.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    авторката
    Guest
    ето пак виждам момчетата хипер много държат на външния вид ( имам предвид гаджетата им да са моделки) какво против имате обикновените момичета със гланц и спирала които не ходят на кокили?!?!? нима ние трябва да не обръщаме внимание на моммчетата които цялден са пред компа и вместо да излизат са на ръчна преди лягане?!?
    в класа имаме едно малко по-пълно момиче, нито едно момче не я поглеждаха само я минава с тъпите коментари "прасе" "кифла и т.н." а когато момчетата от горните класове взеха да търсят всичко спря
    мен ми стана супер жал ама то тва са мъжете - свестните са на изчезване

Недей ни съди всичките само заради някъв пикльо който се е правил на гъзе. Външния вид има значение наистина само за някой от по-"готините" момчета на които всички им се лепят. За повечето е важен характера.
    est

azzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Guest
    xaxax ave vie momicheta me rasmivate...mn ste prosti ama vie bihte li tragnali s nqkfo tlysto mom4e primerno 100-150 kg i da e visok 160 ? pa i da ne e vajen vanshniq vid ama si e i nepriqtno da te gledat po ulicata s nqkfa slanina pod raka pa kamoli da si q gledash ti v legloto

Било грозно значи, даже отвратително - интересно - никой не беше ми го казвал - току виж взема да ви повярвам.И щом така отчаяно твърдите, че теглото не е от никакво значение (то не е всичко - естествено), току виж си помислила, че вие сте комплексари на тая тема.Първо си вижте аватарите - колко от тях са с красиви и слаби красивици - интересно що не сложите някоя закръглена или направо дебела като толкова ви харесват.Бъдете честни със самите себе си - не е нужно да залъгвате аудиториата.
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Супер фен
    Кво е т`фа м? Ужас! Когато човек се блюби истински външния вид няма никакво значение за него!Аз също не съм слаба...нормална съм и моя приятел винаги си ме е харесвал!Дори 100 кила да стана пак ще ме харесва защото съм неговото момиче!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Бихте ли я праснали?

Генетично е заложено за мъжа да харесва по слаби жени (или по скоро с нормално телосложение), а не дебелани!

Каквото и да говорите, това е безспорен ФАКТ!

Що има ревюта с манекенки по 40кг, а няма нещо от типа Мис "Макси Шоу"?!

Айде събудете се...
    Walk with me now, fly with me later...

Guest
    важно е да блазни окото

Момчета, мислите само със смотаните си пишки! Забелязвали ли сте, че ако някой ви е неприятен като държание и ви се струва грозен, дори ако е красив и ако някой ви радва много ви се стрвува много по-красив отколкото е? Това е факт!
    И най-тъпото е да твърдите, че пълничките момичета са грозни! Аз лично не смятам, че ако момиче е пълно има проблем - излизал съм и с дебелички момичета и със слаби - мога да кажа, че всяка си има своя чар и стига да се чувства самата тя добре с килограмите си, значи всичко е наред!
    Естествено не се оставяйте да заприличвате на прасета - поспортувайте, хранете се правилно ... но в никакъв случей не се тормозете за килограмите си! Поддържайте се чисти и облечени със стил и всичко ще е наред, а който ви каже, че сте дебела е пълен смотаняк и не заслужава компанията на една истинска дама!
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
    -----------------
    Непоправим романтик

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Питала съм много момчета и мъже. Всички са отговаряли така-да висока и слаба да я гледам, ама за мен да е леко закръглена с по-широк ханш и тънка талия. Не знам, но тези момичета са най-харесвани. Аз не съм първа слабост. нагоре съм много слабичка, ама имам доста широк ханш и тънка талия, която го поддчертава. Приятелят ми все ми казва-абе напълняла си, ама не отслабвай-така повече ми харесваш. 1 жена с извивки е ЖЕНСТВЕНА. И какво като минах 50-ти килограма-не съм умряла. Истината е, че аз да речем тежа малко килограми, но заради проклетите си широки кокали(таза де) никога няма да изглеждам сепер слаба!

Guest
    е нека си признаем външноста винаги е от значение, друг е въпроса вече когато опознаеш даден човек по-отблизо...

Мега фен
    Имаше някаква статия, че най-благоприятно за зачеване и износване на здраво бебе било, когато разликата между ханшът и талията на жената била еди колко си...и жените инстинктивно харесвали такива жени...

edno vreme, dokolkoto znam , vyv Franciq. Na moda sa bili debelankite..
    4estno kazano i na man mi haresvat, v nqkoi situacii...
    Ima neshto vyzbujdashto v tova nikoi da ne q iska i tq da te iska

Ми то всъщност и за външността да са момчетата пак грешат ,защото килцата не са толкова определящи .Изразът "моите кости са много тежки" може да звучи като оправдание ,ама си е всъщност мн вярно! Не е важно колко тежиш ,а как точно изглеждаш ,защото виж може да си 1.68 - 52 кила и някой друг пак толко висок да е 58 ,ма ти пак да си кат мекица разплут и с корем ,а другия да чупи орех с дупето си ( като на рекламата ,ако я знаете) и в този случай си по лек ,ма ко от туй.
    Бe обичайте се и хич да не ви пука ,има кой да ви гледа като е опряло

vikito91
    Guest

hi

Van6nostta ne e nai vajnata,no opredeleno mom4etata se zaglejdat pove4e po po-slabi4kite.A otnosno tva 4e 170-53kg e skelet,ne e taka.Az sam 168 i teja 47-8kg i skelet opredeleno ne sam,ima kakvo da se pipne a i ploska ne sam,taka4e 165-170(50-55kg)si e edno dobro tqlo,spored men.

