- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- AC MILAN
СТИГНАХА ДО тАМ!И НЕ Е СЛУЧАЙНО, НЕ Е СЛУЧАЙНО,ЧЕ РАЗМАЗВАТ НАРЕД И КАКВО КАТО СА ПАДНАЛИ 1 ПЪТ, ГОЛЯМА РЕДОСТ...ТОВА ПОКАЗВА-КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ!!!!Първоначално написано от maldini
happy_cute-Какъв пол си, защото не мога да разбера(това сериозно, защото не знам как да се обръщам)
Е,разбира се полуфинал на Манчестър в ШЛ и победа над Рома са сериозни събития що се отнася до историята на Манчестър![]()
а какво събитие е титла за ливърпуул последните 20 години не е истинаПървоначално написано от maldini
![]()
И то каква победа...о и сега и ако кажеш, че само Ливърпул имат история хъха много си смешен вече!Още малко ще лажеш, че и реал мадрид нямат историяПървоначално написано от maldini
![]()
В последните близо 7 години Ливърпул е печелил всичко, освен Премиершип. Някой друг да може да се похвали със същото ?
Ти май си фенка на всички отбори,а?Първоначално написано от the_o.c_girl
![]()
Other,е и там имаме повече от вас![]()
и 3 пъти повече да имате .. 2 пъти паднахте тоя сезон от "нас"Първоначално написано от maldini
![]()
Само на 2 Реал и Манчестър!Първоначално написано от maldini
Това ли те успокоява вечер да заспиш ?Първоначално написано от OtherDimension
![]()
а тебе титлите, спечелени кога не си бил роден ?Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
Темата не беше ли за смешниЯт МИЛЪН![]()
май не си много запознат с успехите на ЛивърпулПървоначално написано от OtherDimension
![]()
иначе какво за Милан...не е смешен, ама пак ще остане с поредния финал![]()
MИЛЪН![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
СТАРАТА ГОСПОЖА ФОРЕВЪР ! JUVENTUS !
Ливърпул е отбора,вие просто сте жалки половината,Ливърпул е другият ми любим отбор,и тука половината не знаят за какво иде дума и реч,Ливърпул са просто неотразими,няма 2ри отбор като техният... Т'ва че в Премиършип дърпат назад,не значи че са за подценяване,ЛунатиЧе брат,доволен съм че има поне един такъв разбирач като теб,както 2005 година,Милан останаха с празни ръце и плач,то тази година ще бъде повторено,Милан не са никой... ОСОБЕНО ФИЛИПО ИНДЗАГИ,най-добрият ХАХАХА,искам просто да ми кажете,в кои друг отбор е играл тази отврат,освен в Лацио,добре че техните имат богат джоб,и са го уредили даже без тренировки в Милан... Ае бегайте че сте ми много смешни,лептенчета...
AbE OtbOrA kaTo CqLo Ne Me KeFi AmA KAKA .... PRoStO neMaM DuMi
Не става само с ЯДЕНЕ
t1p si!!!Първоначално написано от PL4YB0Y
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
БАси темата е за МИЛАН ПИШЕТЕ ЗА МИЛАН!МИЛАН ЗА СУПЕР!FORZA MILAN!
Не би казала че са ми любимци но смятам че имат едни от най-силните отбори в света.Играят зрелищни и много добри мацове.а да кажа на фена на ливерпул като толкова претендира я да ми кажа кой има повоче купи на страната си и кой повоче в ШЛ и тогава да говори да не казвам аз защото отговора е ясен.Може 2005 титлата да не беше в Милан но феновете на Милан бяха много повоче от тези на Ливерпул и много по актвни.А сега 2007 видяхте кво стана натрихме ви носовете
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.