.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Hybrid View

Guest
    `Death`Whore`, не съм казвал, че се гушкаме "цяла нощ". Просто я прегръщам, говорим си известно време и заспиваме така, като бебета . Уверявам те, че никой от двамата няма каквито и да е романтични чувства към другия.

Сатир, прекрасно знам/знаем за преходността на плътските наслади, няма нужда да обясняваш. Колкото до умората - че аз да не копая нива?!?! Ако това ме спира сега, след някоя и друга годинка направо да се пиша в графата "сексуални скопци", баси..

Мега фен
    Добре, а какъв е смисълът да се прегръщате? Разбирам да се случи, да има рожден ден единият или да се прегърнете в началото или края на среща, обаче да се прегръщате и да си говорите...

Повече от фен
    Град
    Варна
    BAYO ,тука ме разочарова брат,тъкмо почнах да си мисля ,че си истински playboy .

Да се върна към заглавието на поста:

Към автора на темата:Престави си ,че женския мозък е една тетрадка и на всяка страница са записани различни неща: например на едната страница пише "дрехи" ,на другата "интереси" ,на третата "приятелки". Отлиствайки лист по лист ти стигаш до един лист на който са записани имената на всички момчета,с които тя поддържа активна връзка(вижда се с тях поне 1 път в седмицата)И съвсем случайно забелязваш,че листа има 3 графи : Гаджета,Приятели и Лузъри.

Сега се сети за твоята мацка и се замисли името ти в коя графа е.По метода на изключването аз през интернет кабела го виждам,че не си в графата "гаджета" . Можеш да се впишеш в 2 графи,но не можеш да изтриваш името си.Вече си в графата "приятел",а оттам можеш да тръгнеш само надолу(към лузара).
    Вероятността да имате интинмни отношения е нищожна,ти не можеш да промениш нагласата и към теб.Тя няма изведнъж да и скимне да ти дойде в ръцете и да каже "вземай ме" .Направи аналогия и със самия себе си: Ако някой познат ти пребърка якето и ти откадне нещата,после никога няма да му имаш истниско доверие.Сравнението е сурово,но за сметка на това е истинско.

И сега може да се намери някой да каже:"Аве тоя Nassgerrack са прай,че много разбира,той не е изживявал сигурно подобно нещо и не знае какво е". Ами тогава се бори за нея.Да те видим.Опитай!Бори се за нея,може да си един от хората които удрят джакпота в любовта!
    Но се замисли за последствията,защото отношенията й към теб пак ще са приятелски,името ти пак ще седи в същата графа и в момента,в който тя види някой подходящ за раздела "гаджета" , ще те остави.Но нея няма да я боли,защото ще ти я приятелка.
    Ще те боли теб,ти ще страдаш,а тя... ще си намери щастието там ,където ти си го изгубил.

Когато започнеш да вадиш прехраната си така, че да издържаш двама или да си позволиш глезотийки, тогава ще разбереш колко човека до теб е човек, дали те разбира, а да учиш и работиш е още по-интересно. Не си мисли наистина, че трябва да си напременно потентен, за да те погледнат влюбено, наистина, нямам си на идея какъв е опита в живота ти или на останалите, в момента превръщаме темата в една добра дискусия, в която за сега виждам, че има добър тон и благоприличие, това е едно от нещата което подържа добрата връзка. Има една книга на която всеки път забравям автора, тя се казва "Фарс или никога повече самота", в нея автора цитира нещо интересно, върху което и до ден днешен мисля - "...предпочитам по-малко любов и повече добро отношение...".
    ->~<-

Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack
    BAYO ,тука ме разочарова брат,тъкмо почнах да си мисля ,че си истински playboy .

Да се върна към заглавието на поста:

Към автора на темата:Престави си ,че женския мозък е една тетрадка и на всяка страница са записани различни неща: например на едната страница пише "дрехи" ,на другата "интереси" ,на третата "приятелки". Отлиствайки лист по лист ти стигаш до един лист на който са записани имената на всички момчета,с които тя поддържа активна връзка(вижда се с тях поне 1 път в седмицата)И съвсем случайно забелязваш,че листа има 3 графи : Гаджета,Приятели и Лузъри.

Сега се сети за твоята мацка и се замисли името ти в коя графа е.По метода на изключването аз през интернет кабела го виждам,че не си в графата "гаджета" . Можеш да се впишеш в 2 графи,но не можеш да изтриваш името си.Вече си в графата "приятел",а оттам можеш да тръгнеш само надолу(към лузара).
    Вероятността да имате интинмни отношения е нищожна,ти не можеш да промениш нагласата и към теб.Тя няма изведнъж да и скимне да ти дойде в ръцете и да каже "вземай ме" .Направи аналогия и със самия себе си: Ако някой познат ти пребърка якето и ти откадне нещата,после никога няма да му имаш истниско доверие.Сравнението е сурово,но за сметка на това е истинско.

