.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

БИСЕКСУАЛНОСТ?!?!

Вчера най-добрата ми приятелка ми призна,че е бисексуална,а тя дори не води още полов живот(от един клас сме на 14)Аз не мисля,че може още да се определи...Май не съм много толерантна към такива хора,но държа на нея и й казах,да бъде такава каквато е и да не се влея от мнението на другите...Сега какво да правя?Дали мога да й споделям пак за момчетата,които харесвам(тийнерджърските ми работи )Ама защото миналата година една лесбийка ме харесваше и ме преследваше...и от тогава съм си развалила мнението за всички "различни"...И наистина говори сериозно,защото даже ме пита дали познавам някои такива,за да запозная Какво да правя?

6aPaJIam60Ch4
    Guest
    pravi sex s neq

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Е,тя да не е прокажена....кво като е Би...споко на неийните години и аз така си мислих axhxahhxaxh ама ми мина,така че и тя ще "оздравее" споко

A taka .. Kakvoto e Bi.... tova daje majete go namirat o6te po vuzbujda6to :P
    Dokolkoto za otno6enieto ... davaha po BTV reklama zza spina i za ob6tuvaneto sus zarazenite sus Hiv .. tq go iz4erpva dokrai

Повече от фен
    Град
    Sofia
    е пак добре, че е БИ, а не ХОМО...ами не бива да си променяш отношението към нея - сега просто знаеш, че тя харесва И момичета..тя не се е променила като човек и все още си е същата, така че и ти бъди същата
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Ммм аз не мисля, че наистина е би, защото на 14 се чувстваш доста объркан и не знаеш какво наистина искаш.Освен това момичетата от моя клас например си падат...как да кажа...лигавят се една с друга но това не значи, че сте би или нещо такова.
    хъхъ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Ммм аз не мисля, че наистина е би, защото на 14 се чувстваш доста объркан и не знаеш какво наистина искаш.Освен това момичетата от моя клас например си падат...как да кажа...лигавят се една с друга но това не значи, че сте би или нещо такова.
    Така е ! И ние се лигавим и се натискаме в коридорите Но това не значи че сме БиБИБИБИБИИИИИИИ
    Ауе заиБИ

Град
    Пловдив
    кво ти пречи да й споделяш и да сии говориш с нея!? пък и на 14 не смятам че човек вече може да определи какъв е! и дори и такава да е, не се безпокой, няма да почне да те гледа с друго око /в смисъл няма да те приитиисне някъде/ щото тя тии е най-добрата приятелка все пак.
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си