.
Отговор в тема
Страница 10 от 15 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 353

Тема: Хитлер? ..

Супер фен Аватара на _donna_
    @госте,поуспокой страстите,мен Хитлер не ме интересува изобщо.

@tears_d0nt_fall^sexy_bebo,хахах,ооо не,как ме затапи,бейби.
    другите ти излишни коментари няма да взимам под внимание,но хвалбите наляво и надясно колко си безсрамна са доста хумористични.казвам ти го,защото май никой друг не се е ОСМЕЛИЛ да ти го каже,от страх да не го изложиш пред всички.

аз затова си имам английско издание
    а т'ка.аз не го знам,поне корицата готЯна ли е? = )

Много лош и зъл човек, служител на сатаната беше този Шикългрубер - Анатема.
    Гори в ада същия този човек...
    1. В начало Бог сътвори небето и земята.
    1. Рече Бог: да бъде светлина. И биде светлина.
    2. Сушата Бог нарече земя, а събраните води - морета. И видя Бог, че това е добро.
    3. И сътвори Бог всякакъв вид животни-влечуги.И видя Бог,че това е добро.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Аз лично не се определям за нацист,а Хитлер не ми е фюрер. Но това не ми пречи да уважавам постигнатото от него,още повече че е помогнал на България по един или друг начин,а аз съм националист и България е над всичко за мен
    Самият факт,че Хитлер е тръгнал буквално от нулата,бил е без пукнат грош и без никаква подкрепа от роднините си,а е стигнал до върха на Германия,а и на Европа,е показателен затова,че е гений,че е велика историческа личност. Да не говорим,че с политиката си е сплотил и е вдигнал на крака една нация,която е била буквално смазана след първата световна война.

Дори това че и днес,че и дори в един тийн форум,се говори за него показва красноречиво,че Хитлер е голяма личност...

евала за поста
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

За мен той е гений, човек който е постигнал всичко абсолютно сам! Всичко, което е желал и бленувал. Погледнете го от тази страна - Неговата цел е била да избие евреите, така...постигнал ли го е? Почти.. Избил е милиони.. Това е била неговата цел, важното е, че той я е постигнал! Всеки вероятно си има цел в живота, просто Хитлер се е целил високо и е успял.

!88!

Цитирай Първоначално написано от _donna_
    @tears_d0nt_fall^sexy_bebo,хахах,ооо не,как ме затапи,бейби.
    другите ти излишни коментари няма да взимам под внимание,но хвалбите наляво и надясно колко си безсрамна са доста хумористични.казвам ти го,защото май никой друг не се е ОСМЕЛИЛ да ти го каже,от страх да не го изложиш пред всички.
    Незнам какъв ти е точно проблема обаче определено си голяма комплексарка, да знаеш.Въобще не ме интересува какво взимаш под внимание и каво си мислиш за мен.Просто не намирам смисъл да се доказвам пред никоя буквално казано здухана тийнка, криешта се зад профила си.Виждам, че бива серизоно зачекната темата за визията, затова пусни по една снимка, да ударим 1 злобарка на супер "якия" ти лик и да лягаме да спим.
    Не смятам, и че някой ще се осмели да ми каже подобна глупост,едва ли има човек с толкова развинтено съзнание за да го каже;факт, че има ... стигам до извода - близо 80% от изказванията ти тук са на някаква скапана малолетна кифла без basic knowledge of communication within Internet Societies ...или може просто да бъде обобщено като " No Social Skills " - до такъв извод стигнах аз.Лол невероятен е и стремежът ти да се вкарваш в някви си свой измислени фиУми, целящи да впечатлят някого с тоя богат на " супералтиви " речитатив.

А моя съвет е : сега върви да гледаш умно докато схванеш умисъла на казаното от мен, докато ваще ти четат приказки от сорта на " Принцесата лебед " и не се занимавай с мен и с неща, които не са ти работа, а и се чудя как допускат хора неумеещи да комуникират на ниво близко до т'ва на астралопитека.
    По темата мнението вече си го казах - по скоро чудовище!
    поздрави...

Кампанията на Unicef2005

Marilyn Manson

Супер фен Аватара на _donna_
    @tears_d0nt_fall^sexy_bebo,хахах..
    ето-изложи ме пред всички,че съм комплексирана,малолетна,гл упава и грозна..ауу.. колкото до снимки,в темата,в която трябва има доста-моля,наслаждавай се.и недей да се правиш на толкова умна и ентелегентна,че някой ден без да искаш ще си намериш майстора.колкото до приказката за принцесата лебед..аз не я знам точно таз приказка,но се радвам,че се занимаваш с такава литература. = )

между другото,пише се Сдухана.
    е,то е ясно,че докато четеш приказката за твоята любима принцеса няма как да се научиш да пишеш правилно,не се безпокой.пък и това е жаргонна дума,не си се изложила много.

Guest
    taq uruspiq donna samo se pravi na oborotna, ama e ebatti vulka ina4e i zatova samo cvili iz foruma i se misli za velika. ne i obrushtite vnimanie-neka i tq se po4uvstva 4ovek

Guest
    мили,думи като "оборотна" са под достойнството ми.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    ОК, разбрахме вече за враждата междо някои съфорумци, но бихте ли спрели да флуудите и да съсипвате хубавата тема.. Защото аз лично я следя и ми е интересна, за това СПРЕТЕ! Има и ЛС за бога! Стига сте фруудили!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

iron maiden
    Guest
    Хитлер е голям пич ех ако беше ощен жив да изтребе и всичките цигани щеше да е супер

Вилхелм Монке
    Guest
    Хитлер е гении!!!!!!!!!! ХАИЛ Хитлер!!!!!!!!!! ЦМУРТ ЗА КОМОМИСТИТЕ!!!!!!!!!!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Вилхелм Монке
    ЦМУРТ ЗА КОМОМИСТИТЕ!!!!!!!!!!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

kala6nika
    Guest

m da quench pi4 si bate

az sum fr na monken4o i pi6a ot negoviq comp ama da ti kaja i az sum fen4e na hitler40 monke ne my obru6ai vnimanie ako guma ne6u na nemski MN E ZLEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! u4ime v edin klas i ne spira da kre6i po koridorite "ahtung" i si misli 4e e kralqt na nemskiq male male nali

Guest
    имах предвид да не му обръ6а6 внимание на монке ако перка не6о на немски 6от е мн зле малко по сгре6их като писах онова ама е ти го са

Мега фен Аватара на quench
    ееее, обаче как да махна такава класика от подписа си?
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    Варна
    кой е Хитлер между другото?
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от _SL_
    кой е Хитлер между другото?
    чувал съм,че тоя пич много обичал славяни

Фен
    Град
    София
    Убедена съм , че повечето, които са писали в темата нито са чели нещо за или от Хитлер.Повечето от вас не знаят истинския смисъл на националсоциализма, как е възникнал и кога националсоциалистическата партия влиза във властта в Германия.Също така не знаете какво означава "ариец". Не сте нясно и какво значи ционизъм и кой ни управлява.
    ВСВ не е избухнала, защото на Хитлер му хрумнало, че славянските народи (които също са арий представете си) са по-нисши. В Русия,Украйна и Полша е било фрашкано с евреи-ционисти (пример - Ленин, Сталин). Втората Световна Война е избухнала след като Сталин нарушава договора между него и Хитлер(Германия),междуврем нно Франция играе двойни игрички - ту е на страната на Русия,ту на Германия, подписват договори на поразия. Евреите-ционисти не били управлявали света ми Серго Станишев,Надето Михайлова,Жоро Буш и т.н какви са бе?
    Кой мислите, че държи трафика на хора?
    А това, че Хитлер бил евреин не е доказано, всъщност есамо пропаганда.
    А в момента, в уж най-големия противник на Германия - Русия е пълно с нацистки партии.

