Първоначално написано от
quench
о,божичко,много си тъп......
родолюбецът мисли за своя народ, комунистът мисли за всички народи - явно не схващаш разликата, не може да ти се помогне....
нека да опитам,все пак,не мога да оставя лумпените на произвола на съдбата
според теб, 4 = 28, защото и двете се делят на 2.......

Комунист да възкликва така?Интересно...
Виж са куенчи,като не искаш да ми отговориш поне спри да пишеш,толкова е просто!Целата работа е,че ти си едно шибано комплексарче,което иска да бъде различно по най-погрешния начин,защото си нямаш никво пронятие от комунизъм!Хайде ще те помоля да ми обясниш къде точно се вижда грижата за народите тук -
http://www.epochtimes-bg.com/communi...es_world_3.htm .Тук е мястото да спомена,че този сайт не е препоръчителен за хора със слаби сърца.
Та да си дойдем на думата-за това,че не разбираш нищо от комунизъм говорят фактите,че всяко твое трето мнение е на английски(език,говорен в страните,които са най-големи противници на комунизма),че споменаваш думичката "Бог",че ми говориш откровени глупости от сорта,че видиш за комуниста над всичко било народа,а след тва държавата,въобще пиленце,в заключение ще кажа,че ти си един типичен комунист!И не,защото си мислиш,че следваш идеите на комунизма ами,защото само един шибан комунист може да си покаже некомпетентността,комплек арщината и откровената простотия по начин,по който ти го правиш!
КАЗАХ!