.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Guest

За пушачите... Кашляте ли?

Хора, имате ли цигарена кашлица, защото аз вече от доста време кашлям и майка ми започна да подозира това-онова. Та- нормално ли е? А ако с някакви неземни усилия успея да спра цигарите ще спра ли да кашлям?
    Мерси за вниманието.

ami ako moje6 da gi otkaje6-evala! =D> no ako nemoje6 (koeto e po-veroqtno) pone gi namali malko. ka6licata veroqtno naistina e sledstvie ot cigarite, no po-dobre otidi na lekar.
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

Супер фен
    кашлица се появява ако пушиш различни цигари.. избери си едни и пуши само такиа и би тряало са спре.. поне при мене така се получаа хахаах

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Карай го на ULTRa известно време (или по-точно неизвестно) и може и да поспре..аз винаги съм пушила леки цигари и въпреки че пуша от повече от 4 години кашлица нямам

Guest
    malko ili mnogo vseki koito pu6i ka6lq ponqkoga vsledstvie ot cigarite i da ako spre6 da pu6i6 6te spre6 i da ka6lq6

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    malko ili mnogo vseki koito pu6i ka6lq ponqkoga vsledstvie ot cigarite i da ako spre6 da pu6i6 6te spre6 i da ka6lq6
    А защо като запаля и ми спира за момент кашлицата...
    аааааа, имате алергия от разцъффащите дървета и пъпки, за тва кашляте/кашляме!

ami az po princip po4ti samo sutrin ka6lqm, prez denq po-rqdko i to ako sam pu6ila pove4e ina4e pu6a g/d 5-6 nz sigurno zavisi kolko pu6i6

Всички пушачи кашлят и този проблем няма да се реши със смяната на по-леки цигари, поне на мен не ми действа тва. Трябва да се спрат или да се намалят максимум 1-2 на ден, ама как да стане ...

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от ``MaRiQnKa``
    Всички пушачи кашлят и този проблем няма да се реши със смяната на по-леки цигари, поне на мен не ми действа тва. Трябва да се спрат или да се намалят максимум 1-2 на ден, ама как да стане ...
    MI AZ NE KA6LQM A S1M PU6A4KA!

Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    кашлица се появява ако пушиш различни цигари.. избери си едни и пуши само такиа и би тряало са спре.. поне при мене така се получаа хахаах
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Emii nz .. az pusha ot 3 godinii .. i kashlqm mnogo rqdko .. ne znam .. a pusha edni i sushti cigari .. i kogato si vzimam nqkakvi drugi ot obichainite .. pak kashlqm .. abe spored men si e do organizym .. aaa i by the way mama si kupi nqkakvi kato prahcheta i sprq da kashlq .. \/

Guest
    Ami i az imah takuf problem i gi bqh otkazala za 1-2 sedmici v smisul ne che napulno gi otkazah ami po 1-2 cigari na den i sprh da kashlqm,ako mislish obache che ne mojesh da gi spresh ima edni hapcheta koito sa za tiutiundgiiska kashlica - TAVIPEC/k ne sum sigurna kak se pisheshe naistina pomagat,prodavat se svibodno bez recepta i struvat nqkude kum 2-3lv

Guest
    Основните здравословни проблеми на пушачите идват не толкова от самия никотин, а от пушенето. Тютюневият дим съдържа хиляди съставки, които са повече или по-малко вредни за белия дроб. Пушачите страдат от хроничен бронхит; това е всеизвестната тютюнджийска кашлица. Затруднената работа на белия дроб натоварва допълнително сърцето, което повишава вероятността за сърдечно-съдови заболявания: от влошено оросяване на крайниците до инфаркт и инсулт. Канцерогенните съставки на дима многократно (5 до 10 пъти) повишават вероятността за рак на белия дроб, устата и гърлото.

ebati.......

Guest
    4ovek az nqmam ka6lica no u6ix predi i uspqx da gi spra(ako moje6e i ti 6te b1de dobre) povqrvaimi

Guest
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    А защо като запаля и ми спира за момент кашлицата...
    аааааа, имате алергия от разцъффащите дървета и пъпки, за тва кашляте/кашляме!

Нямам алергия, убеден съм. Кашлям и храча... някой път ми е адски трудно да отхрача, боли ме. Нооо не мога да спра цигарите. А хроничният бронхит не може ли да се получи и без да си пушач? Предполагам, че може...

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    не кашлям, пък и аз изобщо пуша рядко. по една цигара като се на кафе и толкова. не съм от страстните пушачи
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Guest
    Аз пуша сериозно от 2 години И ся наскоро ми се появи кашлица

Аз пуша сериозно от 2 години И ся наскоро ми се появи кашлица
    Туй бях аз
    Пътищата са за пътуване а не за местата към които водят.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    многоо рядко !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    U nas
    Vinagi sutrinta ka6lqm
    OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
    Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...

Мега фен
    Град
    SF
    Пушех от 2 години и последните месеци ми се появи няква кашлица. От 3 месеца ве4е не пуша и ми мина. Но първия месец беше някъв ад докато си попро4истя малко дробовете. То не беше кашляне, не бяха хра4ки..

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на Sarabi
    А който не може да спре цигарите... ? Си остава да се дере. И аз кашлям. А да имах късмета да е само сутрин... много щях да съм щастлива. Ама не е само сутрин- постоянно е .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    Цитирай Първоначално написано от Metal^^^fenka^^^
    ami az po princip po4ti samo sutrin ka6lqm, prez denq po-rqdko i to ako sam pu6ila pove4e ina4e pu6a g/d 5-6 nz sigurno zavisi kolko pu6i6
    и аз така
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Град
    Пловдив

Re: За пушачите... Кашляте ли?

Хора, имате ли цигарена кашлица, защото аз вече от доста време кашлям и майка ми започна да подозира това-онова. Та- нормално ли е? А ако с някакви неземни усилия успея да спра цигарите ще спра ли да кашлям?
    Мерси за вниманието.
    ми аз не кашлям ама повечето хора кашлят...може би ако ги понамалиш на 3 на ден /като мене примерно/ сигурно ще спреш да кашляш само се чудя как майка ти ще разбере че пушиш като те чуе да кашляш....да не би не може просто да си болен/на ... абе...айде успех.
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си