.
Отговор в тема
Страница 12 от 15 ПървиПърви ... 289101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 353

Тема: Хитлер? ..

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от quench
    толкова са били славянските племена на полуострова, когато са дошли прабългарите - а оттам вече са почнали да се мешат и т.н.

не виждам защо изобщо имате нужда да делите хората на арийци и бляяяяя разни други и т.н.
    нима?Значи ние сме смесица от прабългари и всичките славянски народи?А имаш ли представа колко са били на борй българските племена?Я бегай кум гугъл да видим какво ще излезе...

Колкото и да ти е чудно арийска раса няма,има хора говорещи арийски езици!Същото важи и за семитските народи!
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Фен
    Град
    София
    Всъщност няма термин арийски езици, има индо-европейски.

Мега фен Аватара на quench
    Зиези, прабългарските племена са били много, но колко от тях са взели участие в писането на генетичната история на наорда ти?

Шишарка, не се опитвам да пренапиша историята, не се опитвай и ти - плюс това, над половината от апокрифните твърдения, които се опитвате да защитите тук са свързани с евгениката, а не с генетиката - самата генетика изобщо отрича постулатите на евгениката, която впрочем е била създадена да служи на политичекса доктрина

Македонците са нещастен народ, подложен на толкова много мъчения в толкова кратък период, че не можете да си представите защо имат толкова изкривена гледна точка.
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Голям фен Аватара на Ziezi
    освен това са били племена със социално-властова структура, подобна на Златната орда на Чингис Хан - тоест, варвари
    Ох..виж сега,не е лошо,че ползваш гугъл в моменти,когато искаш да изпъкнеш с някакъв ум,но поне го прави качествено!Имаш ли представа какво е това чудо "варварин"?Хайде пак към Уикипедия!

А колко от тези славяни са взели участие в писането на генетичната история на днешните българи?

ПП:Македонците не са народ,а част от народ,подложена на мъчения от твоите идоли!
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

бум, разкрит съм! толкова оригинално се заяде с мен,че ме лиши от всякаква възможност за достоен отговор!!!

варварите са едни такива, нискокултурни племена, разрушители на цивилизации посредством огън и меч, като например монолците, хуните, тюрките, вестготите, куманите, викингите, вандалите, ахейците и останалите ти събратя

след като България е била толкова голяма като територия - има се предвид целия Балкански полуостров, според теб колко от тея славяни са взели участие в писането на генетичната ни история?

ако искаш, можем да те наречем татарин, ако не се имаш за българин или според теб тея прабългари са подложили на геноцид в името на по-висшата цел местното славянско население? или са им забранили да се чукат с тях,а? тея същите славяни, които обсаждат на всеки няколко години, ей така, за спорта, Одрин? заради които императора не е смеел да прати легион в Северна България?

или теорията е друга? хан Аспарух е слязъл с летяща чиния и е казал "Аз съм вашия бог"?

Македонците са народ, както са и всички, които се определят като такива - и ти или някой друг пищен селяндур като теб не е този, който ще им определя какви са....

Фен
    Град
    София
    Римляните/Гърците са наричали всички външни народи "варвари", това не значи , че са били ниско цивилизовани. Българите, нецивилизованите варвари, основават първата централизирана държава в Европа.
    Не говори глупости.

хаха, даааааа

силно милитаризиранта дръжава не е признак на висока цивилизация

Guest
    бум, разкрит съм! толкова оригинално се заяде с мен,че ме лиши от всякаква възможност за достоен отговор!!!

варварите са едни такива, нискокултурни племена, разрушители на цивилизации посредством огън и меч, като например монолците, хуните, тюрките, вестготите, куманите, викингите, вандалите, ахейците и останалите ти събратя

след като България е била толкова голяма като територия - има се предвид целия Балкански полуостров, според теб колко от тея славяни са взели участие в писането на генетичната ни история?

