.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    абе вижте какво... на млади години момичета по 60-70-80 кила, след още 20 години колко ще тежат ?! ТОН - 2 , 3 ?!?!!? Затова има една приказка: денят си личи от утрото. Когато е млад, човек трябва да е във форма и изобщо дебелите нямат причина за извинение(освен ако това не е в следствие на болест). Аз им казвам да се хващат на диети и сериозни физически упражнения, защото естетически погледнато добре оформеното тяло със стегната кожа изглежда много по-добре от висналото шкембе и целулита на седалищата... кво ще се сърдите на момчетата, че харесвали манекенки - ми станете и вие манекенки и вас ще харесват!

П.С. Горното се отнася и за разплутите младежи
    Ami ne vinagi e taka- na nqkoi Genetichno im e zalojeno da Sa zakrygleni (da ne kaja debeli- takava im e strykturata) ii kakvito i dieti da spazvat i kolkoto i da se staraqt efekta e minimalen. A po princip tochno v puberteta ii kakto kaza "na mladi godini" se promenqme- mnogo ot priqtelkite na maika mi kazvat 4e v puberteta decata im sa otslabnali sled kato sa bili pylnichki kato po malki
    No i sym saglaSna che trqbva da se polagat izvestni griji za tqloto- sport, zdravoslovno hranene, no ne i aDSki DieTi koito kato spresh i da se poluchava obraten efekt, ot nujdata na organizma da si nabavi zagubenoto po vreme na DieTaTa..

cute
    Guest

:p

DECA! Az sum 1.70 i teja 57 i sum model na belio - i moga da vi kaja - nikoi ne me smqta za debela!

cute 2
    Guest
    В добавка на написаното по-горе от cute- преди 2 госдини тежах 56 кг, а съм виксока 1.80м. Поради ред причини ми се наложи редовно да посещавам редовно, с програма, фитнеса. Сега съм 65кг, но съм много по-стегната и много по-харесвана от самата мен и околните! Уловката- мускулната маса тежи повече от мазнините или нетренираните мускули! Така че само недорасъл мухльо може да се изкаже така за килограмите-те зависят от височината, структурата, мускулната маса и т.н.
    Все пак, момичета, поддържайте се, за да сте без грижи!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    К'во бе, аз съм метър седемдесет и нещо и тежа 55 кила. И си ми е суууупер. Отива си ми.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest
    awe kfi ste debili

някой!
    Guest
    мускулната маса тежи повече от мазнините или нетренираните мускули!
    В грешка си мускуланата маса е най-лека.Най-тежки са костите ,мазнините и водата в тялото!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    ахахахахаха,бати и темата и постовете..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    шшшшш кви са тез 60кг бъчви бе ...
    САМО МАНЕКЕНКИТЕ

външността има значение..но има и такива момичета, коиот независимо че са малко по пълни...са по-красиви и симпатични от някои кльщави и кокалисти дами...но този твой приятел...не е много наред..определено....
    Saska

RoCK_BabE
    Guest
    гостче манекенка под 170 см не пущат...което значи че ако е под 55 кг е БОЛНА! Аз съм на 15 висока съм 1 78 и тежа 60 килограма. А да те гушне приятеля ти и да се наръга на някъф стърчащ кокал е гадно...много сте глупави тия дет харесвате кльощи

morta ragazza
    Guest
    tva 4e edno momi4e e debelo ne e ot golqmo zna4enie no predstavete si slednata dvoika: debelo momi4e da hodi s mom4e 4iito kraka sa kato kle4ki..ne li sme6no..dori i tezi hora da se obi4at tva e mn sme6no..

ами виж,по приятно е ако имаш гадже трепа4...ама ако е напълняла кво толкоз ще отслабне пак...ама има мом4ета кретени наистина и дето оби4ат съвсем клощавите дето кокалите им пробиват кожата имат 2м растояние между краката и като се шибат после се 4удят защо имат синки по тялото! ми защото шибаш кокали!....на мен едно бифшо гадже ми каза 4е съм дебела...стана ми кофти защото наистина трябва да смъкна малко,....щото не съм същата мацка но нищо аз ще си върна формата ще стана супер секси и ще му се мярна пред о4ите с една къса поли4ка та да се пука от яд 4е ме е испуснал...

