- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- PLS ! POMOGNETE !
golqm problem ! sno6ti praihme sex s priqtelq mi oba4e mislq 4e me opraska malko dolo ;( ! kvi hap4eta da vzema ? na 13 sam !![]()
![]()
![]()
Mislish ili te e opryskal?I zashto ne polzwate kondomi?
mi nie vaob6te ne sme mislili da go pravim stana spontanno![]()
И да те е опръскал, нищо ти няма. Страшно е,ако е свършил вътре. Нямаш нужда от никви хап4ета
![]()
Робинята на Quench
aha mersi mnogo![]()
ami ako i se e izcepil vatre ?!?!az nz kvi hap4eta li4no da vzima6 ama ne e lo6o ako ne si sigorna dali i vatre ne ti se e izcepl!
ТъпотинПървоначално написано от Анонимко
продават ги по аптеките, вземи 500 мг ударна доза![]()
Abe za po sigurno wzemi hap4eta ... pitai w aptekata te6te ti kajat kwi ( 4e im zabrawih imeto :P za6toto az na prezerwatiwi karam )
zna4i moje6 da si vzeme6 POSTINOR DUO no tova ne sa bonbonki tezi hap4eta ne se piat vseki den i moje bi ti nqma ni6to no vinagi 6e ostane edno mlako sumnenie i za tova po-dobre si pini edno hap4e a ako re6i6 da iz4aka6 i posle se okaje 4e si bremenna togava kakvo 6te pravi6????
Евтаназирал съм и мога да помогна само с това, за хапчета не знам
щом не е свършил в теб, значи нп.
MTV_GIRL Тази картинка в подписа ти съм я правил АЗ за SEXtreme!! Ако обичаш я махни веднага!
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Не се обиждай, но не ти ли омръзна да обясняваш на всеки за този POSTINOR DUO? Още повече че това не е единствения медикамент с подобно действие, има и много по-безопасни! При нейната възраст не е много хубаво да се вземат такива препарати, но щом трябва... Въпреки че аз казвам , че няма за какво да се притеснява (до колкото разбрах, просто я е опръскал, а не се еизцепил в нея!) И следващия път, дори и да не го планирате- ПРЕЗЕРВАТИВ и си повиши малко общата култура относно секса, щом смяташ да го практикувашПървоначално написано от gafinka
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Хммм не, че нещо ама само да отбележа, че и от опръскване може да стане фала след 9 месеца понякога овлажняването при жената може да доведе до достигане на спермуна не кадето трябва и тфа не е шега може да го проверитеПървоначално написано от SINDEL
Lord Of Hell