- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хитлер? ..
Защо ли това ми напомня леглото на fakeПървоначално написано от quench
![]()
![]()
em 4istil e mangali evrei pomisli kolko zagubi ima bg zaraid tiq cigani nitok ni voda ni ni6to pla6tatПървоначално написано от quench
НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta
мда.. също така е "чистил" и славяни.. към които спадаш и тиПървоначално написано от flabarflabar
![]()
bboy_bunker, ти за потомък на кои се смяташ?
Или bulgar като burglar...Първоначално написано от exploitedteen
Не знам кой е роб и кой не е , но ние сме славянска държава, сори ако на някой не му харесва...Д дядо ви Хитлер е имал сладки малки планове и за нашта раса...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Първоначално написано от exploitedteen
О съжалявам много, ще се извиня на господаря... Ние, робите- славяни не се ебаваме с висшата раса... Не знаех, че колегата произхожда от Германия, а не от нашата "робска" държава...![]()
как на кои? - на робите естественоПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Не можах да разбера откъде взе,че повдигна темата.то и на френски е почти същото - esclave,ама човека си беше прав.Хитлер е правил лагери за европейски евреи,съветски военопленници,поляци,някол ко отделения за сърби(ама те се чистят от хърватските усташи),цигани, германци(инвалиди,религиоз ни и хора от политическия елит),хомосексуалисти,свид тели на Йехова,славяни...Първоначално написано от _Becko_
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Не е тайна за никой,че в древността думата vulgares се е използвала,като етноним за българи и няма много общо с днешния си смисъл.Пък и да има едно от значенията на vulgar е първи,първобитен и тн.Първоначално написано от exploitedteen
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
тая "национална гордост" ми изглежда като тупането в гърдите на червей,защото е горд с това,че се рови в калта
"Трябва да си горд, защото си българин!" "Ураааа,за родину!"
Нали?
Значи,да съм горд,защото сме най-бедната страна в Европа,с прогресивно остаряващо общество,в интелектуална стагнация на населението и т.н.?!
Не ми навирайте разни глупости за "славното" ни минало - нали знаете,само губещите се хващат за миналото?
Честно,не ми пука дали ме управлява немец или турчин или марсианец,важното е да ме управалява качествено. Не ми пука дали пра-пра-пра-дядо ми е бил градският ибрикчия или е бил горд войвода.
Изобщо, това, че някога сме били нещо, с какво ни помага сега? Освен че някой копелдак ви използва подсъзнателните слабости и комплекси и от екрана или страниците на някой вестник ви ЛАЕ как трябва да го издигнете на власт - и ако сега е Волен или Каракачанов, то утре може да е някой с по-страшни мрачни идейки, а хората ще го последват, защото "сме патриоти" и т.н.
Изобщо, темата за Хитлер я обърнахте на някакъв безсмислен спор. Хитлер е бил психически болен, с ниско самочувствие, неамбициозен, макар и харизматичен и талантлив. Единствените му мотиви са били насажданото му отвън "трябва да успееш" и мрачните му комплекси - които,знаем,са винаги най-мощните мотивационни подбуди, които винаги, за нещастие, водят до отрицатлени резултати.
С уважение: Куенч
NE E 4istil slavqniПървоначално написано от bboy_bunker
НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta
другарю, опомнете се - защитавате един луд! това е все едно аз да тръгна да защитавам Сталин заради неговите зверства и да твърдя,че е сторил добро на човечеството!!!Първоначално написано от flabarflabar
виж сега пиле,точно ти да говориш за комплекси е леко смешно при положение,че всяко твое трето мнение е на английски,а се правиш на комунист,сеш се?Първоначално написано от quench
След това-едва ли тъпатата ти глава би могла да разбере,че именно заради такива комплексирани путьовци,на които не им пука кой ги управлява,като теб и други от тоя "невероятен" форум сме на тва положение!Достатъчно си прост за да ти е трудно да разбереш,че патриотизмът(ако не национализмът) е задължително условие за успеха на една държава,примери има хиляди.И с риск да стана банален,пак ще ти наблегна,че си изключително глупав,за което говори фактът,че пренебрегваш(както и някои "поли"сексуални индивиди) факторът "малцинства",който е в основата на проблемите на България!Едва ли би схванал,но все пак ще ти обясня,че в развитите страни на тези така наречени малцинства въобще не им се чува гласа(ако не са евреи)....
