- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хитлер? ..
нима?Значи ние сме смесица от прабългари и всичките славянски народи?А имаш ли представа колко са били на борй българските племена?Я бегай кум гугъл да видим какво ще излезе...Първоначално написано от quench
Колкото и да ти е чудно арийска раса няма,има хора говорещи арийски езици!Същото важи и за семитските народи!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Всъщност няма термин арийски езици, има индо-европейски.
Зиези, прабългарските племена са били много, но колко от тях са взели участие в писането на генетичната история на наорда ти?
Шишарка, не се опитвам да пренапиша историята, не се опитвай и ти - плюс това, над половината от апокрифните твърдения, които се опитвате да защитите тук са свързани с евгениката, а не с генетиката - самата генетика изобщо отрича постулатите на евгениката, която впрочем е била създадена да служи на политичекса доктрина
Македонците са нещастен народ, подложен на толкова много мъчения в толкова кратък период, че не можете да си представите защо имат толкова изкривена гледна точка.
Ох..виж сега,не е лошо,че ползваш гугъл в моменти,когато искаш да изпъкнеш с някакъв ум,но поне го прави качествено!Имаш ли представа какво е това чудо "варварин"?Хайде пак към Уикипедия!Първоначално написано от quench
А колко от тези славяни са взели участие в писането на генетичната история на днешните българи?
ПП:Македонците не са народ,а част от народ,подложена на мъчения от твоите идоли!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
бум, разкрит съм! толкова оригинално се заяде с мен,че ме лиши от всякаква възможност за достоен отговор!!!![]()
варварите са едни такива, нискокултурни племена, разрушители на цивилизации посредством огън и меч, като например монолците, хуните, тюрките, вестготите, куманите, викингите, вандалите, ахейците и останалите ти събратя
след като България е била толкова голяма като територия - има се предвид целия Балкански полуостров, според теб колко от тея славяни са взели участие в писането на генетичната ни история?
ако искаш, можем да те наречем татарин, ако не се имаш за българинили според теб тея прабългари са подложили на геноцид в името на по-висшата цел местното славянско население? или са им забранили да се чукат с тях,а?
тея същите славяни, които обсаждат на всеки няколко години, ей така, за спорта, Одрин? заради които императора не е смеел да прати легион в Северна България?
или теорията е друга? хан Аспарух е слязъл с летяща чиния и е казал "Аз съм вашия бог"?![]()
Македонците са народ, както са и всички, които се определят като такива - и ти или някой друг пищен селяндур като теб не е този, който ще им определя какви са....
Римляните/Гърците са наричали всички външни народи "варвари", това не значи , че са били ниско цивилизовани. Българите, нецивилизованите варвари, основават първата централизирана държава в Европа.
Не говори глупости.
хаха, даааааа
силно милитаризиранта дръжава не е признак на висока цивилизация
Ти ако си мислиш,че някога си бил прикрит та сега съм те разкрил се лъжеш...Първоначално написано от quench
"Варварин" ,пиле,означава човек,който говори непонятен за теб език!Гърчин ми го е казвал....
На Балканския полуостров само славяни ли са живеели по тва време?
И ми е интересно как изчисли точно 60 000 българи?
Такива философки приказки(за македонците) можеш най-спокойно да си ги навреш в задника!Не аз съм определил,че макетата са 100%!Тва е доказвано и предоказвано нищо,че твоите герои са се опитвали да изкривят историята!!
тва горе съм аз,не мога да се логна...
За макетата имах предвид че са 100% българи...
Кой ти гововри за милитаризирана държава.Честно казано Визания е била доста по-милитаризирана.Първоначално написано от quench
Кажи ми поне една централизирана държава преди българската.Давай като смяташ Българите за нецивилизовани,ниско културни и не знам какви
mnogo si e qk Hitler !! bih go prasnala hahhahaa bzk :P
Аман от прости хора!Първоначално написано от GaBiTo0o0
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Хитлер е велик политик!!!!!!!!!!! ХАИЛ ХИТЛЕР!!!!!!!! СЕГА чета МОЯТА БОРБА ПРЕКРАСНА КНИГА!!!!!!! П.Пне писах много време защото не бях в София.
а на курс по немски беше ли? :PПървоначално написано от Вилхелм Монке
Хитлер заедно със Сталин да си го заврат у гъзо.
Фашистите и нацистите не трява да имат разногласия по между си нашият враг е комознизма .ХАЙЛ ХИТЛЕР!!!!!!!!
тогава нека да се прегърнем като братя, и аз мразя КОМОНИСТИТЕ
много са common :P
Deutschland, Deutschland uber alles!!!
бхахахахаххаахаахааха![]()
много ме накефи как цапна печата![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
maika vi da eba evreiska ne spomenavaite imeto na Hitler
Sieg Heil Fur Adolf Hitler unser Fuhrer!!!!!!!!
Metoman.... представете си го Хайл Мето пфаххах не ви ли звучи малко като неосъзнат циганин....л0л
maika ti e ciganin we _)_ Heil HitlerПървоначално написано от KoRn
Da te eba v 4ifuta!Punk iZZZ |DEAD|Първоначално написано от exploitedteen