От къде идва понятието "ариец"... Педи мнооого мнооого години,някога си преди новата ера имао империя наречена Ариана или Иран(земя на ариите).Хитлер е бил съюзник и с Персия(днешен Иран) ис Грузия и с България и Хърватия, последните от които днес е броят за СЛАВЯНСКИ страни , но произход ани не е баш славянски.

уау

доста изкривени познания имаш за историята на 20-ти век

и да те светна - евгениката е crap

и друго - чел съм доста за Хитлер, включае и неговата прелсетна книга - както и съм я разглеждал в светлината на модерната психология и психоанализа - е,доказателствата "за" теорията,че той е душевно болен, са доста явни

запознат съм и с голяма част от разните "кладенци на истинско познание", които се мъдрят по разните нацистки сайтове

знам какво твърди официалната теория за това да си националист, нацист, фашист и т.н.

Ариана е бира, доказателства за подобна империя не са открити

анти-фашизма не се свързва непременно с Дядо Иван

Rammstein
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от quench
    уау

доста изкривени познания имаш за историята на 20-ти век

и да те светна - евгениката е crap

и друго - чел съм доста за Хитлер, включае и неговата прелсетна книга - както и съм я разглеждал в светлината на модерната психология и психоанализа - е,доказателствата "за" теорията,че той е душевно болен, са доста явни

запознат съм и с голяма част от разните "кладенци на истинско познание", които се мъдрят по разните нацистки сайтове

знам какво твърди официалната теория за това да си националист, нацист, фашист и т.н.

Ариана е бира, доказателства за подобна империя не са открити

анти-фашизма не се свързва непременно с Дядо Иван
    Хитлер е бил боец на бялата раса великия,достигнал до прозрението как да се спре унищожението на света от евреите,как човешката раса да стане по-силна и по-добра!Прабългарите не са монголи,както иска да ги изкара турската пропаганда-ние сме арийци,от там идна и името българи:бълг-арии.Но пак ще дойде моментът евреите и низшите раси да бъдат изчистени,светът ще проумее Фюрера беше прав и тогава ще започне втората златна ера за човечеството след Първата Арийска империя ще дойде втора и а ционистите и евреита ще мрат по камерите за да бъде Земята веднъж завинаги прочистена!

Фен
    Град
    София
    Ariana or Aryana was a Satrapy of the Achaemenid Empire, encompassing modern Afghanistan, eastern parts of Iran, and western Pakistan.

Дано поне Английски разбираш

Rammstein
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Шишарка
    Ariana or Aryana was a Satrapy of the Achaemenid Empire, encompassing modern Afghanistan, eastern parts of Iran, and western Pakistan.

Дано поне Английски разбираш
    Това е местоположението на Ариана.Била сатрапия на Ахеменидската империя-Персия.И какво искаш да кажеш с това.Територията е била част от тази империя но арийците са произлезли оттам доста преди да дойдат персите.

а Атлантида къде се е намирала?

знаете ли кои са били арийците?

малко се поразровете в историята на Южна Азия и вижте,че са били черни като въглища

аз съм бял славянин

а от кръвта на пра-българите не е останало нищо във вените ни

3 млн славяни + 60 000 българи, уау, доста "силна" е кръвта на тея прото-монголски племена,а?

Фен
    Град
    София
    Като ти чета мненията по-скоро си черен циганин.
    Много са черни тия в централна азия и северна Индия беее тц тц тц
    http://www.pamirs.org/images/childre...d%20savnob.jpg

Rammstein, ами този регион е кръстен Ариана на основателите си - арии

Guest
    глупаците които не познават добре историята му вярват, но истината е че е психопат и даже има диагноза! помислете само - хора се връзват на глупостите на 1 луд!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си