С две думи,щото ме мързи да пиша-хвани си разпилей жалкото подобие на мозък в някоя кофа!
Донеси ми кофата, аз нямам вкъщи
Второ, благодаря ти за достойният и напълно съответстващ на представите ми за умственият ти потенциал отговор
Драги ми смехурко,
макар да нямам твоят богат речник и да не боравя с дядо вазовите епитети и квалификации, няма нужда да го правя,защото всяка обида,която изричаш,ми помага да те закопая по-дълбоко в очите на хората,които четат тук. Благодаря,че ме улесняваш с безумната си ярост.
Това,че съм комунист,не ми забранява да използвам английски език. Или може би ще ми кажеш,че нещо висше ми забранява да знам и да употребявам английски? Как иначе ще кореспондирам с братята от английските комунистически движения в скайп листа ми? Може би те са длъжни да научат създаденият от самият Бог и върховен за човека БЪЛГАРСКИ език?![]()
Патриотизмът е бил важен за всяка държава през 19 до средата на 20 век, когато единственият начин да се мобилизират хората е било да им се посочи външен или вътрешен враг - ааа,да - както и да отвлече общественият фокус от некомпетентността на лидерите. Но както всички цивилизовани народи казват, Балканите ще си останат поне с век назад.
Също бих желал да ми покажеш в кои държави не се чува гласът на малцинствата? Щателно прерових достъпните ми източници и бих могъл да кажа,че гласността по проблемите на малцинствата присъства във всяка развита държава.
Друго - наличието на малцинства или тяхното желание да се отделят етнически, верски или културологически от масата не е проблемът на България. Проблемът в действиетлност са такива хора като теб и малката ти неофициална клика от "запалянковци" и хулигани. Не,не приемай квалификацията ми като обида. Наистина, в идеите ви може да бъде открито само едно послание - УНИЩОЖАВАЙ. Естествено, тази "зла" думичка може да бъде прикривана зад паравана на всякакви прелестни идеи, като това да умреш за родината и т.н. Но докато издъхваш с куршум в корема, дали ще си зададеш въпроса - за какво си загинал - дали почвата на родината има нужда от твоята кръв или хората от твоите кости и плът, или с тях си нахранил една хитроумна и безжалостна бюрократична машина?
Друга голяма разлика помежду ни - докато ти знаеш само да скачаш и да лаеш като добре обучено куче срещу всичко, което ти посочат, аз съм готов да призная и други идеи, които са доказали своята ефективност. Например християнският реформизъм - ето как Франция, Германия, Австрия, Англия и Нидерландия са станали велики - а не чрез твоят прехвален "патриотизъм". Защото всеки човек се е научил,че няма нужда от тежките окови на канона - или политическият и ценностен режим - за да бъде НЯКОЙ. Ти също можеш да бъдеш НЯКОЙ, дори да изповядваш собствени идеи - но това, в което се опитваш да убедиш останалите, звучи фалшиво от устата ти, защото думите не са твои, не си стигнал сам до изводите, като изходиш от минимум фактите и затова никога няма да ме победиш. Не си размишлявал и 10 минути върху течението, което следваш, да не говорим за антиподите му. Не можеш да ме победиш с обиди и хулене,защото така ме правиш по-силен.
С уважение: ударен бригадир Куенч
Абе Куенч, какво е това ниско ниво на спора...С нашия форумен интелектуалец не трябва да се спори с доводи, а само с безотказната убесителност на хубавите псувни и заучените фрази, с които ще победим света! И ше бъде БЪлгария на 10 морета и три океана...