ако искаш, можем да те наречем татарин, ако не се имаш за българин или според теб тея прабългари са подложили на геноцид в името на по-висшата цел местното славянско население? или са им забранили да се чукат с тях,а? тея същите славяни, които обсаждат на всеки няколко години, ей така, за спорта, Одрин? заради които императора не е смеел да прати легион в Северна България?

или теорията е друга? хан Аспарух е слязъл с летяща чиния и е казал "Аз съм вашия бог"?

Македонците са народ, както са и всички, които се определят като такива - и ти или някой друг пищен селяндур като теб не е този, който ще им определя какви са....
    Ти ако си мислиш,че някога си бил прикрит та сега съм те разкрил се лъжеш...

"Варварин" ,пиле,означава човек,който говори непонятен за теб език!Гърчин ми го е казвал....

На Балканския полуостров само славяни ли са живеели по тва време?
    И ми е интересно как изчисли точно 60 000 българи?

Такива философки приказки(за македонците) можеш най-спокойно да си ги навреш в задника!Не аз съм определил,че макетата са 100%!Тва е доказвано и предоказвано нищо,че твоите герои са се опитвали да изкривят историята!!

зиези
    Guest
    тва горе съм аз,не мога да се логна...

За макетата имах предвид че са 100% българи...

Фен
    Град
    София
    хаха, даааааа

силно милитаризиранта дръжава не е признак на висока цивилизация
    Кой ти гововри за милитаризирана държава.Честно казано Визания е била доста по-милитаризирана.
    Кажи ми поне една централизирана държава преди българската.Давай като смяташ Българите за нецивилизовани,ниско културни и не знам какви

mnogo si e qk Hitler !! bih go prasnala hahhahaa bzk :P

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от GaBiTo0o0
    mnogo si e qk Hitler !! bih go prasnala hahhahaa bzk :P
    Аман от прости хора!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    I dvete

Вилхелм Монке
    Guest
    Хитлер е велик политик!!!!!!!!!!! ХАИЛ ХИТЛЕР!!!!!!!! СЕГА чета МОЯТА БОРБА ПРЕКРАСНА КНИГА!!!!!!! П.Пне писах много време защото не бях в София.

Цитирай Първоначално написано от Вилхелм Монке
    Хитлер е велик политик!!!!!!!!!!! ХАИЛ ХИТЛЕР!!!!!!!! СЕГА чета МОЯТА БОРБА ПРЕКРАСНА КНИГА!!!!!!! П.Пне писах много време защото не бях в София.
    а на курс по немски беше ли? :P

Хитлер заедно със Сталин да си го заврат у гъзо.

Вилхелм Монке
    Guest
    Фашистите и нацистите не трява да имат разногласия по между си нашият враг е комознизма .ХАЙЛ ХИТЛЕР!!!!!!!!

тогава нека да се прегърнем като братя, и аз мразя КОМОНИСТИТЕ

много са common :P

Вилхелм Монке
    Guest
    Deutschland, Deutschland uber alles!!!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    [img][/img]
    14/88-14-Ние сме длъжни да защитим съществуването на нашия народ и бъдещето на белите деца!David Lane. 88-Осмата буква от латиницата е Н.HH-Heil Hitler
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    бхахахахаххаахаахааха
    много ме накефи как цапна печата
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

metoman4o
    Guest
    maika vi da eba evreiska ne spomenavaite imeto na Hitler
    Sieg Heil Fur Adolf Hitler unser Fuhrer!!!!!!!!

Metoman.... представете си го Хайл Мето пфаххах не ви ли звучи малко като неосъзнат циганин....л0л

metoman4o
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от KoRn
    Metoman.... представете си го Хайл Мето пфаххах не ви ли звучи малко като неосъзнат циганин....л0л
    maika ti e ciganin we _)_ Heil Hitler

metoman4o
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    мето...

верно бе... циганско име...
    Da te eba v 4ifuta!Punk iZZZ |DEAD|

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си