.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 142
    Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Епа... слушам сичку принцпно, иначе ка сама си слушам жици, метал и т.н. и наште хич не ги диви ама на кой му пука ?!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Град
    Психиатрична болница..
    Метъл слушам основно, което хич не радва нашите. Като си пусна музика постоянно се оплакват, че било много силно или съм си нямала на понятие от музика. Не могат да ми възприемат музикалния вкус, но се налага да го траят

Things will never be the same again

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    слушам хопец основно, drum n bass & jungle , а от жиците ми харесва гръндж и хардкор..
    е неа начин останало си ми е от едно време
    отностно наште - майка ми е актриса и се кефи на сякаква музика , важното е да и доставя радост , а баща ми харесва пърпъл , биитълс и.. христо лоцов :> свири на китара също, и на пиано и всички сме обединени от общата идея, че не слушаме помия (а.к.а. попфолк)

Guest
    na6te mn mn ne se interesuvat kakvo slu6am i ne mi pravqt problemi za tova a i da mi praveha nqma6e mn da obra6tam vnimanie . prosto kima6 s glava i seprai6 4e gi slu6a6 . nakraq si puska6 MP3-to i tva e

Голям фен Аватара на 50cent
    slu6am rap ama pred na6te ni6to takova ne puskam 4e kakto si slu6am 6te zapo4nat (tipi4no za rap) fuck , q6 mi onaq rabota, duhai,razni takiva gluposti i za tva ne puskam

Цитирай Първоначално написано от Fucking_Bitch
    Ми наще не са ми правили забележки за музиката.Понякога ако е нещо по ХАРД ги дразни,ама свикнаха..

Ми аз слушам само хип-хоп а инече има и песни които наще им се кефат ама им е досадна попринцип

Супер фен Аватара на rakiQ
    аз съм помияр
    в смисъл слушам малко пънк,днб много рейв и електронно
    майка ми няма нишо против музиката която аз слушам ..напротив...тя си пада по метъла електронното рока рок-баладите и тн. слушаме си заедно...

Значи слушам: hardcore, darkwave, ebm, idustrial, metalcore, black metal, grindcore, punk-rock и детски песнички! Яко нали?
    Родителите ми са фенове на старата школа в хеви метъла и глем рока ... чесно казано не са ми правили проблем за музиката освен за пиг срийминг нещата които се надуват от време на време ... слушам и доста ретро музика и .. оправяме се не сме имали проблеми до сега

WE'LL SCAR YOUR MIND!

Пънк предимно тоест може да се каже само ГД и баща ми няма нищо против.
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Град
    Асеновград, България
    Слушам всичко без народна музика, но предимно хаус, транс, данс, поп и поп-фолк. Нашите нямат нищо против, но не им допадат хаусът и трансът.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Асеновград, България
    Слушам всичко без народна музика, но предимно хаус, транс, данс, поп и поп-фолк. Нашите нямат нищо против, но не им допадат хаусът и трансът.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Guest
    Az slu6am punk i metal. mama i tati nqmat ni6to protiv a te slu6at po4ti si4ko(bez punk i metal)

Метъл слушам - хеви,траш,хард рок.Майка ми няма нищо против щото повечето групи ги е слушала и тя

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Maika mi slusha tova,koeto slusham i az i i haresva,misli se taka za po-mlada

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Голям фен Аватара на 50cent
    nai ve4e slu6am rap i no obi4am i ostanalata muzika dokolkoto za na6te te i te q slu6at 6tot na kompa nqma ni6to drugo

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    на мама не й харесва хауса,ма тва не ми пречи да го слушам
    няма любов

от 15 годишна слушам gabba предимно...и вс достатъчно избоцкано дето дойде...speedcore,darkcore....i tn...Майка ми както винаги не я интересуваше ни най-малко.Баща ми ми се чудеше на много и винаги ми казваше ,че явно е от възрастта ;DОдъртях и пак това ме радва .Явно съм на същия акъл ; )
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Град
    Behind You... BOO o_O
    Слушам хардкор, габа, транс, хард техно...

Веднъжтатеме пита каква е тая музика... аз му казах хардкор. От тогава като чуе нещо наподобяващо хардрок ме пита "Това ли е хардкУр"(няам представа защо така му вика), а аз му викам "Не е тате, то е електронна музика"... и той "Ааааа знамаз.... като Жан Мишел Жар"

и това всеки път като чуе нещо от рода на рока...
    ... ех тате няа са опрай

Слушам яко черно
    Смисал тия дето ги пускат по city най-вече.
    Майка няма нищо против да си увелича музиката и не и прави проблем.
    Обаче на долния етаж се чува само яко думкане и дядо ми не го понася
    Както и другата стая при баща ми
    Той бащата слуша и той такива песни, но не понася да се чува само баса

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Моите родители не ми правят никакви проблеми за музиката. Слушам всякаква музика, така че вероятно заради това нямам проблеми - уцелвам им вкусовете ...понякога

еми всичко,което е хубаво и не е чалга мама като пусна музика търси аспирин

Те не знаят каква музика слушам. :P

Голяма Фенка сам на Линкин Парк../Обужавам ги/ Колкото и странно да звучи слушам чалга,бг рап ,house,техно.амлко грацка музика..Наще са малку протиф за Линкин Парк..щтоту ма мислят за противну металче..АМА НЕ СЛУШАМ МЕТАЛ..
    Мечтите са безкрайни..

Мега фен Аватара на Blab
    С родителите ми слушаме горе-долу една и съща музика, само хауса и техното не им допадат особено, може би и алтърнатив, но принципно съм отраснала с евъргрийни и естрада и просължавам да харесвам тяхната музика.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си