И Ще я управлява интелигенцията, която , за разлика от теб, знае как се води спор...
![]()
куренч,въобще не ми се занимава да ти отговарям,но все пак ще се опитам да спра бурния смях,породен от последното ти мнение и ще драсна няколко реда,щото нема кво да правя друго...
След,като прочетох изцепката ти относно езика,на който си говорите вие комунистите,веднага ми светна в главата една картинка-как група нацисти играят дрейдъл ли как му се викаше....Тва си е ваша работа,но все пак човек би си помислил,че Ленин(да не говорим за Сталин) би се обърнал у гроба си,ако разбере,че "последователите" му си говорят на английски....
За другото,което си написал..Всъщност какво е то?Успях от този психологически анализ,който ми направи да разбера само,че в много държави се обсъждали проблемите на малцинствата...На това ще отвърна,че едно е да се обсъжда нещо,а съвсем друго е да се прави нещо реално по въпроса...
За "отживелият" патриотизъм-жих могъл да дам за пример сащ...Уж най-толерантната страна-значи преди седмица мексиканците правиха нещо подобно на митинг(казвам нещо подобно,щото митингът в ограмната си част беше на тротоарите) за некви си техни глупости.Та лично аз(не,че е кой знае какво,но все пак съм присъствал на задоволяващ брой мелета) досега не бях виждал такъв побой на полицаи над цивилни граждани.Ритаха ги,скачаха върху тях,биха г ис палки и тн. и най-интересното е,че никой не разбра защо беше целото това нещо.Но пък и никой не пита.Друг пример-има едно момче(българин) от Ню Йорк май беше,вече излежава три годишна присъда за тва,че присъства на антивоенен митинг...
И ти май не си си задавал въпроса защо примерно всичките шведи изглеждат,като близнаци,а?Не ми казвай,че тва е щото немат малцинства..Сеш се пиле,един-два по пресни пример на Балканите-Хърватия-една от най-шовинистичните страни въобще-средна заплата над 500 евро въпреки войните!Гърция-пенсии от порядъка на 1000 евро-единствената страна,която не признава национални малцинства!Турция-80 000 000 човека-от тях половината турци-най-могъщата армия в Европа(като махнем Русия и ядрените оръжия)..Просто ме мързи да се замисля в момента,иначе има мноого примери.Целата работа е,че се правят достатъчно елегантно тия неща за да може да се замажат очите на такива лумпени..
Сега ще ми е интересно да чуя три примера за успели "непатриотични" страни....
Слушам, татко орел!
Радвам се,че си намерил някъде в необятната си душа сила да спреш истеричният си смях,за да можеш да ми отговориш. Както и търпение да разясняваш на мен, необразования и незапознатия - което ти прави чест, защото знаем как вашата клика "разяснява" на несъгласните положението - с ритници и тупалки.
Какво ли би казал Хитлер,ако разбере,че идеята му бива следвана от славянин? Впрочем, комунистите никога не са имали проблеми с разноезичността, направи справка и виж,че Коминтерна е имал силно присъствие в множество разноезични държави, като никъде руските другари не са въвеждали като задължителен език руският или друг славянски. Изобщо искаме мир и благоденствие за всеки в обществото, докато вашата върховна идея е да разрушите всичко и после да изпълзявате 5 хилядолетия до това ниво от калта.
Нека да те светна - военната мощ и гоелмината на територията не те правят велика държава, която ще остави следа в историята на цивилизацията. Краткотрайното господство - най-много 3 века - на САЩ в крайна сметка ще я доведат до класическото разпадане и ще станем свидетели поне на жестока гражданска война. Турция пък е използвана за произвоствен комплекс - защото никога няма да бъде допусната напълно в нито една среда на общуване, докато не извърши някаква цивилизационна реформа - братята турци си мислят,че революцията на Ататюрк им стига до края на света. Гигантската им армия е просто отчаян опит за защита срещу международното мнение и право - на нещо, което съществува само като идея, не можеш да му опреш пистолет в главата и да го заставиш да работи за теб. Изобщо, цялата тази идея за Турция и армията ми изглежда все едно малко момченце заплашва другите деца с татко си,ако не престанат да му се подиграват.
