите като музика го слушам.Майка ми малко протестираше като свършвам нещо по хард , ама накрая се примири и само иска да намаля като я слушам.За друго проблем нямам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си