- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За родителите и музиката
Ами по-принцип метъл,но когато майка е в нас рядко мога да усилвам![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
хаха много ясно,4е НЕ я удобряват
Слушам ROCK само това \
/ Много се смея,като погледна само изражението и,щом и го пусна...
![]()
Баща ми пък rock да е слушал 4-5 пъти през живота си
Ами аз слушам какво ли не.Кефя се на нещо от почти всеки стил.По принцип съм си рокаджийка,слушам metal,progressive rock and metal,power,някой heavy неща и по поп музика залитам.Може да чуете в playlista ми Нели Фуртадо и Manowar като последователни песни. Освен това се занимавам професионално с опера и слушам опера. Майка ми се кефи на музиката ми ,последния път се издразни ,когато бях надула опера ,а тя беше уморена от работа. Май много се дразни на операта хахаха, но иначе е голяма фенка на Aerosmith и като и пусна някой път за поздрав и се кефи и вика за Стив Тайлър "Еее моя човек,моя човек."Иначе майката си слуша радио Фреш и е в час с новите песни.![]()
Последно я зарибих по Dio & Malmsteen - Dream on ( Aerosmith cover).
А баща ми ,когато живееше с нас никви проблеми не ми правеше ,щото той е фен на старите групи-Purple ,Rainbow,Uriah Heep и т.н.
DREAM THEATER FOREVER!!!
I ROCK!!!!!
Не се ограничавам в никакви стилове.Слушам каквото ми хареса.Само метъл,рок,пънк и производните им не ,защото ме заболява главата как викат ... , наще не ми правят проблеми - няма за какво![]()
Аз пък по цял ден слушам ТЕХНО и майка нарпаво полудява.Постоянно ми вика"Спри ги тез тракашти кокали"
Не ги интересува особено ква музика слушам
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
пънк,рок,дет,хеви,гот,траш... ска,хард рок...хард кор....малко реге и рага..........................ии малко скриймо кор![]()
ии наще....ммиии не се кефят много.....слушам музика като няма никой в нас...само тогава :/![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
naposledak sam qko hauseПървоначално написано от Незабравимата
По принцип мога да слушам всичко..
Напоследък.. се зарибих.. по поп-рок.. и по хип-хоп.. (<-- малко) наще за тва нищо не са ми казвали.. но ми стана малко странно..
докато преди 1 седмица някъде... както си бях пуснала.. една техно песничка.. и баща ми влетя в стаята.. и ми вика да я спра... после като му се скарах.. ()... как може да така.. да не ми дава.. да слушам.. каквото си искам.. той ми вика.. да не съм я слушала като той бил.. около мен... и аз го питам е кво не ти харесва.. и той ми отг.. еми.. тъпо е.. да се върти едно и също.. 5 мин..
Въпрос на вкус.. той пък слуша чалга (ужас..)
is my religion
Слушам само хаус и денс, вече две години. Честно казано, баща ми ме запали по електронната музика. Той слушаше транс и ме караше да му търся музика и да я записвам на дискове. Покрай транса попаднах да хауса и така...майка ми малко се връщи, ама ще свикне
Хеви,дет,спийд,траш метал;хард рок;Дийп Пърпъл,Пинк Флойд и т.н.Баща ми слуша същото а майка ми е в лондон и е перфе![]()
![]()
Първоначално написано от #Gravity Of Love#
Да .. наистина ... ужасен .. баща ... ! Сигурно .. много ... страдаш?
Момиче, да не си флегматично?!
Аз слушам метъл, родителите ми няма какво да кажат, понеже аз си подържам визия на такъв човек, и си знаят.
Ами баща ми е много свестен и слуша хип хоп и рап,аз слушам поп,поп-рок и чат-пат метъл,ама не много...Майка ми слуша чалга и гръцка музика!И на мен ми казва как може да слушаш такива работи,харесват ли ти...Ама аз не й обръщам внимание.После си казва,че всички на моята възраст слушат такава музика.А баща ми ме поощрява и казва,че имам вкус за музика.
![]()
Аз слушам ретро, техно, денс, ама най-много мелодичен метъл. Майка ми куфее с мен, а баща ми почти не е у нас и затова няма право на мнение![]()
Memento moriendum esse!
ъм метъл и роккво може да ми кажат наще .. нищо аз съм си у мойта стая е чуват яко баса ама не ми прават забележки, по което считам, че не им е противна музиката
~cLose t0 yoU~
mi az slusham r`n`b,hip-hop,rap,pop,dance,klasicheska...predimno vsichko bez chalga i tam raznovidnostite na metala i rock...a s nashte nqmam nikakav problem...da ne govorim che maika mi e golqma fenka na Eminem,a bashta mi na Nelly,Ja Rule,2 Pac...![]()
![]()
taka che nqma tarkane na interesi otnostno muzikata.
"Стилът никога не излиза от мода"
ъмм..пънк,ска,рок и хардкор (ако тка се пише),незнам кво мислят наще,така или иначе квото и да мислят нищо няма да се промени =) точно за стила музика който слушам мисля че никой нишо не може да ми нарежда..=)
Нямам точно определен стил,харесвам Хаус, Рок ,Метал,но и мн др .Зависи от настроението и компанията![]()
Слушам пънк,рок и метъл..ми родителите ми не харесват такава музика,ма това няя значение
Едит:И hip-hop![]()
Walk go home boy...
Нямам проблеми с нашите. Слушам каквото си искам , те нямат нищо против..А аз както обичам да си слушам силноо...пак нищо не ми казват ..:P
Еммм то аз слу6ам хип хоп поп рап бг рап баща ми и маика ми немат нищо против това даже и те слу6ат тава музика!\
/
охх ужас...баща ми изобщо не обича да слуша музика а особенно тази която аз слушам ептен! той и гаджето му не се радват много че слушам метъл и рап! иначе за поп и хип хоп са по съгласни![]()
но аз не ги питам така 4е ве4е са свикнали с тази мисъл