.
Отговор в тема
Страница 5 от 15 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 353

Тема: Хитлер? ..

Hybrid View

Град
    Varna
    всеки гений е чудовище и пбратното...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    BEZDOMEN
    PA NZ AMA E PARVOTO EMO V SVETA XAXAXAXA
    IF U R NOT HAPPY FAKE IT

Супер фен Аватара на _donna_
    всеки гений е чудовище и пбратното...
    стига с тия крилати фрази,че бият на малоумщина вече ..

евреите държали света,хаха.
    за задника (:

~ла-лаааа.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Хитлер е бил гении, чудовищен, но все пак гении! Не може един обикновен човечец, да успее да накара цял свят да участва в идеите му! Е, да, естествено е бил и адски лед, но никой не се замисля, че не е достатъчно да е луд само 1, нали ако е луд само Хитлер, кой ще го последва? Друг е въпроса, дали последователите му са луди... От една страна са- да избиеш толкова народ, само заради кръвта във вените им е чудовищно (според някои), но от друга са гении- да дадеш жертви(и много германски войнеце са умрели за идеята, нека не го забравяме!) за да изчистиш света от примеси! Велика идея, следвана векове наред, но Хитлер, е първия гении успял да стигне до частичното и осъществяване! Нима в Америка няма расисти, и те ли са луди или гении-не, те са просто хора, защото нямат смелост като Хитлер да започнат борбата!
    И хитлеровата идея, освен добър план, е имала и добро изпълнение! Една добре смазана германска машина! Всеки нормален ще се замисли-"Нима след убииството на хилядите в лагерите на смъртта, популацията н ачовечеството няма да намалее?", и ще е прав, явно и някой Немец се е досетил за това, и са били създадени центрове, подобни на "заводи" за деца от "чистата раса". Били са подбирани руси, със светли очи жени, определен ръст и структора, и са били огвеждани в родилни домове. Там, немските войници са изпълнявали едно от многото си задължения като такива-да създават деца. В определен период от време, здравите и отбрани войници, са водени в родилните домове за да "оплодят" някойя руса кака, и след раждането на тези деца, те са били осиновявани от някое немско семейство. Умно, нали? Ето заради това, и още много неща, смятам че Хитлер е гении, чедовищен, но все пак, гении...
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от krizbeto_zleto
    PA NZ AMA E PARVOTO EMO V SVETA XAXAXAXA
    ХА! Още една причина, поради която да го мразя.
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    неграмотни ми приятелю, обещавам, ще пиша по-кратко занапред, за да можеш да прочиташ целият пост - забравих, че си учил четмо и писмо в килийното училище на АТАКА од ръководството на блаженният отец Кузов

прочети поста ми наново и си отговори сам....сляп неграмотен фанатик
    хаха,ми четох го доста пъти и все до същия извод стигам!Сега забелязах и нещо друго - комуниста мислел за народа - това означава ли,че този същия комунист се явява един вид родолюбец?Т.е. патриот?А това как се връзва с твоите велики мисли?
    ПП:Атака отдавна не ме вълнуват....
    дай да ти тълкувам родолюбец и патриот, явно не знаеш думите - впрочем има едно нещо, може би се сещаш - тълк. речник

родолюбецът обича собственият си народ - аз изпитвам едно и също позитивно чувство към всички народи; родолюбието се свързва пряко с патриотизма, който, както казах, е основание властта да потъпква правилата ти

знаеш ли, експлойтед май е прав - с бесните неграмотни селяни, грабнали вилата и тръгнали на кръчмарски бунт можеш да говориш само с пушка в ръка.....

чакай сега пиле,да видим дали съм схванал правилно.Родолюбецът мисли за собствения си народ-комунистът мисли за народа си-следователно комунистът е родолюбец-ти мислиш за всички народи-т.е. това значи ли,че не си комунист?
    ПП:И как родолюбието на тез чеда Божи се връзва с хилядите хора,пратени в лагери заради разказване на вицове против партията?И това ли означава според теб,че за комуниста по-важен е народът отколкото партията(държавата)?

ППП:ми аз пушка нямам,но пък имам време за губене и за тва говоря с теб...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    е аз как познавам евреи, които не са богати, а пък нямало бедни...

Средна категория(хора).Мноо съм им набрала от Евровизия насам..
    ?? В какъв смисъл си им набрала... Песента беше мнооого яка Чак на подписа си я изтъпанчих
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    е аз как познавам евреи, които не са богати, а пък нямало бедни...

Средна категория(хора).Мноо съм им набрала от Евровизия насам..
    ?? В какъв смисъл си им набрала... Песента беше мнооого яка Чак на подписа си я изтъпанчих
    1 точица не ни дадоха гадовете..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен Аватара на quench
    неграмотни ми приятелю, обещавам, ще пиша по-кратко занапред, за да можеш да прочиташ целият пост - забравих, че си учил четмо и писмо в килийното училище на АТАКА од ръководството на блаженният отец Кузов

прочети поста ми наново и си отговори сам....сляп неграмотен фанатик
    хаха,ми четох го доста пъти и все до същия извод стигам!Сега забелязах и нещо друго - комуниста мислел за народа - това означава ли,че този същия комунист се явява един вид родолюбец?Т.е. патриот?А това как се връзва с твоите велики мисли?
    ПП:Атака отдавна не ме вълнуват....
    дай да ти тълкувам родолюбец и патриот, явно не знаеш думите - впрочем има едно нещо, може би се сещаш - тълк. речник

родолюбецът обича собственият си народ - аз изпитвам едно и също позитивно чувство към всички народи; родолюбието се свързва пряко с патриотизма, който, както казах, е основание властта да потъпква правилата ти

знаеш ли, експлойтед май е прав - с бесните неграмотни селяни, грабнали вилата и тръгнали на кръчмарски бунт можеш да говориш само с пушка в ръка.....

