- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- real madrid!!!!!!
РЕАЛ МАДРИД СА ВЕЛИКИ И НЕВЕРОЯТНИ
2:0 ЧЕСТИТА ИМ ПОБЕДА
БРАВО BECKS,НЕЗАВИСИМО ОТ КОНТУЗИЯТА СЕ ПОКАЗА КАТО НЕВЕРОЯТЕН ИГРАЧ![]()
тоя Бекс да не е Бекъм щот той освен за позьор не стаа![]()
а и да вкрваа голове го бива определено,но ясно се вижда,че отвсякъде избиват комплексите ти!Първоначално написано от XePouH
![]()
Нещо не го видяхме срещу Лион.
по-скоро невероятно харесваш външният му вид.Първоначално написано от the_o.c_girl
![]()
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Каква неописуема радост отбора на манекените успя да победи трагичния в последно време отбор на Реал Сосиедад.
Капитана на манекените се изяви със страхотно фръцкане по терена и даже успя да вкара гол,което не се беше случвало от доста време насам.![]()
Така състава на Реал Мадрид се покачва на 4тото място в лигата и с невероятни шансове за титлата,ако на Барса не им се играе![]()
по-смешен отбор от Реал няма
Тоя отбор пропадна доста отдавнаТака и не разбраха че банда пенсионери отбор не правят.
![]()
Real Madrid sa klouni ! nz kvo im se kefite tolkoz
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Този отбор изобщо не ме кефи!![]()
Хаха честито , едва ли ще им се случи в скоро време![]()
![]()
А Бекъм мисля, че ще представи не зле на Световното в Аржентина (за гейове)
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Реал Мадрид загубих от Олимпик Лион и Осасуна.![]()
Поне сега да вземат победа.Доста бездарни са станали.А към авторката-харесваш Бекъм заради външността му,а не заради качествата му на играч.Доста е бездарен,позоьорче е за мен.
Друго се говореше преди няколко години за Бекъм, да не говорим като беше в Манчестър.... но тази тема вече не ми се говори за нея , просто само ще се нервя безмисленно.Браво на Реал, не е много но все пак се надявам все още да направят нещо та да ги видим Барса... аз си оставам за Реал само заради Бекъм и НистелройПървоначално написано от koalka
квото ще да става тази година , но на финал за шампионска лига не ми се гледа Барселона/Челси/Милан.... просто вече ми се повръща от ''перфектно'' селектирани отбори...
Поне да беше казала кого са били 2:0 , сигурен съм че е някои бездарен испански отбор.....
Нистелрой пък ми е такова дърво, че не може да бъде. Той гол извън наказателното има ли ? Стои там цял мач и си чака късмета. Анти-играч ми е...![]()
отново ще кажа ЧЕСТИТО!!!!!!!!!!!!!1:0 ЗА РЕАЛ,СРЕЩУ СЕВИЛЯ
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
верно си е
тихоо Барса тая година сте 3тиПървоначално написано от exploitedteen
![]()
3:1 за реаааааааааал........това все още не е края
спрете се!!!!!!!!темата е за реал мадрид!!!!!!!!!
Само Реал Мадрид. Велик отбор, велики футболисти, велика публика...![]()
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
5:1 за реал
Поне смени името на темата на "Реал Мадрид", че заблуждаваш много хора, които изобщо не ги интересува Реал да ти влизат в темата.
80.95.22.55
84.43.153.36