- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За родителите и музиката
Мм..слушам хаус , техно , фолк , гръцко..горе доло всичко хах и на наще не им е проблем ако пусна буфера силно само да не е много късно когато им се спи защото ако е тогава се почва с забележките хихи
Ами аз сега слушам същата музика каквато брат ми слуша и след като наще са свикнали с нея...за сега на мен не ми правят проблеми![]()
![]()
слушам всичко,което ме кефи и не мисля,че някой ми държи сметка за това,което слушам...
Ами като ми е фън си пускам чалгията, а иначе rap/funk breakbeats
Не им прави вчепатление само някое по агресивно hip hop парче, бащата вика тоя негър к`во се кара![]()
Първоначално написано от Sweet__baby
И аз така :P .
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Слушам метъл, хард рок, хардкор.
Нашите слушат хард рок и от стария поп от тяхното време. Много харесват Scorpions, Deep Purple, Queen, C.C.Catch, Modern Talking.
Да се каже, че имаме различия в музикално отношение. У нас се говори супер много за музика. Мама не е изразявала мнение за това, което слушам... или поне го прави рядко и казва 'добро е', въпреки че не й харесва. Тате обаче редовно се изказва. Постоянно ми се чуди как понасям някакви дранета на главата си, как мога да харесвам подобни 'стъргалки'. Естествено, за мен няма значение какво мислят те за това, което слушам... разминаваме се с 'това ми харесва, това ще слушам'.![]()
Слушам рок,пънк,поп rock,hard метал,гръндж,heavy метал,alternative метал,малко house,малко техно,горе-долу слушам и хип-хоп.
Реакцията на наще към музиката не е нещо особено,майка ми се чуди как го слушам това,баща ми ми се кефи,щот той пък слуша Led Zeppelin,Deep Purple,Iron Maiden и други подобни на тези
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Skullbreaker
![]()
![]()
И аз така, но родителите ми не ги интересува
![]()
Момиче съм.
Слушам почти всичко, основно метъл. Какво мислят нашите...еми при положение, че покрай тях(и най-вече татко) съм отраснала с банди като Manowar или Iron Maiden например, мисля, че не са против
.
Нямаме проблеми с музиката.Даже мама слуша R&BЯко е
Tell you something that I've found-that the world's a better place when it's upside down
+1 И ние сме така вкъщиПървоначално написано от Just_One_Girl
За татко - той въобще не се интересува каква музика слушам сами като влзе в стаята ми казва:"Какво слушаш моето момиче?" и аз му казва еди си какво и той:"На тати красивата музика!"
Всичко, което аз правя за него е перфектно и красиво
![]()
![]()
Абееее Обичам си ги тея хора бе
![]()
Слушам всякаква музика. От чалга до народна,но само определени песни.Майка ми няма нищо против, тъй като не изпадам в крайности.
слушам почти всичко.В момента съм на тема Three days grace и мама започва да ги харесва...пее сиа тати няма мнение по въпроса
така че-и двамата не са против това,което слушам
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
Аз слушам всичко, нашите са свикнали, само баща ми понякога ми прави проблеми заради силната музика.