Това са пълни глупости,70 % от момчетата мислят с тоя акъл което не е никак добре.Едно момиче тежи ли малко повече значи е загубенячка и няма смисъл да се занимават с нея.Отворете си очите за Бога...
    DoN`t tRy to fiX me,i`m not broken...!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    е тва просто за пореден път доказва, че някой момчета /не сички/ се интересуват най-вече от външния вид на едно същество. вярно е той първо привлича, но после идва и друг момент, че ние си имаме и душа.
    няма любов

Голям фен
    Град
    Stz
    Аз пък си се гордея че не съм щека!Баси нормална съм си за височината и мога да ви кажа че "Има момчета които харесват пълни момичета и такива които не си признават!"
    Сигурна съм че голяма част,казвам голяма част защото има и изключения,харесват да има какво да се пипне,а не да се чудят тва пръчка ли е или щека!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Град
    Някъде там
    Tova,koeto vssu6tnost drazni mom4etata e,4e ima mnogo jeni,koito za jalost ne znaqt kak da se poddurjat!Ako ti znae6 kak da se napravi6 krasiva,tova 4e si pove4ko kilca ne e problem!A 4oveka,koito go e kazal mi zvy4i kato mom4e,koeto ne znae o6te v koi svqt jivee!
    Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
    And there ain't no more to say

Guest
    преди време с един приятел обсъждахме точно това и той каза нещо наистина умно Мъжете не са кучета за да ядат кокали

Цитирай Първоначално написано от RoCK_BabE
    гостче манекенка под 170 см не пущат...което значи че ако е под 55 кг е БОЛНА! Аз съм на 15 висока съм 1 78 и тежа 60 килограма. А да те гушне приятеля ти и да се наръга на някъф стърчащ кокал е гадно...много сте глупави тия дет харесвате кльощи
    i az kato sam 175 i sam 52-3 kg kvo? da ne sam bolna ot anoreksiq
    i e li4no moe mnenie 4e van6niq vid vinagi ima zna4enie 6toto samo momi4etata piskat 4e neznam si koi bil i kazal 4e e debela em mn qsno 4e nqkaf super krasiv nqma da hodi s nqkva det ne e hubava nali? ama nikoi ne se zapitva dali e vijdal nqkva super qka macka s nqkaf oligofren...emi nqma i da vidi za tova horata se razdelqt teq koito sa hubavi si hodqt s drugite hubavi a groznite hodqt s grozni tva e! tejko e ama e istina
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

abe mahnete gi tia temi be

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Az puk si mislq 4e e po-hubavo da si ima6 gadje taka da e 1,70 i 56-7 kila...perfektno 6te e nqma da e debela a 6te si e suvsem normalna....a i v seksa 6e e po got...ne iskam da imam 4uvstvoto 6e se 4ukam sus skelet i ten podobni deto mu se broqt rebrata i kostite na rukata..
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А пък моето гадже си пада по момичета със закръглени дупета и харесва моето, нищо, че не е най-слабото на света!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Нормално е всяко момче да търси момиче с хубава външност.Незнам защо се очудвате толкова.На вас ако ви дойде някакъв дебелак ще му обарнете ли внимание.Не се правете че външноста няма значение какви са тия глупости!Естествено че има огромно значение , вие като сте толкова отворени що не ходите с някви грозни задрастеняци защото имали добра душа....
    напълно правилно! не говоря че едно момиче трябва да е под 60 кл, щото това си зависи и от височината и от структурата и т.н. ...но да ми казвате че момчетата които харесват само слабички момичета са кретени... това е тъпо и само идиот би го казал! ако човек само по характер си избираше половинката до сега всички попове и съответно адвокати по бракоразводни дела да са умрели от глад.помислете трезво. за вас се момчетата са некви утрепки пък не усещате колко ви е ъкъла!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Божееееее 60 килограма било дебело абе вие наред ли сте бе ? тва си съвсем добре тц тц тц ....
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от tequila
    Божееееее 60 килограма било дебело абе вие наред ли сте бе ? тва си съвсем добре тц тц тц ....
    Най-после някой да го каже! =D> =D>

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Guest
    v malkite dupeta vseki kur izglejda golqm taka 4e koito haresva klioshti e qsno zashto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си