- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- AC MILAN
Обичам го тоя отбор и Кака' и Инзаги и Роналдиньо ще идва сега :P
боли ме
Ние кво да направим ?
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Мдам хаха велик, но МАНЧЕСТЪР СЕ ОКАЗА ПО-ВЕЛИКИ, АПървоначално написано от OtherDimension
П.п MANCHESTER UNITED & REAL MADRID- THE BEST!
Teмата стана всеки да си хвали отбора... моля въздържайте се... иначе се надявам Милан да опукат Мангаличестер и на финала да са с Ливърпул, че толкова много искат реванш отпреди 2 год![]()
Хах а МАНЧЕСТЪР ВЕЧЕ ОПУКАХА МИЛАНПървоначално написано от Novkov
![]()
Има реванш, млада девойко, на тяхния стадион. И нали знаеш, че един гол им трябва само![]()
Милан, иначе ми беше симпатичен отбор по едно време, сега не.
Знам, че има още 1 мач в Милано, млади господине, но много ми с гледат финали вече и единият от отборите да е манчестър![]()
WC MYLAN MERDA!!!
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Ох тези мацки псевдофенове на Манчестър(хмм...или по-скоро на Кристиано Роналдо)![]()
![]()
![]()
През курбийката ми е за този педалски отбор(Гатузо прави изключение),но пък имат чудесни ултраси...
Rosoneri Amor! Rosoneri Amor!![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Първоначално написано от ATAKABG
Ахахаха, още ли сънуваш кошмари от лято 2005![]()
WC MILAN MERDA!!!!!!!Първоначално написано от EMO_ULTRAS
МРАЗЯ КРИСТИАНО(ДЕМЕК НЕ МИ ХАРЕСВА КАК ИЗГЛЕЖДА,М НО Е ДОБЪР ИГРАЧ) И ГЛЕДАМ ФУТБОЛ ОТ МАЛКА...ДА МЕ ПОЗНАВАШ?АМАН И СЕГА ГЛЕДАЙ ДА НЕ ИЗРЪСИШ, ЧЕ ХАРЕСВАМ И БОЖИНОВПървоначално написано от happy_cute
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колко сте злобни, Левскарчета!!!!Иде Ви края, че тоя смешен отбор![]()
Погледни се!!!Във всяка тема злобееш...като видиш цска и пяна потича от устата ти!ЖАЛКО Е!![]()
Тазя вечер ли-да ест!
И гоялма работа,ч е влязохте и какво направихте-нищо!Все пак браво!
Темата е за Милън-все пак!![]()
Аз не харсвам Милан, но все пак айде вземи млъкни, че вече смятам , че лазиш по нервите на всички!
opredeleno ne i e lesno!!!!
e, как да не ти стане смешно на такъв коментар послеПървоначално написано от the_o.c_girl
![]()
Манчестър отново доказаха що за смешен отбор са![]()