.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 142 от общо 142
    Мм..слушам хаус , техно , фолк , гръцко..горе доло всичко хах и на наще не им е проблем ако пусна буфера силно само да не е много късно когато им се спи защото ако е тогава се почва с забележките хихи

Ами аз сега слушам същата музика каквато брат ми слуша и след като наще са свикнали с нея...за сега на мен не ми правят проблеми

слушам всичко,което ме кефи и не мисля,че някой ми държи сметка за това,което слушам...

Az slu6am Punk , Rock i Metal i na6te nqmat ni6to protiv , no puk brat mi mn se drazni na punka ...

Ако някой те засенчва , остави го да слънчаса ;] xP

С баща ми сме на едно мнение - AC/DC и Yngwie Malmsteen са най-добрите

Ами като ми е фън си пускам чалгията, а иначе rap/funk breakbeats
    Не им прави вчепатление само някое по агресивно hip hop парче, бащата вика тоя негър к`во се кара

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    Нямам проблеми с нашите. Слушам каквото си искам , те нямат нищо против..А аз както обичам да си слушам силноо...пак нищо не ми казват .. :P

И аз така :P .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Слушам метъл, хард рок, хардкор.
    Нашите слушат хард рок и от стария поп от тяхното време. Много харесват Scorpions, Deep Purple, Queen, C.C.Catch, Modern Talking.
    Да се каже, че имаме различия в музикално отношение. У нас се говори супер много за музика. Мама не е изразявала мнение за това, което слушам... или поне го прави рядко и казва 'добро е', въпреки че не й харесва. Тате обаче редовно се изказва. Постоянно ми се чуди как понасям някакви дранета на главата си, как мога да харесвам подобни 'стъргалки'. Естествено, за мен няма значение какво мислят те за това, което слушам... разминаваме се с 'това ми харесва, това ще слушам'.

Слушам рок,пънк,поп rock,hard метал,гръндж,heavy метал,alternative метал,малко house,малко техно,горе-долу слушам и хип-хоп.
    Реакцията на наще към музиката не е нещо особено,майка ми се чуди как го слушам това,баща ми ми се кефи ,щот той пък слуша Led Zeppelin,Deep Purple,Iron Maiden и други подобни на тези

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Skullbreaker
    Ми аз слушам всичко , даже от време на време като ми стане мн тъпо пускат някоя долна чалга , тогава става скандал .
    И аз така, но родителите ми не ги интересува
    Момиче съм.

Град
    Белград/София
    Слушам почти всичко, основно метъл . Какво мислят нашите...еми при положение, че покрай тях(и най-вече татко) съм отраснала с банди като Manowar или Iron Maiden например, мисля, че не са против .

Рядко се случва да имат против някоя песен !

Град
    ~Wonderland~
    Нямаме проблеми с музиката.Даже мама слуша R&B Яко е
    Tell you something that I've found-that the world's a better place when it's upside down

Цитирай Първоначално написано от Just_One_Girl
    С мама слушаме еднаква музика и си нямам проблеми
    +1 И ние сме така вкъщи За татко - той въобще не се интересува каква музика слушам сами като влзе в стаята ми казва:"Какво слушаш моето момиче?" и аз му казва еди си какво и той:"На тати красивата музика!" Всичко, което аз правя за него е перфектно и красиво Абееее Обичам си ги тея хора бе

Слушам всякаква музика. От чалга до народна,но само определени песни.Майка ми няма нищо против, тъй като не изпадам в крайности.

Град
    някъде там...и аз не знам къде :)
    слушам почти всичко.В момента съм на тема Three days grace и мама започва да ги харесва...пее си а тати няма мнение по въпроса така че-и двамата не са против това,което слушам
    Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш

Град
    Пловдив
    Аз слушам всичко, нашите са свикнали, само баща ми понякога ми прави проблеми заради силната музика.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си