- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хитлер? ..
мило ми момченце или момиченце ... някак невероятно ми се струва как реши първо, че съм момче ... страно а? И второ първо за ръчичка с мама и айде да се върнем в първи клас и да се научим да четем.НЕ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ.... ето ти го пак и го прочети така да ти се влее ако има въобще къде ... "Хитлер е бил канцлер, след това, от един някак си доста незначителен пройзход, става диктатор на Германия и е успял да завладее по голямата част от Европа,на гребена на фашистката вълна след Първата световна ... " но ако искаш първо се запознай по боквално с управлението и цялата политика и после ще говорим кво ще кажешAwe гей кога в Германия е имало фашизъм бе
Само като ти гледам педерсткия подпис ми става ясно кокъв боклук сиа че в Германия е царувало доста време режим на безподобна тирания ... е факт.
А и като последно незнам кое по точно ти дава право да обсъждаш моя подпис.И не ми се прави на много отворен и блеснал с голяма тиква така да се каже ум защото най-вероятно е защото като малък си спал върху ядрени реактори. И главата ти се е подула неимоверно много, но пак си оставаш тъп малолетен главоч с умствен багаж колкото на Фкисната кисела краставица, престояла 6 месеца в каца без така обичаната от краставиците кисела " среда на живот ".
Кампанията на Unicef2005
Marilyn Manson