И сега може да се намери някой да каже:"Аве тоя Nassgerrack са прай,че много разбира,той не е изживявал сигурно подобно нещо и не знае какво е". Ами тогава се бори за нея.Да те видим.Опитай!Бори се за нея,може да си един от хората които удрят джакпота в любовта!
    Но се замисли за последствията,защото отношенията й към теб пак ще са приятелски,името ти пак ще седи в същата графа и в момента,в който тя види някой подходящ за раздела "гаджета" , ще те остави.Но нея няма да я боли,защото ще ти я приятелка.
    Ще те боли теб,ти ще страдаш,а тя... ще си намери щастието там ,където ти си го изгубил.
    Хубаво постче ...добре е казано и съм съгласен напълно.

Nassgerrack, никога не е късно да се върнеш към тоя занаят. Ся съм далече, нямам време за girls, но като се върна, ще се постарая да не те разочаровам батко

P.P. Peace \m/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Добре, а какъв е смисълът да се прегръщате? Разбирам да се случи, да има рожден ден единият или да се прегърнете в началото или края на среща, обаче да се прегръщате и да си говорите...
    Явно просто имаме различни представи за това, докъде се простира приятелството и по какъв начин го изразяват различните хора (ние двамата конкретно). С момичето сме само приятели, въпреки всичко, наистина.

Сатир, прехраната си я изкарвам. Е, не издържам двама, за щастие още няма нужда от това, но знам какво е да вземеш хляба в ръцете си. И все пак, почти не се случва да не съм в настроение за секс ! Пия за това ми състояние да се съхрани още дълги години..

Nassgerrack, палци горе! Напълно си прав, имаше такава теория - мисля, че бе "Теория на стълбата", като вместо листове на тетрадка бе даден пример с няколко стълби, преминаването между които обикновено завършва с грандиозно разбиване върху земята..

Интересно подхвана темата Nassgerrack, тук не е до това кой какъв плейбой е, а да се изразяват мнения, свързани с израза поставен като задача за размисъл в началото, за теб всичко е фиктивно, наистина може и така да се нарече. Болшинството от случаите, разбира се не всички и слава богу, нещата опират до страха от самотата, ако ще е до кратък флирт, всеки човек си има цена, според зависи от това каква е твоята оценка, отсреща ти слагат оценка по-малка или сътоветно по-голяма към това дали си заслужава и до колко, дали да те отхвърлят или приемат. Всичко е въпрос на интерес, като цяло, човек използва даден набор от думи и словосъчетанията им, в процеса на използването им, започва да използва едни и същи за определени действия към които се стреми, от тук идват и грешките, в повечето случаи не се изразяваме правилно, за това исках да попитам, какво означава точно този израз, ако се впуснем в мисли, ще има обидени, нагрубени, а други поласкани, мислите са ... нож с две остриета, за това се определя разбиране, свързано с даден израз.
    ->~<-

Супер фен Аватара на _donna_
    егати анализите падат тука..

кво ви става,бре,хора?!

Леле велика тема! =D>
    Постват предимно интелигентни хора, които в същото време са и грамотни.

По темата:
    За последните две години три момичета, които...да кажем, че бях влюбен само в една, другите 2 - харесвах, са ме наричали "приятел".И трите пъти не излезе нищо.Явно, това е едно от малкото неща, които представителките на нежната "половина" от обществото казват и винаги имат точно това предвид.
    ...

Скъпи Дами и Господа,

Теорията на мнозинството се оказа правилна, Мадамата си има френд и не иска да ме нарани. Общо взето или взето общо, понякога мераците ни не могат да се мерят с желанието на едно момиче, независимо на каква възраст е - непоклатими са в решенията си!

Благодаря Ви!!!
    ->~<-

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Satyr
    Скъпи Дами и Господа,

Теорията на мнозинството се оказа правилна, Мадамата си има френд и не иска да ме нарани. Общо взето или взето общо, понякога мераците ни не могат да се мерят с желанието на едно момиче, независимо на каква възраст е - непоклатими са в решенията си!

Благодаря Ви!!!
    Както казваше един приятел - Шанс!

Нищо, поне стана хубава приказка, записвам в тефтера, че всичките ми разсъждения за момичетата се потвърждават за 10301513135 път. Айде, аз отивам да го върна на една руса дяволица

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си