BAYO ,тука ме разочарова брат,тъкмо почнах да си мисля ,че си истински playboy 
.
Да се върна към заглавието на поста:
Към автора на темата:Престави си ,че женския мозък е една тетрадка и на всяка страница са записани различни неща: например на едната страница пише "дрехи" ,на другата "интереси" ,на третата "приятелки". Отлиствайки лист по лист ти стигаш до един лист на който са записани имената на всички момчета,с които тя поддържа активна връзка(вижда се с тях поне 1 път в седмицата)И съвсем случайно забелязваш,че листа има 3 графи : Гаджета,Приятели и Лузъри.
Сега се сети за твоята мацка и се замисли името ти в коя графа е.По метода на изключването аз през интернет кабела го виждам,че не си в графата "гаджета" . Можеш да се впишеш в 2 графи,но не можеш да изтриваш името си.Вече си в графата "приятел",а оттам можеш да тръгнеш само надолу(към лузара).
Вероятността да имате интинмни отношения е нищожна,ти не можеш да промениш нагласата и към теб.Тя няма изведнъж да и скимне да ти дойде в ръцете и да каже "вземай ме" .Направи аналогия и със самия себе си: Ако някой познат ти пребърка якето и ти откадне нещата,после никога няма да му имаш истниско доверие.Сравнението е сурово,но за сметка на това е истинско.
И сега може да се намери някой да каже:"Аве тоя Nassgerrack са прай,че много разбира,той не е изживявал сигурно подобно нещо и не знае какво е". Ами тогава се бори за нея.Да те видим.Опитай!Бори се за нея,може да си един от хората които удрят джакпота в любовта!
Но се замисли за последствията,защото отношенията й към теб пак ще са приятелски,името ти пак ще седи в същата графа и в момента,в който тя види някой подходящ за раздела "гаджета" , ще те остави.Но нея няма да я боли,защото ще ти я приятелка.
Ще те боли теб,ти ще страдаш,а тя... ще си намери щастието там ,където ти си го изгубил.