Здравейте искам да споделя нещо...така значи има една мацка от даскало дето ми беше няква супер навита и т.н. поканих я днеска у нас тя идва такава (като имате предвид че мацката е супер добра) и така нещо заговирхме се и се почваме такива всичко наред и тя започва да обработва члена е няма такива зъби хора няма такова нещо при положение че бях адски възбуден просто като усетих зъбите по члена направо ми прималя не стига тфа ми се водеше и по ритъма на музиката почна някаква песничка на Soul Fly и таз пощуря ма не се сеща да прибира зъбите и направо ми разказа играта от всякъде викам добре със свирката не се получи викам си аз дай аз да върна "услугата" бъркам аз под прашките и раката ми се загуби в гори тилилейски от там някво супер брутелно изражение направих а точно срещу мен в стаята ми има едно огледало просто като си видях изражението ме напуши нечовешкия смях ма си викам айде няма да се хиля, викам си на акъла о пич тука тфа няма да го доближавам с уста и добре че телефона ми звънна беше един приятел да пита що ме няма на даскало отидох аз в другата стая и нали му викам да се обади по късно...след което влизам аз в стаята въпросната мацка седи на леглото без нищо и с разтворени крака гледката ме уби, бях решил да се жертвам но след тая гледка тя ме попита кой се е обадил и аз ми майка ми каза че е свършила работа днеска по рано и че се прибира след 5 минути и сещате се колко бързо се облече и си отиде....просто нямам думи...не искам никакви съвети просто исках да се оплача