Абе, вие като се запознавате с момиче, първо за килограмите ли питате?
    Килограмите не винаги са правопропорционални на коефициента определен чрез субективно оценяне на външния вид, относно въпросния (дори да предположим, че не ви пука за характера, а САМО за външния вид).
    В класа ми има едно момиче, което е около 1,60 и е около 55, според нейните думи, килограма.И честно казано е супер готина и изглежда доста слаба.Характера, вече, няма да коментирам.
    В същото време друга позната, която е малко по-висока и тежи малко повече килца (1-3) изглежда бая пълничка.
    Не ме линчувайте, не гледам само това - не съм толкова инфантилен и ограничен, просто го давам като пример.
    Заключение - прекалено е относително.Разликата във външният вид на две момичета/момчета на едни килограми може да е потресаваща.
    Така че - СТИГА ГЛУПОСТИ!
    ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    За жалост повечето момчета (кретени) мислят така... :
    така мислят пишлеметата, които никога не са се замисляли за това, 4е жената която си избрат един ден ще бъде майка на децата им.

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Госте, що си мислиш, че слабите винаги са хубави??? Познавам много слаби момичета, които в лице приличат на "задни части"! Разбира се, че външността е важна, но не само тя. Има къде къде по-важни неща... спрете да бъдете толкова повърхностни
    Tochno taka! =D>
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Фен
    Град
    Sofia
    много ясно,дебеланите не са на почит(стягайте се)...но по принцип не се гледат килата, а това как изглежда...може па да има тежки кости

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от no0k1e
    много ясно,дебеланите не са на почит(стягайте се)...но по принцип не се гледат килата, а това как изглежда...може па да има тежки кости
    Tежки костИ?
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    OUT OF SPACE
    Estestveno 4e v1n6nostta e ot zna4enie za nqkoi pove4e za drugi po malko no vinagi eot zna4enie.az sa6to vinagi sam obra6tala golqmo vnimanie na na4ina po koito izglejda daden 4ovek...kilogramite sa6to sa ot zna4enie do nqkade -az naprimer ne sam bila po tejka ot48kg. do sega-i nqma da tr1gna s nqkoe prase 6toto bez da iska 6te vzeme da me sma4ka

Guest
    абе вижте какво... на млади години момичета по 60-70-80 кила, след още 20 години колко ще тежат ?! ТОН - 2 , 3 ?!?!!? Затова има една приказка: денят си личи от утрото. Когато е млад, човек трябва да е във форма и изобщо дебелите нямат причина за извинение(освен ако това не е в следствие на болест). Аз им казвам да се хващат на диети и сериозни физически упражнения, защото естетически погледнато добре оформеното тяло със стегната кожа изглежда много по-добре от висналото шкембе и целулита на седалищата... кво ще се сърдите на момчетата, че харесвали манекенки - ми станете и вие манекенки и вас ще харесват!

П.С. Горното се отнася и за разплутите младежи

Мега фен
    Мога да ви кажа, че немалко мъже харесват пълнички жени. И нито пълните мъже, нито пълните жени са непълноценни хора. Бившият ми е дебел, и какво? Да не би да не сме правили хубав секс? Да не би да ме е било гнус?

xaxa 6eguvate li se we.viz sa ako si namerq po te6ko momi4e i si go obi4am mnoo qwsno 4e nema da q zareja za tva 4e tezi s 5 kila pove4e ot biv6ata primerno ili 4e e po visoka.tva za men ne e problem.no nikoga nqma da se vlubq v momi4e koeto da tezi nad 90 kila 4e tam si e lo6o ve4e.6e mi sedne otgore i az 6e izdi6am kato spukan plondir,ili momi4e s pove4e ot 10cm po visoko ot men-takiva rqtko se sre6tata sled kato sum 1.90 visok.ta imate otgovor ot men

В повечето случаи по пълничките момичета са дори по симпатични от кльощавите ( и тва го казва момиче 160 см 45 кг. )

Аз пък съм на следното мнение - ако си пълничък/а или направо дебел/а и ако другите ти се подиграват или ако не можеш да си хванеш гадже и ако това те притеснява вземи и отслабни. Неможе винаги пълните хора да се поставят в немолост! А не се ли замисляте за слабите, които полагат луди грижи за телата си?!?!?!? Който иска да изглежда добре винаги може да постигне добър резултат! Няма невъзможни неща.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си