- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За родителите и музиката
Амиии... аз най-общо слушам метъл и пънк. Иии нашите са свикнали (все пак не е от вчера), мама се кефи на Sonata Arctica и Summoning, тати се зарибява по Nightwish, toy Dolls и едни уроци по китара на Алекси, на които свири Годишните Времена на китара. Абе кефят се с две думи.
Saatana vittu perkele hate crew!
ami na6te ni6to ne kazvat :P ina4e te po-4esto slu6at 4alga i takia...i kato im doidat gosti i kato usilqt dolu naprao nemoga gi traq! nemoa si 4uq moita muzika tuka! ROFL
Неподходящ размер на снимка в подпис!
А, с наште почти никакъв проблем нямам,освен когато са вкъщи и метъла им дойде в повечко...иначе бащата се радва на найтуиш и лакуна койл, "моите" си групи - пърпъл, скорпиънс, КУИЙН...ае разбираме се, стига да не увеличавам прекалено много...майка е чалгарка, ама тя не мрънка много...![]()
Ами аз нямам навика да слушам музика силно, ама май не ми одобряват мн музиката... сякаш всичките ми проблеми идват от това че слушам метъл и нося доста черни дрехи... ама горе долу се разбираме аз слушам и доста стара музика от времето на наще. А на концерта на Мейдън ще ходя не с кой да е, а с майка ми![]()
![]()
Ами с мен наште нямат толкова проблеми, защото като ми кажат веднъж "Намали" аз намалям, че почват ени скандали с тях и ужас...Докато при брат ми е най-великото, той като се прибере целия квартал разбира от къде се носи музиката на Линкин Парк![]()
Аз по принцип слушам музика според настроението ми, БЕЗ чалга и метъл...случва се и аз да подлудявам комшиите ама съм по-примерна :P :P :P
и други неща около тоя тип...
наще буквално откачат...
яко ретро и техно (класи4ески тип Muzik Ins.) i попа от време на време и естествено DVJ BAZUKAбасовете са задалжителни !!!
При мен е същото.Първоначално написано от zloto
А какво мислят нашите ли?Еми майка ми не я одобрява,но с татко се спогаждаме някак си.![]()
Относно музиката,имаме сходни интереси/Слава Богу!/
Обаче за силата й ...уу...тя ПРЕКАЛЯВА!![]()
По-зле от тийновете е на моменти хах![]()
...So baby if you want me you`ve got a show me love..
Сайкъделик и Гоа транс, Амбиент
Прогресив също :/
Ми наще хич не им пука кфо слушам.Нали си е мой избор,няма да го слушат те...само да не е мн силно.![]()
Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.
Аз също слушам почти всичко, ама напоследък наблягам повечко на ретрото от 80те и моите много се кефят![]()
И само ми повтарят "И ние бяхме млади, и ние бяхме млади"
![]()
А пък аз умирам от смях
Ама ще взема вече да си искам няк'ви кинти, задето съм DJ
![]()
slu6am jica,no na6ite se primiraha o6te predi 4-5 godini kato po4nat,za6toto po-dobre priemat men i moqta muzika,otkolkoto sestra mi i dolnoprobnata i 4alga!
Не изразяват никакво отношение когато съм си в стаята и съм пуснал музика. Когато я надуя ми мрънкат да я намаля - с променлив успех. Обаче като че ли им дойде в повече когато пусках Бодъм в колата.![]()
Ами аз слушам рок,поп,хип-хоп,рап...У нас е постоянна кавга за това да се спре или поне намали,![]()
Did you think that i was gonna give it up to you,this time!
Did you think that it was something i was gonna do and cry.........
ми баща ми рпавеше пробелеми за хопеца. Майка ми смао ме гледаше на кръв като слушам раги и регета щот мрази растите ма свикан че ме кефат и си ме остави. Даже нецензурния хоп си го прие от самото начало. Ма и двамта не ми давт да зписвам итрябва само сутрин извън присъствието исичко вече трябва да се планува
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Nqmam problemi s nashte za muzikata...daje bashtata specialno me oborudva s razni muzikalni tehnologii..![]()
Imam samo problemi sas sasedkata do nas....
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥
аз съм слушам най-често R&Be мама и тате слушат същото такаче ням проблеми
Ми аз слушам рок,поп,пънк-рок и т.н.Са мама нямам проблеми,а с баща ми имаме сходни вкусове![]()
Ми слушам почти всичко стига да не е чалга или срабско,а баща ми слуша точно тво и некой ден щие се караме, а мама ще не ще ми слуша музиката по цял ден е май вече я кефи![]()
Ми слушам....Рок, Хард Рок,Метъл и Траш ......по голям рокер от баща ми рядко се среща.....майка ми слуща Пърпъл и Цепелин.....Обикновенно споровете в къщи се състоят от тфа кои са по велики...Zeppelin ili Purple....
ми аз пък слушам дръм, габба, хардтехно, рага предимно...наще не са особено щастливи, защото си мислят че музиката ме разваля....