чакай сега пиле,да видим дали съм схванал правилно.Родолюбецът мисли за собствения си народ-комунистът мисли за народа си-следователно комунистът е родолюбец-ти мислиш за всички народи-т.е. това значи ли,че не си комунист?
    ПП:И как родолюбието на тез чеда Божи се връзва с хилядите хора,пратени в лагери заради разказване на вицове против партията?И това ли означава според теб,че за комуниста по-важен е народът отколкото партията(държавата)?

ППП:ми аз пушка нямам,но пък имам време за губене и за тва говоря с теб...
    о,божичко,много си тъп......

родолюбецът мисли за своя народ, комунистът мисли за всички народи - явно не схващаш разликата, не може да ти се помогне....

нека да опитам,все пак,не мога да оставя лумпените на произвола на съдбата

според теб, 4 = 28, защото и двете се делят на 2.......

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Лялалялаллаа Стига спорили, разбрахме се, me> all, така че.. ;p

exo
    Guest
    Heil SHitler

Голям фен Аватара на Ziezi

родолюбецът мисли за своя народ, комунистът мисли за всички народи - явно не схващаш разликата, не може да ти се помогне....

Комунист да възкликва така?Интересно...
    Виж са куенчи,като не искаш да ми отговориш поне спри да пишеш,толкова е просто!Целата работа е,че ти си едно шибано комплексарче,което иска да бъде различно по най-погрешния начин,защото си нямаш никво пронятие от комунизъм!Хайде ще те помоля да ми обясниш къде точно се вижда грижата за народите тук - http://www.epochtimes-bg.com/communi...es_world_3.htm .Тук е мястото да спомена,че този сайт не е препоръчителен за хора със слаби сърца.
    Та да си дойдем на думата-за това,че не разбираш нищо от комунизъм говорят фактите,че всяко твое трето мнение е на английски(език,говорен в страните,които са най-големи противници на комунизма),че споменаваш думичката "Бог",че ми говориш откровени глупости от сорта,че видиш за комуниста над всичко било народа,а след тва държавата,въобще пиленце,в заключение ще кажа,че ти си един типичен комунист!И не,защото си мислиш,че следваш идеите на комунизма ами,защото само един шибан комунист може да си покаже некомпетентността,комплек арщината и откровената простотия по начин,по който ти го правиш!

КАЗАХ!
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Добре, де, не ви ли писна да се убеждавате един друг ?
    И двамата не сте прави.
    Сипете си по нещо алкохолно/безалкохолно, надуйте музиката и животът е прекрасен.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Комунист да възкликва така?Интересно...
    Виж са куенчи,като не искаш да ми отговориш поне спри да пишеш,толкова е просто!Целата работа е,че ти си едно шибано комплексарче,което иска да бъде различно по най-погрешния начин,защото си нямаш никво пронятие от комунизъм!Хайде ще те помоля да ми обясниш къде точно се вижда грижата за народите тук - http://www.epochtimes-bg.com/communi...es_world_3.htm .Тук е мястото да спомена,че този сайт не е препоръчителен за хора със слаби сърца.
    Та да си дойдем на думата-за това,че не разбираш нищо от комунизъм говорят фактите,че всяко твое трето мнение е на английски(език,говорен в страните,които са най-големи противници на комунизма),че споменаваш думичката "Бог",че ми говориш откровени глупости от сорта,че видиш за комуниста над всичко било народа,а след тва държавата,въобще пиленце,в заключение ще кажа,че ти си един типичен комунист!И не,защото си мислиш,че следваш идеите на комунизма ами,защото само един шибан комунист може да си покаже некомпетентността,комплек арщината и откровената простотия по начин,по който ти го правиш!

КАЗАХ!
    виж, бате, моля те, Татко Орел от рода на Зиези, моля те, умолявам те най-смиерно, фани и прочети постовете нагоре, ама и вникни в тях

а после ме причислявай към радикалната група на социалистите-канибали, които ядат малки деца на закуска

Град
    Варна
    между другото...знаете ли, че устата на Шитлер е миришела ужасно? нямало е кой да му оправи зъбите.
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    И двамата не сте прави.
    Сипете си по нещо алкохолно/безалкохолно, надуйте музиката и животът е прекрасен.
    Остави ги хората да се избиват... Сеир да има... Всички знаем, че не са прави
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    И двамата не сте прави.
    Остави ги хората да се избиват... Сеир да има... Всички знаем, че не са прави
    така е, бирата и слатата винаги печелят спора

Guest
    HITLER vilika li4nost no mnozistvo ot vas nego razbira

не се ебавай с турчина бе!

Guest
    kOI ETYR4IN BE

Guest
    HITL.ER FOREVER !!!!!!!!! RAIХА NAD FSI4KO!!
    A PUKAITE 4IFUTI TALKIVA

Град
    Варна
    хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахх
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Guest
    може би се израих много остро но и деите му са били хубави като премахването на търтеите в Германия създавнето на народна армия и борба с комонистите, евреите, педалите и друга измет . А колто до тоба 4е съм бил тур4ин как го преполож. Раиха над вси4ко!!!!!!

!

хм, знаем, че като човек от югоизточната граница с опредлен произход ти е трудно да пренебрегнеш майчините повели в писането,но не е зле да се научиш първо на български, после на немски - примерно

Глезорана
    Guest
    Зъл дядка !!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си