.
Отговор в тема
Страница 11 от 15 ПървиПърви ... 789101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 353

Тема: Хитлер? ..

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от quench
    а Атлантида къде се е намирала?

знаете ли кои са били арийците?

малко се поразровете в историята на Южна Азия и вижте,че са били черни като въглища

аз съм бял славянин

а от кръвта на пра-българите не е останало нищо във вените ни

3 млн славяни + 60 000 българи, уау, доста "силна" е кръвта на тея прото-монголски племена,а?
    анархо-комунистическият родолюбец пак се опита да каже нещо!откъде ги черпиш тез данни за бройките на племената бе,пиле?тодор живков ли ти го говори?
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Мега фен Аватара на quench
    толкова са били славянските племена на полуострова, когато са дошли прабългарите - а оттам вече са почнали да се мешат и т.н.

не виждам защо изобщо имате нужда да делите хората на арийци и бляяяяя разни други и т.н.

все едно кръвта във вените определя какъв човек си

Шишарка, казах да провериш кои са арийците, донесли пост-ведичексата култура в Индия

а не да ми показваш индийски мисюлмани - нормално е да са блеи, нали са европеиди - всички по Пакистан, Афганистан и т.н. са с променен генофонд в следствие на тюрксите инвазии

но това не го пише в трудовете на евгениците и не е нужно да се знае
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

http://en.wikipedia.org/wiki/Indo-Aryans

http://en.wikipedia.org/wiki/Aryan

макар тези трудове да са доста кратички и леснооборими, всичко друго имам на .pdf, а не ми се качва, при положение, че след изтегляне ще му напраивте аутодафе като на "опсано за Райха познание"

айде като сте за арийци и разни такива, обяснете ми какво фактически, според вашите възгледи, прави вашите арийци по-висши и те вид или повид са на Homo Sapiens?

Rammstein
    Guest
    Дори самото име арийци идва от санскрит и означава благородни! Да вземем за пример прабългарите-те са имали държавност,развити градове и култура още когато повечето европейски държави са били в родово-племенния строй!Това са арийците-силният народ,приспособяващ се при всички условия, прогресиращ колкото и да не им се иска на последователите на Талмуда това да е така.Изкараха Хитлер сифилистик,луд,хомосексуал ист и какво ли още не, след Освобождението орязаха България за да обслужват собствените си интереси,дори и в момента ни водят до обезлюдяване и гибел чрез своите изобретения комунизма и демокрацията!

да бе, ще ми кажеш, че има няква мистична обща енергия, която кара даден народ да има определена съдба, така ли? това Светлина или Алена го е казала?

изобщо, освен сляпа вяра, имате ли някакви убедителни доказателства в подкрепа на вашите твърдения?

щото аз мога да твърдя, че Слънцето обикаля около Земята и колкото и трудове по астрономия да ми показваш, аз да тропам по масата и да те наричам "невежа"

Я, имаме ново наци у форумО :O
    Уииииии

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    Хитлер е бил нищожество един психясал човек с криворазбрани идеи.....Не БЯЛА РАСА РАМСТАИН А ЧИТА АРИИСКА РАСА.......явно никой не е чел не е слушал за кфо е стаало въпрос..но както и да е

ето едно верно мнение

tolerance is dead

Хитлер е бил герой на германската нация, а ако е бил победил, е щял да да изтреби всички други народи на Земята

не разбирам само, ако сега дойде при вас Фюрера и каже "ти си следващия", сами ли ще положите глава за удара на секирата?

Хитлер не е бил тру езичник. Който не е тру езичник, под ножа. Райх на езичеството , Райх на тру протата, Холокост на Нуубовете!!111111

kala6nika
    Guest
    цитирам "noob" мисля си аз 4е играеш wow а?
    quench пи4 си баце ама тоя monke си те псува или псува на глас пред тая светла машина наре4ена компютер

Не, мразя УоУ. Просто съм про ;p

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    шото не моеш да играееееш, признай сиииии

Saatana vittu perkele hate crew!

Rammstein1
    Guest
    Куенч почвам да си мисля че си некъв комуняга само повтаряш че си славянин и т.н.

чудовище!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kala6nika
    Guest
    mrazi6 world of waracraft zna4iI PEDAL GEI PEDERAS

kala6nika
    Guest
    i v koi serever igrae6 a pro

Цитирай Първоначално написано от Rammstein1
    Куенч почвам да си мисля че си некъв комуняга само повтаряш че си славянин и т.н.
    започвам да си мисля,че тоя форум за лумпените-скинарчета е като мед за мухите.....

