- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хитлер? ..
простаци се убиват с мълчание!![]()
Kakto vijdash o6te sam jivПървоначално написано от quench
![]()
Not for long, butface!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Абе вие май доста се отклонихте от темата - "Хитлер". От сексуалните наклонности на Сталин... та до битовата простотия.
Относно Хитлер буквално не можем да го наречем гений, с отлично стратегическо мислене - да, но сте дълеч от идеята, че е бил някакъв учен или голям мозък. Ако въобще някой се е интересувал или е запознат с биографията на Адолф(т. нар. Хитлер) може да потвърди дефакто, че той е бил прогресивно слаб ... rolf по всичко останало; с изключение на рисуването, та нали т`ва е може би едно от най-извесните неща покрай живота му...
За т`ва по склона съм да застана зад тезата, че Хитлер е бил канцлер, след това, от един някак си доста незначителен пройзход, става диктатор на Германия и е успял да завладее по голямата част от Европа,на гребена на фашистката вълна след Първата световна ... лол
Абе с две думи да обобщя за мен втория варянт е по приемлив - чудовище
поздрави...
Кампанията на Unicef2005
Marilyn Manson
Awe педераст кога в Германия е имало фашизъм беПървоначално написано от tears_d0nt_fall^sexy_bebo
![]()
Само като ти гледам педерсткия подпис ми става ясно кокъв боклук си![]()
миша душица си,мето
мило ми момченце или момиченце ... някак невероятно ми се струва как реши първо, че съм момче ... страно а? И второ първо за ръчичка с мама и айде да се върнем в първи клас и да се научим да четем.НЕ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ.... ето ти го пак и го прочети така да ти се влее ако има въобще къде ... "Хитлер е бил канцлер, след това, от един някак си доста незначителен пройзход, става диктатор на Германия и е успял да завладее по голямата част от Европа,на гребена на фашистката вълна след Първата световна ... " но ако искаш първо се запознай по боквално с управлението и цялата политика и после ще говорим кво ще кажешAwe гей кога в Германия е имало фашизъм бе
Само като ти гледам педерсткия подпис ми става ясно кокъв боклук сиа че в Германия е царувало доста време режим на безподобна тирания ... е факт.
А и като последно незнам кое по точно ти дава право да обсъждаш моя подпис.И не ми се прави на много отворен и блеснал с голяма тиква така да се каже ум защото най-вероятно е защото като малък си спал върху ядрени реактори. И главата ти се е подула неимоверно много, но пак си оставаш тъп малолетен главоч с умствен багаж колкото на Фкисната кисела краставица, престояла 6 месеца в каца без така обичаната от краставиците кисела " среда на живот ".
Кампанията на Unicef2005
Marilyn Manson
@tears_d0nt_fall^sexy_bebo,хайде за ръчичка и в първи клас,да се научим да пишем грамотно.
да ви чуя..за момичето,което не може да пише грамотно на български,но въпреки това обвинява в глупост всички около себе си..
и сега,още по-силно за хората с ник tears_d0nt_fall^sexy_bebo,които не се срамуват да обсъждат Хитлер и политиката му пред всички! = )
Ето че и ти се досети!Ние националсоциалистите имаме души макар и миши и ние обичаме и ние мразим,докато вие комунистите сте само мишкиПървоначално написано от quench
![]()
Сега вече знам,че си хемафродитПървоначално написано от tears_d0nt_fall^sexy_bebo
и псотигнах целта да ти опъна нервите
![]()
Ти си поредния промит мозък от чифутите,а и може би за това ни наричат "ГОИ"![]()
Мда,така гледаше Сталин на 22 юниПървоначално написано от quench
![]()
Викайте преводач,или почни да пишете субтитри ... тц кои са тея "чифути" ми е изключително итересно да разбера... а за вбесяването - не мисля, че е нужно да се заяждаш с някой за да убиеш времето....и псотигнах целта да ти опъна нервите![]()
Ти си поредния промит мозък от чифутите,а и може би за това ни наричат "ГОИ"
@_donna_ - би ли била така добра да ми извадиш, от един мой коментар, една грешка и впрочем какаво те грее теб за ника ми ... относно срама такова чувство при мен явно не се е вродило, та тук ли ще го проявя ... rolf
Кампанията на Unicef2005
Marilyn Manson
Чифут-еврейнПървоначално написано от tears_d0nt_fall^sexy_bebo
Гой-аз,ти баща ти,баба ми и т.н
Ама си още малка,като пораснеш ще те отворя на тая тема![]()
ей ей откъде пак си направи извод и за годините ми,бр бр !!! а иначе да с нетърпение очаквам някой, който се опитва да ме вбесява същевременно да ме веведе в историятаЧифут-еврейн
Гой-аз,ти баща ти,баба ми и т.н
Ама си още малка,като пораснеш ще те отворя на тая тема
Кампанията на Unicef2005
Marilyn Manson
Хитлер е герои. мразя комонистите евреите педалите и другата измет. долу СССР. и guench не не съм комонист аз съм нацист.
Абе вие още ли пишете в тая тема? Не разбрахте ли, че колкото повече пишете, толкова повече си вредите?![]()
Гои-те са неверниците. Демек всички НЕевреи.
И аз това ви се чудя. К'во толкова обсъждате..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
моите ОГРОМНИ почитания за atakabg и си прав мъртъв е само този които е забравен!!!!!!!!! HEIL HITLER
добре, никой не отрича, че се е издигнал до върха сам. Обаче защитниците му на този форум едва ли не искат да го обявят за светец, с което не съм съгласен.
Харизмата и лудостта не се изключват взаимно.
Впрочем, АТАКАБГ изказа едно от най-добре поднесените мнения досега в темата - въпреки разликите във вижданията ни. Освен симпатия към личността на Хитлер, не видях в поста му фанатизма на останалите ми опоненти.
=D>
други искаш ли,неграмотна безсрамнице? = )пройзход
колкото до ника ти.не ме грее,бре,душицо златна,просто се набива на очи,виновна ли съм? ..
куенч,лидерът на АТАКА е написал въведението към новото издание на "1984" :Р дори корицата е гeй ..![]()
_donna_ ти си адски тъпа,знаеш ли го или сега го разбра.ама да ти кажа и мен хич не ме грее че хитлер е:нещастен буклук,педал ,педофил,мазохист,олигофре ,тъпанар, идиот,говедар,мръсно животно и т.н.а относно по темата хитлер посмъртно не е гении ,а че вие така наречени глупци си мислите ,че е мн умен жестоко се заблуждавате, той е импотентен идиот,който е избивал наред.Това че е имал стратегическо мислене...факт нищо повече
леле леле _donna_ душко ти не бери грижа за мойта грамотност.... а за второто ("безсрамнице")мерси даже като комплимент ще го тълкувам.А за ника ми то попринцип,аз самата се набивам на очи та какво остава за ника миайде сладурано беше ми приятно...
Кампанията на Unicef2005
Marilyn Manson
@ Тоя подпис е много голям. Що още не сте и направили забележка ?![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
abe hora vie dobre li ste ???tova e 4ovek koito e otnemal 4ove6kib jivoti samo zaradi slavat !! q pomislete kvo tolko mu se kefite ???![]()