- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хитлер? ..
Незнам какъв ти е точно проблема обаче определено си голяма комплексарка, да знаеш.Въобще не ме интересува какво взимаш под внимание и каво си мислиш за мен.Просто не намирам смисъл да се доказвам пред никоя буквално казано здухана тийнка, криешта се зад профила си.Виждам, че бива серизоно зачекната темата за визията, затова пусни по една снимка, да ударим 1 злобарка на супер "якия" ти лик и да лягаме да спим.Първоначално написано от _donna_
Не смятам, и че някой ще се осмели да ми каже подобна глупост,едва ли има човек с толкова развинтено съзнание за да го каже;факт, че има ... стигам до извода - близо 80% от изказванията ти тук са на някаква скапана малолетна кифла без basic knowledge of communication within Internet Societies ...или може просто да бъде обобщено като " No Social Skills " - до такъв извод стигнах аз.Лол невероятен е и стремежът ти да се вкарваш в някви си свой измислени фиУми, целящи да впечатлят някого с тоя богат на " супералтиви " речитатив.
А моя съвет е : сега върви да гледаш умно докато схванеш умисъла на казаното от мен, докато ваще ти четат приказки от сорта на " Принцесата лебед " и не се занимавай с мен и с неща, които не са ти работа, а и се чудя как допускат хора неумеещи да комуникират на ниво близко до т'ва на астралопитека.
По темата мнението вече си го казах - по скоро чудовище!
поздрави...
Кампанията на Unicef2005
Marilyn Manson