- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хитлер? ..
анархо-комунистическият родолюбец пак се опита да каже нещо!откъде ги черпиш тез данни за бройките на племената бе,пиле?тодор живков ли ти го говори?Първоначално написано от quench
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
толкова са били славянските племена на полуострова, когато са дошли прабългарите - а оттам вече са почнали да се мешат и т.н.
не виждам защо изобщо имате нужда да делите хората на арийци и бляяяяя разни други и т.н.
все едно кръвта във вените определя какъв човек си
Шишарка, казах да провериш кои са арийците, донесли пост-ведичексата култура в Индия
а не да ми показваш индийски мисюлмани - нормално е да са блеи, нали са европеиди - всички по Пакистан, Афганистан и т.н. са с променен генофонд в следствие на тюрксите инвазии
но това не го пише в трудовете на евгениците и не е нужно да се знае![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Indo-Aryans
http://en.wikipedia.org/wiki/Aryan
макар тези трудове да са доста кратички и леснооборими, всичко друго имам на .pdf, а не ми се качва, при положение, че след изтегляне ще му напраивте аутодафе като на "опсано за Райха познание"![]()
айде като сте за арийци и разни такива, обяснете ми какво фактически, според вашите възгледи, прави вашите арийци по-висши и те вид или повид са на Homo Sapiens?
Дори самото име арийци идва от санскрит и означава благородни! Да вземем за пример прабългарите-те са имали държавност,развити градове и култура още когато повечето европейски държави са били в родово-племенния строй!Това са арийците-силният народ,приспособяващ се при всички условия, прогресиращ колкото и да не им се иска на последователите на Талмуда това да е така.Изкараха Хитлер сифилистик,луд,хомосексуал ист и какво ли още не, след Освобождението орязаха България за да обслужват собствените си интереси,дори и в момента ни водят до обезлюдяване и гибел чрез своите изобретения комунизма и демокрацията!
да бе, ще ми кажеш, че има няква мистична обща енергия, която кара даден народ да има определена съдба, така ли? това Светлина или Алена го е казала?
изобщо, освен сляпа вяра, имате ли някакви убедителни доказателства в подкрепа на вашите твърдения?
щото аз мога да твърдя, че Слънцето обикаля около Земята и колкото и трудове по астрономия да ми показваш, аз да тропам по масата и да те наричам "невежа"![]()
Хитлер е бил нищожество един психясал човек с криворазбрани идеи.....Не БЯЛА РАСА РАМСТАИН А ЧИТА АРИИСКА РАСА.......явно никой не е чел не е слушал за кфо е стаало въпрос..но както и да е
ето едно верно мнение
tolerance is dead
Хитлер е бил герой на германската нация, а ако е бил победил, е щял да да изтреби всички други народи на Земята
не разбирам само, ако сега дойде при вас Фюрера и каже "ти си следващия", сами ли ще положите глава за удара на секирата?![]()
Хитлер не е бил тру езичник. Който не е тру езичник, под ножа. Райх на езичеството , Райх на тру протата, Холокост на Нуубовете!!111111
цитирам "noob" мисля си аз 4е играеш wow а?![]()
quench пи4 си баце ама тоя monke си те псува или псува на глас пред тая светла машина наре4ена компютер![]()
![]()
![]()
![]()
шото не моеш да играееееш, признай сиииииПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Куенч почвам да си мисля че си некъв комуняга само повтаряш че си славянин и т.н.
mrazi6 world of waracraft zna4iI PEDAL GEI PEDERAS
i v koi serever igrae6 a pro
започвам да си мисля,че тоя форум за лумпените-скинарчета е като мед за мухите.....Първоначално написано от Rammstein1
![]()
Куенч сега ще ти кажа кои са ариите.Това са Европоидни,белички племена,които ,няколко хилядолетия преди христа се спускат от причерноморието (Кавказ) надолу към северна индия и така заселват днешните северна Индия ,Иран,Западен Китай,Афганистан,Таджикист ан, част от Пакистан, Мала Азия.Някога е имало арии и в сибир и Казахстан.От Кавказ се разселват и по Европа(макар че има и теория , че арииците са се появили за първи път на Балканите).
След като скитските племена преминават Памир и стигат северна Индия няколко века по-късно основават Индо-скитски кралства.Това е връзката на Индия и ариите.Мисля че има и няколко арииски династии, управлявали Индия..
А самата дума арии идва от санскрит и означава благороден.Така са се наричали всички прото-европейски народи.
И да, има смесвания на Европоиди и Монголоиди в централна Азия,но тези които ти пратих съм сигурна , че не са мюсюлмани нито пък са индийци,камо ли пък да имат нещо монголско.
П.П. Аз за никакви висши и нисши расине говоря. Всъщност ако гледаме гените европоидите имат най-слаби гени.
Другарю,с партията напред за изпълнение и преизпълнение на петилетката!За строеж на развития социализъм! КПСС и БКП вечна дружба! Много здраве от мен Куенч млади комсомолецо.Първоначално написано от quench
![]()
искате ли mass pvp ?Първоначално написано от Boot
![]()
за L2 говоря![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
не познавам евреи, но за сметка на това мразя сганта (цигани и турци). ако бях хитлер щех тех да тепам...
на санскрит aryana наистина означава благородник, но това е, защото арийските племена идват и завладяват културата на indus valley, тотално изтривайки я от лицето на света; всъщност, санскрит е смесица от арийския и прото-индийския език; самата цивилизация на индусите е била много по-развита, но както става с идването на ахейските племена в Гърция - варваризма разрушава старата култураПървоначално написано от Шишарка
идеята ми е,че индуските племена са били с цвят на кожата както европейците и арабите; самите арийски племена, идващи от централната част на континента - именно от този регион, който обсъждаме в момента, са били тъмнокожи - освен това са били племена със социално-властова структура, подобна на Златната орда на Чингис Хан - тоест, варвари
отделен е въпросът, че арийски племена не са стъпвали на стария континент до средата на 10-ти век, когато техните потпомци от тюрксите племена извършват първите по-значителни инвазии в централна европа
аз лично съм славянин - ако говорим за генетика
не се намирам за по-висш от другите хора по някакво "свещено" право, поставям се съвсем скромно над тези, които демонстрират по-ниско ниво - обикновено интелектуално - от моето
говори ги на някой марксисмо-ленинист тия! :PПървоначално написано от Рамщайн
Усещаш ли , че в момента се опитваш да пренапишеш историята, генетиката и още куп неща по македонския начин?
Първоначално написано от OtherDimension