Фен
    Град
    София
    Куенч сега ще ти кажа кои са ариите.Това са Европоидни,белички племена,които ,няколко хилядолетия преди христа се спускат от причерноморието (Кавказ) надолу към северна индия и така заселват днешните северна Индия ,Иран,Западен Китай,Афганистан,Таджикист ан, част от Пакистан, Мала Азия.Някога е имало арии и в сибир и Казахстан.От Кавказ се разселват и по Европа(макар че има и теория , че арииците са се появили за първи път на Балканите).
    След като скитските племена преминават Памир и стигат северна Индия няколко века по-късно основават Индо-скитски кралства.Това е връзката на Индия и ариите.Мисля че има и няколко арииски династии, управлявали Индия..
    А самата дума арии идва от санскрит и означава благороден.Така са се наричали всички прото-европейски народи.
    И да, има смесвания на Европоиди и Монголоиди в централна Азия,но тези които ти пратих съм сигурна , че не са мюсюлмани нито пък са индийци,камо ли пък да имат нещо монголско.

П.П. Аз за никакви висши и нисши расине говоря. Всъщност ако гледаме гените европоидите имат най-слаби гени.

Рамщайн
    Guest
    започвам да си мисля,че тоя форум за лумпените-скинарчета е като мед за мухите.....
    Другарю,с партията напред за изпълнение и преизпълнение на петилетката!За строеж на развития социализъм! КПСС и БКП вечна дружба! Много здраве от мен Куенч млади комсомолецо.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    шото не моеш да играееееш, признай сиииии
    искате ли mass pvp ?

за L2 говоря
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

не познавам евреи, но за сметка на това мразя сганта (цигани и турци). ако бях хитлер щех тех да тепам...

Цитирай Първоначално написано от Шишарка
    Куенч сега ще ти кажа кои са ариите.Това са Европоидни,белички племена,които ,няколко хилядолетия преди христа се спускат от причерноморието (Кавказ) надолу към северна индия и така заселват днешните северна Индия ,Иран,Западен Китай,Афганистан,Таджикист ан, част от Пакистан, Мала Азия.Някога е имало арии и в сибир и Казахстан.От Кавказ се разселват и по Европа(макар че има и теория , че арииците са се появили за първи път на Балканите).
    След като скитските племена преминават Памир и стигат северна Индия няколко века по-късно основават Индо-скитски кралства.Това е връзката на Индия и ариите.Мисля че има и няколко арииски династии, управлявали Индия..
    А самата дума арии идва от санскрит и означава благороден.Така са се наричали всички прото-европейски народи.
    И да, има смесвания на Европоиди и Монголоиди в централна Азия,но тези които ти пратих съм сигурна , че не са мюсюлмани нито пък са индийци,камо ли пък да имат нещо монголско.

П.П. Аз за никакви висши и нисши расине говоря. Всъщност ако гледаме гените европоидите имат най-слаби гени.
    на санскрит aryana наистина означава благородник, но това е, защото арийските племена идват и завладяват културата на indus valley, тотално изтривайки я от лицето на света; всъщност, санскрит е смесица от арийския и прото-индийския език; самата цивилизация на индусите е била много по-развита, но както става с идването на ахейските племена в Гърция - варваризма разрушава старата култура

идеята ми е,че индуските племена са били с цвят на кожата както европейците и арабите; самите арийски племена, идващи от централната част на континента - именно от този регион, който обсъждаме в момента, са били тъмнокожи - освен това са били племена със социално-властова структура, подобна на Златната орда на Чингис Хан - тоест, варвари

отделен е въпросът, че арийски племена не са стъпвали на стария континент до средата на 10-ти век, когато техните потпомци от тюрксите племена извършват първите по-значителни инвазии в централна европа

аз лично съм славянин - ако говорим за генетика

не се намирам за по-висш от другите хора по някакво "свещено" право, поставям се съвсем скромно над тези, които демонстрират по-ниско ниво - обикновено интелектуално - от моето

Цитирай Първоначално написано от Рамщайн
    Другарю,с партията напред за изпълнение и преизпълнение на петилетката!За строеж на развития социализъм! КПСС и БКП вечна дружба! Много здраве от мен Куенч млади комсомолецо.
    говори ги на някой марксисмо-ленинист тия! :P

Фен
    Град
    София
    Усещаш ли , че в момента се опитваш да пренапишеш историята, генетиката и още куп неща по македонския начин?

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    гений

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си