Друго - наистина в момента на власт са твоите приятели-нацисти - Буш, Путин, Саркюзи... За колко мандата още? 1-2,не повече. Лошото е,че такива хора ще се сгромолясат отвисоко, когато опозицията им дойде на власт, защото ще разкрие всичките им гадни игрички, а те не се харесват на хората.
Правата на малцинствата се зачитат във всяка една развита държава - дколкото закона може да го позволи - никой не може да те застави по закон да прегърнеш арабин, ако ги мразиш до дъното на душата си. САЩ е типичен пример за това - малките сблъсъци между "агитки" на негри и ККК, между които има и полицаине означава,че има правителствена политика срещу тях,хаха - което се опитваш да ме убедиш. Дела за десетки милиони долари се печелят всяка година само по дела за дискриминация. Ако имаше държаван политика,за кавато ти си МЕЧТАЕШ, това нямаше да се случи - просто съдът щеше да си измисли прецедент, защото това съществува винаги като опция.
Това,което каза за САЩ и патриотизма веднага потвърждава казаното от Експлойтедтийн - "Колко престъпления са извършени в името на родината". Властта не е родината - но тя може да проведе такава политика, таква пропганда, че да заприлича на родината в мисловният образ на хората - а следващото нещо, което следва е - тоталитаризъм, полицейска държава, незачитане на права, концентрационни лагери... - СССР, Ирак, цяла Латинска Америка, Германия на Третия райх и САЩ. Би ми било интересно, ти таква държава ли искаш да живееш? Странно...
Накрая,няма да чуеш пример за 3 успели непатриотични страни,защото няма такива страни - никоя не е проявявала антипатриотична политика,защото това ще отнеме на правителството й важният коз,че могат да тъпчат хората и да им обясняват,че това е в името на Родината и на Народа. Кое обаче те кара да си сигурен,че ХОРАТА имат нужда от патриотизъм? Няма държава, която да не е била жестока спрямо собствените си граждани - дали чрез репресии или като ги е пращала на войни - заради патриотизма. На обикновения гражданин му трябва сигурност,а не жалко извинение за престъпление - така де, патриотизъм.
И така, може би ваша милост е разбрал, че изобщо не ме е еня за държавата - важното е хората да се чувстват добре, в свои води и да могат да живеят. Всички каузи, които ми натикваш в очите, не са нужни на никому, освен на една малка групичка жадни за власт луди, които се опитват да създадат подобна изкуствена необходимост на хората.
В думите ти явно се вижда,че ти си един фибан и компелксиран,заблуден от американско-ционистско-болшевистката пропаганда фашисто-комунистически националсоциалист,както ще каже и Татко Орльо![]()
Само един ибрикчия,който служи на Доган като подлога като теб може да знаимава вниманието на Татко Орльо с такива слова и затова аз ще му спестя четенето и времето за отговор, за да може той да се познаимава с възвишени и идеалистични задачи, които да помогнат на България да стане отново на 3 морета, а не само да седи с пръст в устата и да пише по форумите!
Нека, който е истински Българин да каже 3 пъти Ура за Татко Орльо! ПИЛЕТА, нека ОРЕЛА да ви поведе!!!
стана ми лошо ..
според мен първо трябва да се откъснете от лабиринта на собствените си възгледи и разсъждения.другото няма да го коментирам,че не разбирам от политика.
вече съм пуснал нишката на Ариадна в моят лабиринт и доста добре се оправям в него - нека Татко Орел да се погрижи за неговият
Имаш грешка при членуването Куенч...Срам!вече съм пуснал нишката на Ариадна в моят лабиринт и доста добре се оправям в него - нека Татко Орел да се погрижи за неговият
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Аз ако тръгна да поправям всяка грешка ще имам към 30 000 поста бе...Първоначално написано от bungle
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]