Awe гей кога в Германия е имало фашизъм бе
Само като ти гледам педерсткия подпис ми става ясно кокъв боклук си
мило ми момченце или момиченце ... някак невероятно ми се струва как реши първо, че съм момче ... страно а? И второ първо за ръчичка с мама и айде да се върнем в първи клас и да се научим да четем.НЕ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ.... ето ти го пак и го прочети така да ти се влее ако има въобще къде ... "Хитлер е бил канцлер, след това, от един някак си доста незначителен пройзход, става диктатор на Германия и е успял да завладее по голямата част от Европа,на гребена на фашистката вълна след Първата световна ... " но ако искаш първо се запознай по боквално с управлението и цялата политика и после ще говорим кво ще кажеш а че в Германия е царувало доста време режим на безподобна тирания ... е факт.

А и като последно незнам кое по точно ти дава право да обсъждаш моя подпис.И не ми се прави на много отворен и блеснал с голяма тиква така да се каже ум защото най-вероятно е защото като малък си спал върху ядрени реактори. И главата ти се е подула неимоверно много, но пак си оставаш тъп малолетен главоч с умствен багаж колкото на Фкисната кисела краставица, престояла 6 месеца в каца без така обичаната от краставиците кисела " среда на живот ".