- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хитлер? ..
И аз тва искам да раазбера?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
(мамкаму тва е първата тема която следя с интерес!)
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
хитлер ме МаняК але алебаси ума дето има тиху напрау
![]()
![]()
![]()
![]()
БАГОДАРЯ НА www.teenproblem.net!!!
Спрете да се карате, нека каже, защо смята, че Хитлер е велик... От части и аз смятам така, но все пак, не може да се отрече, че хитлер е бил една марионетка(в повечето случаи), едно поставено лице, като Живков напримерПървоначално написано от exploitedteen
и все пак, защо мислиш, че е евлик, или просто ти си част от хората с промитите мозъци, които се кланят безрезервно, и без да оспарват на дадена личност(май направих малка тафталогия, но дано сте ме разбрали..)
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
АМИ гении е ама като личност пълен боклук и луд та той е избил 8 милиона евреи и кой знае колко поляци и французи та мнението ми е разбирам в неговата държава да е имало такива както днес в българия ама той като е искал да завладее света!според мен тогава господ пак е наказал любимия си народ!
Първо искам да изкажа поздравлениата си на donna за темата. Напъло съм съгласен със мнението на ziezi относно gench за 10
път ще кажа 4е несьм тур4ин нека каже защо мисли така а за това за сс и педалите за това нима Ернст Рьм не бе разтрелян през 1934 г. нима не е гениален 4е за 6г. се спрабя с инфлацята в Германия или от ефреитор става бластелин на половин Европа или кара милиони да го последбат Вие сте тръгнали да защитавате евреите нима еврите недокарли Германия до положението и сле ПВС или пък смятате 4е педлите не трява да бъдат преследвани като и комонистите и другата измет а относно твърдението 4е Хитлер е бил марионетка това са пъли глупости как може една марионетка да управляла 12г. една дърва като Германия. Хитлер е велика ли4ност в истрията и ко лкто дасе опитват даго о4ернят все ще се намерят хора които даго следват РАИХА НАД ВСИ4НД
Първо искам да изкажа поздравлениата си на donna за темата. Напъло съм съгласен със мнението на ziezi относно gench за 10
път ще кажа 4е несьм тур4ин нека каже защо мисли така а за това за сс и педалите за това нима Ернст Рьм не бе разтрелян през 1934 г. нима не е гениален 4е за 6г. се спрабя с инфлацята в Германия или от ефреитор става бластелин на половин Европа или кара милиони да го последбат Вие сте тръгнали да защитавате евреите нима еврите недокарли Германия до положението и сле ПВС или пък смятате 4е педлите не трява да бъдат преследвани като и комонистите и другата измет а относно твърдението 4е Хитлер е бил марионетка това са пъли глупости как може една марионетка да управляла 12г. една дърва като Германия. Хитлер е велика ли4ност в истрията и ко лкто дасе опитват даго о4ернят все ще се намерят хора които даго следват РАИХА НАД ВСИ4КО
аха, значи заколваме педрестите и се оправяме с инфлацията?![]()
първо не съм копеле.Хитлер не справя с инфлацията както ти се изрази а въздига от нищото германската икономика след ПВС. Раиха над вси4ко
Събрали се мишките да обсъждат котката!!!
Light The Universe
Искам да изкажа ОГРОМНИТЕ си по4итаня на АTAKABG RАИХА НАД ВСИ4КО
Всички които очернят Хитлер забравят колко много е направил за България.тои ни връща изгубените територии а всицки САЩ и другите там само са ни взимали територии Раиха над всичко
Какво е направил Хитлер за България?
Върнал ни е изгубени територии и ни е отървал от дузина еверей...
Ами кой подкрепя USA? Той трябва да е супер тъп човек...Просто да бяхма част от СССР щеше да е много по добре...
Комунизъм , водка и ебание турци и магнале...
Ако не сте съгласни с мен , явно живеете в някои измислен свят далечччч от истината в БГ.... Лично в моя град циганите са колко българите и по дискотеките стават големи мелета...Куките ги е страх да се намесят...Абе направо пумия...Та като за финал СССР над сичко..
България като цяло като държава е до долУУУУ.... мафия , корупция и всевъзможни измами...
Някой да ме обори?
Да си беше останал художник ли...![]()
От една страна е гении, тва да накараш милйони да ти се кланят...Но от друга страна е късметлия оказал се на точното място в точното време... Я си припомнете, в какво положение е била германия, точно предзи да се появи хитлер, и помислете логично не е ли бил поставен от оръжейните магнати?....
Ти кво,идиот ли си?Какво да прочета-че комунистите мислили за народите?По какъв точно начин мислят?В коя комунистическа страна е нямало и няма лагери?Кой създаде мафията у нас?Кой ни разби държавата за 15 години?Кой ни натрупа милиарди външен дълг?Кой продължава да ни влачи надолу?Първоначално написано от quench
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
комунягите....Първоначално написано от Ziezi
![]()
Хитлер е гении.МЪРТЪВ Е САМО ТОЗИ КОИТО Е ЗАБРАВЕН!!!!!!!!!!! Раиха над всичко
В Райха е имало много добра организаця за всеки проблем е имало човек които даго реши Помислете си как се управляват такава огромна машина като лагерите без добра организация Хитлер е гении и герой които се борил до последно с болшевишката паплач и другата измет като евреите педалите МЪРТЪВ Е САМО ТОЗИ КОИТО Е ЗАБРАВЕН!!!!!!!!! Райха над всичко
мда...и е направил така, че от три страни да го чукат по главата![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Аз си мислех, че мъртъв е този, който не е жив... Но ти си ариеца, ти знаеш... Пък и моя мозък е промит от еврейската пропаганда...Първоначално написано от Анонимко
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
eвреите педалите комонистите и другата измет в лагери Райха над всичко!!!!!!!!!
ей я не се заяждаи
хаХхАХхаАхаХАХаХАххАГХагА ХахгАХГахАГХахгАХаААа
да е казал "кво е райха бе чукундур!" или нещо такова? най-спокойно те пита кво е 'райха'![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни