- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хитлер? ..
da ti eba maikata we _)_Първоначално написано от exploitedteen
скоро някой друг ще е |DEAD|Първоначално написано от metoman4o
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
мето, днеска в "Сблъсък" те защитава деблеата ти жена веееее!Първоначално написано от metoman4o
не ни се прави на тиранин, разбрахме, че си сладуууууууллллл!
![]()
Хитлер е велик човек.
Хайл Хитлер!
Да живеят Хитлер и Сталин! - най-великите диктатори!
пожелавам ви на любителите на комунизма и фъшизма да станат свидетели на всичките зверства,изжършвани по онова време и тогава да видим дали ще бъдате толкова сигурни.вие сте свикнали да живеете в демократично общество,да си изразявате свободно мнението и да правите каквото си искате.вие сте анархисти.на вас никой не ви заповядва какво да мислите и правите.ПАРТИЯТА Я НЯМА и ХИТЛЕР го няма И ВИЕ си живеете прекрасно и кротко в демокрация. не разбрахте че ЦЯЛАТА идея зад този вид управление Е ЕДНА група хора ДА СА облагодетелствани докато други страдат.
КАТО ИСКАТЕ комунизъм ходете в КИТАЙ!там ще можете да бачкате по цял ден и така нататък,не ви знам комунистическите идеали,а ако ви хареса ми пратете картичка!
за Хитлер питайте евреите![]()
HAVE A NICE DAY!
you should kill yourself >=D
Хайл Хитлер! Хитлер е велик човек!!!!!!!!Да живеят Хитлер!
Emiii qvno ima6 mn. gre6na predstava za persiteПървоначално написано от Skullbreaker
.... vqrvam 4e pove4eto ot vas sa gledali filma "300"...e tam gurcite sa geroi,no istinata e 4e kserks pra6ta 1/10 ot cqlkata si voiska i to pri tova gubi voinata za6toto ne 4e ne moje d apobedi "koravite" gurci ami za6toto se dezinteresira kato cqlo ot voinata...za kakvo im e na mogu6tata Persiq da se zanimava s tiq mizerni gurci deto nqmat ni6to drugo osven 4akul i pqsuk
?prosto persite sa mn. po-naprednali ot gurcite kulturno za da se zanimavat s tqh
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Iskate li mass pvp na WoW da skinem Alli ot boi a ?Първоначално написано от _SL_
![]()
Tova 4e elinite s apo-veliki ot Persiq a edna golqma zabluda za sujalenie....da vi kaja 4estno gurcite edvam stupvat na polovinata na persiiskiq prust![]()
Emmm kato sravnim tova 4e vikingite i germanite i si4ki drugi plemena vzeti zaedno vuv Europe prez rannoto srednovekovie sa sigurno 50% ot naselenieto na Persia silno se sumnqvamПървоначално написано от TheNightRider
...ina4e se kefq na vikingska mitologiq
daje baq....
Хайл Хитлер!!!!!!1
gre6kaПървоначално написано от RhytmiX
...okolo 65-70 %
![]()
genii,samo hitleeeeeeeeer i voleeeeeeeeeeeen siderooooooooov =D>
...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
пнкщсвр
genii,samo hitleeeeeeeeer
бате, мязаш ми на 5 годишния ми братПървоначално написано от Вилхелм Монке
който е по-голям олигофрен и от Къци
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Хитлер е фюрера![]()
Da be, da vidim ako beshe evrein, rom ili turchin dali taka shteshe da mislish? Ti kuv si vsushnost?Първоначално написано от Анонимко
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Toi neznae kakuv eПървоначално написано от Pepe Rey
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
vyh 4i smeshnu gu kaza haha daide iurush da se smeimПървоначално написано от DjBaloon
макар доста хора да го мислят за смахнат и луд,за мен е гений.
I aint like you!
And I will never live like you.
You will never walk the path I do.
And I will never be apart of a society that lies and fools.
click=)
Гений.![]()
Може да е гений, ама е ненормален. Има разлика между усмтвеното и психическото състояние на човека. (Брей, колко много неща знам)Първоначално написано от Анонимко
![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz